6 maart 2016

Villa Fabba Muziekdoosje & Kussentje

Villa Fabba Muziekdoosje & Kussentje – Volgens mij herkennen andere dreumesmoeders het wel: dreumessen houden ontzettend van muziek en dansen! Jim in elk geval wel. Alles wat ook maar een beetje op muziek lijkt vindt hij geweldig. En er is niet veel voor nodig om hem zijn schoudertjes en/of billen heen en weer te doen schudden. De dreumesdans!!

villa fabba winactie

Muziek

We doen daarom veel met muziek voor Jim. We zingen natuurlijk kinderliedjes en slaapliedjes voor het naar bed gaan. Ook heeft onze babyfoon een speciale functie om slaapliedjes af te spelen. En we hebben een heel oud muziekdoosje. Dat is nog van mij geweest, toen ik een babytje was. Het is van plastic, in de vorm van een hartje. Ooit stond er een plaatje van een meisje (of een pop?) opt, maar nu is dat er bijna helemaal afgesleten en is het ooit zo mooi gele plastic verbleekt en kapot.

Een nieuw muziekdoosje

Toch vindt Jim het speeldoosje geweldig. Uiterlijk doet hem er niet toe blijkbaar. We zullen het dus niet wegdoen. Wel wilde ik graag een andere erbij hebben. Het liefst één met een knuffeldier eromheen. Jim houdt het speeldoosje namelijk tegen zijn oor om te luisteren. Dat harde vind ik maar niks, een zachte knuffel lijkt me veel fijner.

Set-muziekdoosje-kussen-lime-geel-web

Villa Fabba

Een paar weken geleden mailde Kim van Villa Fabba me, met de vraag of ik iets uit haar webshop wilde reviewen. Ik bekeek het aanbod en zag meteen iets dat me heel erg leuk leek. Een muziekdoosje, in een knuffeltje in de vorm van een uil. En in allerlei opvallende mooie kleuren! Precies iets voor ons dus.

Kim’s idee voor Villa Fabba

Kim kreeg het idee vvoor Villa Fabba doordat ze tijdens haar eerste zwangerschap zelf spulletjes voor de babykamer maakte. Ze vond dit zo leuk en kreeg zoveel positieve reacties op de schilderijtjes, hangers, muziekdoosjes en kussens die ze maakte dat ze besloot een webwinkel te beginnen. Vol met vrolijke kleuren en mooie producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt.

Jim’s (en ons) oordeel

Jim vindt het muziekdoosje en kussentje prachtig. Hij houdt het uiltje als het speelt tegen zijn oor en knuffelt het. Ook het kussen knuffelt hij lekker. Hij houdt vooral van de grote ogen die op beide zitten. Op de foto was Jim ziekjes. Hij ziet er dus een beetje timide uit, maar hij was gewoon lekker rustig aan het spelen.

 

villa fabba muziekdoosje

Winactie – Gesloten

Gefeliciteerd Linda Raaijmakers! Je hebt gewonnen. Ik geef je gegevens door aan Villa Fabba, zij nemen dan conntact met je op!

Niet alleen heeft Jim het leuke setje gekregen, ik mag ook een setje van een muziekdoosje en kussentje weggeven. Er zijn drie kleurencombinaties beschikbaar, de lime-gele die wij voor Jim kozen, een aqua-grijze en een paars-fuchsia. Wil je graag een setje winnen? Laat dan hieronder in een reactie weten welke kleurencombinatie je graag zou winnen en voor wie. Je kunt meedoen tot vrijdagavond 12:00. Zaterdag maak ik hier de winnaar bekend.

 

 

Leuke winactie toch? Doe je mee?

 

 

 

 

Vorige post Volgende post

57 reacties

 • Reageren Nadia 10 maart 2016

  Gaaf, ik vind de lime-gele ook heel leuk. Ik doe mee voor mijn dochtertje.

  • Reageren Simone 11 maart 2016

   Wat een geweldige leuke uil! Ik zou graag een lime-gele winnen voor ons ‘Guppie’. Wij verwachten ons eerste kindje half mei. Door een nichtje is het kindje ‘Guppie’ genoemd, en die vonden we zo leuk, die hebben we er in gehouden. We weten nog niet of het een jongetje of een meisje wordt, dus tot de geboorte blijft het gewoon ons ‘Guppie’. Spannend hoor!

 • Reageren brants 10 maart 2016

  zien er leuke uiltjes uit, graag de groene voor mijn kleinzoontje

 • Reageren kempenaers 10 maart 2016

  ziet er leuk uit, doe mee voor mijn kleinzoontje in groene kleur

 • Reageren olja rodel 10 maart 2016

  ons meisje van anderhalf jaar oud is dol op vogels en zodra ze deze zag wou ze het uiltje pakken door het scherm heen.
  ze is nu al ruim twee weken flink aan de griep en ontstoken oogjes maar ondanks dat blijft ze vrolijk.
  ze zou het superleuk vinden als ze deze krijgt van jullie.

 • Reageren Marit 9 maart 2016

  Wat een leuke uiltjes! Ik doe heel graag mee voor onze dochter, zij wordt over een paar weekjes 2 en is dol op uilen én muziek!

 • Reageren anica aarts 9 maart 2016

  ik doe heel graag mee
  laat me graag verrassen

 • Reageren will 9 maart 2016

  Hallo Elisabeth, ik ben hier voor het eerst.
  Gefeliciteerd met deze gezellige blog en ik ga je volgen op Bloglovin.
  MIjn kleur keuze van het uiltje is aqua-grijs.
  Deze vind ik de leukste en die leg ik bij het bedje van mijn jongste kleinkind.

 • Reageren elisabeth maria martina 9 maart 2016

  mooi kraamkado voor de kleine die in oktober wordt verwacht

 • Reageren Michael noo 8 maart 2016

  super leuke actie zien er gaaf uit.. zou graag mee willen doen voor de roze om mijn vriendin die zwanger is cadeau te doen

 • Reageren Melissa Polfliet-deJonge 8 maart 2016

  Jaaa zoooo leuk I love villa fabba hihi ik heb zelf al de olifantjes hanger en deze is zooooo cute ? maar deze leuke uiltjes set is ook echt super awesome voor onze kleine boy liam ? bijna 1 jaar ? en dit zou een leuk cadeau zijn voor ons kroelkontje

 • Reageren Feinette 8 maart 2016

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee… Mijn nicht heeft een zoontje gekregen, dit zou ik graag voor haar willen winnen.

 • Reageren Anneliese de Waal 8 maart 2016

  Ik doe graag mee voor de kleur aqua-grijze, vind ik een erg mooie kleur voor mijn zoontje Nicky, heel erg leuk.

 • Reageren Ditty Dirks 8 maart 2016

  Wat leuk die blauwe!

 • Reageren anja 8 maart 2016

  leuk, leuk, leuk dat ze zijn ze allemaal maar ik ga voor de groene

 • Reageren MarliesS 8 maart 2016

  ik maak graag kans op de lime-gele set

 • Reageren Anouk 8 maart 2016

  Wouw. Het muziek mobieltje voor mijn dochtertje 5 mnd. En het kussen voor mijn zoontje 2jr. Lime groen graag

 • Reageren Jolanda 8 maart 2016

  Superleuk! Ik ga voor lime/geel en weet wel iemand wie ik hier heeeeel blij mee kan maken

  • Reageren sem 8 maart 2016

   Blauw blauw voor mijn kleine man van 9 maandjes. Wauw stel je voor! Wil dat bekkie wel is zien als hij dit krijgt!

 • Reageren Sandra 8 maart 2016

  owwwwww die geel/groene!! inderdaad een moppig setje 🙂 ik doe graag mee

 • Reageren Patrick van Wanrooij 8 maart 2016

  Een paars fuchsia past precies bij onze dochter van 9 maanden en bij haar kamertje. Ze zou dit helemaal geweldig vinden. Ze reageert nu volop op kleurtjes en geluidjes dus dit zou een welkomen verrassing zijn

 • Reageren melissa 8 maart 2016

  de lime-gele voor zoonlief. wat mooi lief leuk en schattig tegelijk haha. ik ben fan!

 • Reageren mireille 8 maart 2016

  Erg leuk voor op de kamer van mijn stoere boef! Aqua grijs is de favoriet 🙂

 • Reageren Anna Wienen 8 maart 2016

  Ooooh wat schattig..! Die roze met zwart is heeeel leuk

 • Reageren Cheryl 8 maart 2016

  Super leuk! Groen en geel voor mijn nichtje!

 • Reageren Betty 8 maart 2016

  wat zijn ze leuk. De aqua grijze zijn leuk voor op de babykamer!

 • Reageren Jacqueline de Waal 8 maart 2016

  Wat een leuke bezigheid voor mijn kleine nichtje zo schattig!

 • Reageren linda raaijmakers 8 maart 2016

  De roze graag voor ons nichtje die eind mei geboren wordt

  • Reageren Elisabeth 12 maart 2016

   Hoi Linda, gefeliciteerd je hebt gewonnen!! Ik stuur je e-mailadres door naar Villa Fabba, zij nemen dan contact met je op. Groetjes Elisabeth.

 • Reageren Linda Smeets 8 maart 2016

  Geweldig! Prachtige en leuke set! Kortom, ik doe graag mee voor onze kleine meid. ❤ De kleurencombinatie paars-fuchsia is helemaal ‘haar ding’. ?

 • Reageren Jan 8 maart 2016

  Die roze zijn echt super leuk

 • Reageren jolein koolske 7 maart 2016

  Oh wat super super super leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee voor een lief vriendinnetje van mij. Ze verwacht haar 1ste kindje en ‘it’s a girl’ dus we gaan dolgraag voor de roze/fuchia 🙂

 • Reageren marjo 7 maart 2016

  wauw erg leuk, zeker voor sarah en rhode die allebei dol zijn op muziekdoosjes en uiltjes dus hier heel welkom!

  • Reageren marjo 7 maart 2016

   natuurlijk in de roze kleur!!

  • Reageren Sibel 7 maart 2016

   Ik zou graag voor mijn dochtertje willen winnen in de kleur-combi paars-fuchsia. Mijn dochter is gek op muziek en op knuffels. Met 7 maanden swingt ze al op haar eetstoel bij elk muziekje.

 • Reageren Fleur 7 maart 2016

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag de roze willen winnen voor mijn nichtje!.
  Ik heb je winactie ook op genomen in mijn lijstje leukste-blog-winacties 😉

 • Reageren Anke 7 maart 2016

  Wat een leuke combi! Ik doe graag voor mijn zwangere collega! Ik zou dan graag de groene combi willen? aangezien het niet bekend wat ze krijgen! Mooie kleuren en patronen stoffen zijn er gebruikt!

 • Reageren Diana 7 maart 2016

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee voor onze stoere zoon die nu eindelijk na zijn diagnose (KISS SYNDROOM) doorslaapt! Dit is een leuk cadeautje voor hem voor op zijn nieuwe kamer. 🙂

 • Reageren Annika 7 maart 2016

  Oh, die roze zou mooi zijn voor onze dochter Marit! Zij is geboren op 15 december 2015! Als we liedjes zingen vindt ze het nu al superleuk!

 • Reageren Iris 7 maart 2016

  Wat leuk, ik vind ook de lime-gele het leukst.

 • Reageren Nadine 7 maart 2016

  Super voor mijn dochtertje die afgelopen vrijdag 4 maart is geboren. De paars fuchsia past precies bij het geboortekaartje!

 • Reageren Bodil 7 maart 2016

  Owh, wat een schattige uiltjes! Mijn eigen dreumes begint het dansen ook al te ontdekken. (Ze kan al dansen voordat ze ‘los’ kan lopen, hihi) dus heel graag de paars-fuchsia uiltjes voor Evi!

 • Reageren Malou 7 maart 2016

  Jaa leuk! Ik zou kiezen voor blauw voor op de babykamer 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #150; 20 weken echo en playdateMy Profile

 • Reageren Sanne Kobus 7 maart 2016

  Mijn zoontje is dezelfde leeftijd als jim en net zo gek op muziek, zo lief! De blauw grijze of groen gele zou hij denk ik erg leuk vinden!

 • Reageren demallemolenmoeder 7 maart 2016

  Wat een gave actie. Ik doe zeker mee. Met de paarse versie zouden wij heel erg blij mee zijn. Al zijn het allemaal leukerds.

 • Reageren Bianca 6 maart 2016

  Ben normaal niet zo van het meedoen aan win-acties, maar het zou echt superleuk zijn om de aqua-grijze set te winnen voor mijn zoon Stijn van 7 maanden. Deze past perfect bij zijn uilen kamer. En dingen waar muziek uitkomt vindt meneer erg interessant!

 • Reageren Linda Geers 6 maart 2016

  Ohw volgens mij reageerde ik eerder op de verkeerde plek, maar erg leuk voor mijn zoontje Jip, hij wordt vrijdag 1. We gaan voor Aqua grijs.

 • Reageren Nicole @ Everyday-Life.nl 6 maart 2016

  Wat leuk zeg! Ik heb ook een kleine muziekliefhebber hier in huis. De groene set zou hij heel leuk vinden!

 • Reageren Mary-Lou 6 maart 2016

  Wat leuk! Ik wil graag meedoen voor Bas. Hij is nu 5 maanden en steeds meer bezig met de wereld om hem heen. Een muziekdoosje zou daarom superleuk zijn. En als hij wat ouder is, kom het kussentje ook van pas om mee te knuffelen. Moeilijk kiezen, maar de groen gele zou mijn voorkeur hebben.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik lees voor uit: Hier woon ikMy Profile

  • Reageren Linda Geers 6 maart 2016

   Erg leuk voor mijn zoontje Jip, hij wordt vrijdag 1. Aqua grijs vindt hij vast mooi!

 • Reageren mieke 6 maart 2016

  Ahh zo leuk! Melle is 7 maanden en kan nu al niet meer stilzitten…Wilt de hele tijd ‘springen’ met die kleine wiebelige beentjes…zo schattig! Hij vindt liedjes ook fantastisch!
  Ik vind de groene ook het leukst:)

 • Reageren Esther 6 maart 2016

  Hier ook een dreumes van 14 maand die niet stil kan staan of zitten als er muziek speelt!
  Er hangt een oud muziekmobiel aan de zijkant van zijn bedje, die zet hij zelf aan snachts of overdag als hij wakker is geworden en slaapt dan weer verder op het muziekje!
  Ik vind de uiltjes ontzettend leuk! Due kunnen lekker mee naar bed. Ik zou dan voor de blauw/grijze gaan 🙂

 • Reageren yvonne Bakhuis 6 maart 2016

  Leuk een aqua grijze voor onze zoon dorian, wij zijn helemaal gek op uiltje…

 • Reageren Marlijn 6 maart 2016

  Wat leuk die uiltjes. Wij hebben een trappelzak voor de wandelwagen met zulke uiltjes (merk miss little) op de 9 maandenbeurs gekocht vorig jaar. Ons zoontje Koen zit er prinsheerlijk in, vooral met zn uilenmuts op 8> Hij houdt van kleurtjes, ik denk dat hij groen het mooist vindt. Maar misschien wordt hij dan wel te uilig…

 • Reageren Lotte 6 maart 2016

  Jaaa leuk! De aqua-grijze voor mijn kleine vriendje Remy! Hij gaat hier zo vrolijk van worden en mama dus ook! ?
  Lotte onlangs geplaatst…Februari/MaartMy Profile

  • Reageren Lotte 6 maart 2016

   Oh die link was niet de bedoeling ?

  • Reageren Marjanne 6 maart 2016

   Super leuk voor mijn dochtertje haar grote meisjes kamertje(sinds een m!
   aandje) met een uilen klok, grote meisjes bed met uiltjes dekbedovertrek. Elke kleur past wel bij haar kamer dus we staan voor elke kleur open?

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge