23 april 2016

Moederdagchocolade van Planète Chocolat

Echt heerlijke cadeau chocolade voor Moederdag – Iedereen houdt van chocolade. Ja toch? En anders toch zeker bijna iedereen. Ook bijna alle moeders. Met chocolade als één van je moederdagcadeautjes kan je daarom eigenlijk niet fout gaan. Speciaal voor  moederdag deze week een winactie voor heerlijke Belgische chocolade. Échte, van een chocolatier.

Moederdag chocolade planete chocolat 8

Bij Planète Chocolate in Brussel maken ze echte Belgische chocolade. Van die ambachtelijke, niet zomaar zoals die goedkope doosjes die je in de supermarkt kan krijgen. Ik wist altijd wel dat er verschil zat in kwaliteit tussen dat soort chocolade en echte ambachtelijke Belgische, maar ik stond versteld toen ik de chocolade zelf proefde.

Als je me volgt op snapchat had je waarschijnlijk al gezien dat ik twee dozen Belgische bonbons gekregen had. En dat ik ze héél snel aan het opeten was. Niet alleen hoor, mijn vriend, schoonouders en ja Jim stiekem ook hielpen mee. We vonden het allemaal buitengewoon lekker. Als je goedkope bonbons eet smaakt het binnenste soms een beetje kunstmatig, begrijp je wat ik bedoel? Nou bij deze ambachtelijke Belgische chocolade niet dus. Deze pralinés en chocoladetruffels smaken echt verfijnd. En heel lekker dus.

planete chocolat moederdag 2Winactie (GESLOTEN)

Deze week kun je een doosje van deze bonbons winnen om een moeder te verrassen. Reageer onder het artikel en vertel welk van de twee doosjes je graag wil winnen en voor wie. Jouw moeder, je vriendin, je vrouw. Of misschien wel een vriendin van je, omdat je weet dat ze zo’n geweldige moeder is! Het mag allemaal. Reageer voor zaterdag 30 april middernacht. Zondag 1 mei maak ik de winnaar bekend. Vergeet geen geldig e-mail adres te gebruiken, want dat gebruik ik om je adresgegevens te vragen als je gewonnen hebt!

Uit deze doosjes kun je kiezen:

 

planete chocolat moederdag 3Moederdag doosje

Als je van pralinés en bonbons houdt met allerlei verschillende smaakjes moet je dit doosje kiezen. Er zit vanalles in. Wel 24 stuks, van gewone hazelnootpraliné tot speculoos en zelfs truffelolie. Bekijk via deze link wat er precies in het doosje zit. Daar kun je hem ook bestellen.

planete chocolat moederdag 6

Doosje Gayettes

Een gayette is een chocoladetruffel. Deze zijn uiteraard ambachtelijk bereid en smaken heerlijk. Ook deze heb ik mogen proeven. In dit doosje zitten drie smaken, kokos, hazelnoot en speculoos. Bekijk via deze link wat er precies in het doosje zit. Daar kun je hem ook bestellen.

 

planete chocolat moederdag 7

Prachtige verpakking  en snelle verzending

Oh en dan nog iets: de doosjes zelf zien er ook prachtig uit. De truffels worden zelfs verzonden in een mooie fluwelen tas. De bezorging geschiedt via DHL en je hebt ze zo binnen. Bovendien zorgen ze met schuimrubber dat de dozen en chocolade mooi blijft tijdens de reis.

 

 

Deze chocolade is echt een aanrader. Doe je mee met de winactie? Enne, vergeet je niet mee te doen met de andere winactie voor moederdag?

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Vorige post Volgende post

39 reacties

 • Reageren Sabine Mara Collin 30 april 2016

  Ik maak graag een kansje op de Moederdagdoos voor mijn lieve schoonmoeder! Mijn eigen moeder moet ik helaas alweer een paar jaar missen, maar mijn schoonmoeder is echt een lieverd waar ik alles bij kwijt kan!!
  Ze is er onvoorwaardelijk voor me en niets is haar te gek, een schat uit duizenden.

 • Reageren MetMirjam 30 april 2016

  Nog net op tijd 😉
  Ik doe graag mee voor mijn zus, die echt een topmama is voor mijn neefje en nichtje! Een supermama en een echte bikkel 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Loslaten – het uitzoeken van de babykleertjesMy Profile

 • Reageren Bodil 30 april 2016

  Oh heerlijk, het moederdagdoosje zou ik mijn moeder graag mee verwennen! Ook al is ze best fanatiek op de lijn aan het letten nu…. Ik heb haar al eens eerder wat extra gewicht bezorgd 😉 en toch vindt ze mij nog steeds lief! 😀

 • Reageren Astrid 29 april 2016

  Beste Redactie,

  Ik zou graag dit prachtig geurende cadeau willen winnen voor mijn lieve moeder Kirsten van 65, die nog elke dag de zorg draagt voor mijn volwassen en autistische broer. Dit doet zij met liefde en zonder ooit aan zichzelf te denken. Ik hou van haar en ze is een schat.

 • Reageren Nadia 29 april 2016

  Mijn moeder houdt erg van chocola en ik (helaas) ook. Het doosje Gayettes zou ik haar cadeau willen geven, truffels vindt zij heerlijk. Ik denk dat ze nog nooit chocola truffels met speculoos heeft geprobeerd. Volgens mij is dit onbekend in Frankrijk, waar ze woont.

 • Reageren Simone 29 april 2016

  IK zou het Moederdag doosje heel graag willen winnen, zodat ik één van mijn drie moeders kan verrassen met deze verrukkelijke chocolade!

 • Reageren Saskia 29 april 2016

  Ik zou graag het moederdagdoosje willen winnen voor mijn moeder. Ze is een super lieve vrouw en ze is er altijd voor mij en mijn broer en zusje. Ze verdient gewoon een leuk cadeautje voor moederdag.

 • Reageren Tahlia 29 april 2016

  Wat leuk! Dit is echt GE-WEL-DIG! Ik doe graag mee voor mijn lieftallige mams. Mijn voorkeur gaat uit naar het Moederdag doosje. 🙂

 • Reageren Nelleke Helder 28 april 2016

  Mijn vriendin heeft dat moederdagdoosje zeker verdiend. Ze heeft veel achter de kiezen gehad dit jaar rondom haar dochtertje en kan wel een genietmomentje gebruiken.

 • Reageren Jean 28 april 2016

  Voor mijn schoonmoeder een heerlijk doosje Gayettes. Ze woont een heel eind bij ons vandaag en daarom kunnen wij niet langs op Moederdag om haar te bedanken voor alles wat ze voor ons en onze twee kids doet!

 • Reageren Jasmijn 27 april 2016

  Ik zou graag het doosje met Gayettes willen winnen voor mama. Ik zou mama hier graag mee willen verrassen, omdat ze er altijd voor me is.. Momenteel gaat het niet zo goed met mij en zit ik in een eetstoornis kliniek. Mama is er altijd voor mij, ook als ik heel erg naar tegen haar doe… Ze cijfert zich zelf snel weg voor mij.. Soms vraag ik me echt af hoe ik haar ooit kan bedanken voor al haar lieve zorgen. Daarom breng ik haar in het weekend een ontbijt op bed en meer spontane ideetjes uit liefde. Ik denk dat ze ook super verast zal zijn als er spontaan een doosje chocolaatjes op moederdag op de stoep ligt.

 • Reageren Edith Stievenart 27 april 2016

  Mijn fulltime- werkende mamsie van 5 kinderen verdient het zo hard om in de watten gelegd te worden. Ze is er altijd onvoorwaardelijk voor ons en cijfert zichzelf jammergenoeg al te vaak weg. Het moederdagdoosje zou haar veel plezier doen!

 • Reageren Grete Karina 27 april 2016

  Ik ben dit jaar niet in het land op Moederdag en dat is natuurlijk niet leuk voor mijn moeder van in de 80!
  Daarom verras ik haar graag op een heerlijk doosje bonbons en ook omdat ze de allerliefste is natuurlijk.

 • Reageren Aniek 27 april 2016

  Ik doe heel graag mee om mijn oeder te verrassen

 • Reageren kristel dijkhuizen 26 april 2016

  Doosje gayettes voor mijn moeder zou geweldig zijn afgelopen tijd doet ze. Niks anders dan zorg op zich nemen voor onze vader doe niet meer te genezen is en laatst eenn heftge operatie achter de rug heeft ondanks dat zorgt ze ook nog voor alle vogels van mijn vader en voor onze.kinderen staat ze ook altijd klaar oftewel eenn top vrouw

 • Reageren Denise de Bruin 26 april 2016

  Het zou enorm leuk zijn al zou ik het moederdagdoosje winnen voor mijn moeder. Ik hou ontzettend veel van haar en dat kan je met chocolade zeker laten merken! Voor mijn steun en toeverlaat ❤

 • Reageren Vivian 26 april 2016

  Jammie voor mammie! Dit jaar wordt zij oma, dus toch hartstikke leuk om dat deze bonbons bij haar te brengen 🙂
  En ik denk dan dat deze aanstaande mama ook lekker mee gaat peuzelen!

 • Reageren Fleur 26 april 2016

  Jaaaa chocolade! Helaas geen (schoon)moeder meer, maar ben gelukkig nu zelf moeder, dus doe mee voor mezelf

 • Reageren Iris 26 april 2016

  Ik doe zeker mee met de winactie! Mijn moeder is een echte chocoladeliefhebber

 • Reageren Anita H. 25 april 2016

  Ik ga voor het Moederdag doosje. Voor mijn moeder, maar ik ga wel royaal meesnoepen denk ik. Mocht ik winnen bedoel ik.

  • Reageren Elisabeth 1 mei 2016

   Gefeliciteerd Anita, hebt gewonnen!

 • Reageren corinne de graaf 25 april 2016

  Graag het moederdagdoosje voor mijn moeder.Past vaak op als ik werk dus deze doos wel verdiend!

 • Reageren Lieke b 25 april 2016

  Oooooo heerlijk ! Mijn mama is dol op chocolade net als mij haha dus dit zou heel goed van pas komen ! Kan ze s avonds lekker chocolaatjes eten naar d’r werk dat heeft ze wel verdiend

 • Reageren Michael noo 24 april 2016

  Super leuke winactie.. Doe super graag mee.. Wil graag kans maken op de Moederdag doosje voor mijn vriendin een top moeder in wording… Is namelijk zwanger van ons eerste kindje

 • Reageren Conny van Rijswijk 24 april 2016

  Woow te gekke winactie!
  Graag het Moederdag doosje!
  Heerlijk Moederdag cadeau voor mijn moeder die dol is op chocola!!
  Mijn moeder wordt deze maand 89 jaar en staat nog iedere dag voor iedereen klaar!
  Graag verwen ik haar met deze Heerlijke bonbons!!

 • Reageren Anita te Gussinklo 24 april 2016

  Met Moederdag in het verschiet is dit et ideale cadeau voor aar.
  Ze houd veel van chocolade

 • Reageren Aniek 24 april 2016

  Ik doe graag mee om mijn moeder hiermee te verrassen.

 • Reageren Ling Choi 24 april 2016

  Mijn lieve moeder verdient deze lekkernnij! Ze gaat regelmatig met mijn zoon na schooltijd thee drinken in een leuk tentje met lekkers erbij. Ook gaat ze met hem winkelen. Door mijn drukke baan kom ik er weinig aan toe om dingen te doen daarom ben ik haar dankbaar voor.

 • Reageren MarliesS 24 april 2016

  ik wil graag mijn moeder met deze heerlijke Belgische chocolade verrassen.

 • Reageren Nina 24 april 2016

  oooh waauw dit zou een lekkere verrassing zijn voor mijn moeder!

 • Reageren Anna Wienen 24 april 2016

  Oooh mijn god..! Zooooooo lekker

 • Reageren Carina Peters 24 april 2016

  Ik zou deze heerlijke bonbons graag willen winnen voor mijn moeder, die gek is van chocolade en ik nu al voorzie dat ze deze samen gaat opsmikkelen met haar kleinkids.

 • Reageren Sabrina 24 april 2016

  Ik wil heel graag een doosje Gayettes winnen voor mijn moeder. Ze is geweldig en staat altijd voor me klaar. Ik zou haar graag willen verblijden met een heerlijke doos chocolaatjes. Daar is ze vast heel erg blij mee.

 • Reageren Laura 23 april 2016

  Ja, die wil ik wel winnen voor mijn vriendinnetje! We zijn vorig jaar rond dezelfde tijd bevallen (beiden een zoontje) en het is zo heerlijk om een moeder-vriendin te hebben! 🙂
  Ik vind het moederdagpakketje heel leuk. Hopelijk mag ik er dan eentje meeproeven haha.

  Trouwens, erg leuke blog Elisabeth, ik kijk dagelijks even!

  Groetjes,
  Laura

  • Reageren Elisabeth 23 april 2016

   Leuk om te horen Laura!!

 • Reageren Belle 23 april 2016

  Wat een heerlijke winactie! Graag de chocoladetruffels voor mijn lieve moeder. Mijn moeder is na haar pensioen naar Suriname geëmigreerd en woont daar nu een aantal jaar. Helaas heeft ze mijn zoontje nog niet in levende lijve gezien, vanwege gezondheidsproblemen. Daar heeft ze veel verdriet van gehad. Het gaat nu weer goed met haar, en ze komt daarom in mei naar Nederland. Ik en mijn zoontje kunnen niet wachten!!!

 • Reageren Ilsiee prins 23 april 2016

  Wooow dat ziet er goed uit, mooie verpakking en ze lijken me heeeeeeerlijk! 🙂 Ik doe graag mee voor mijn lieve zus, een superlieve en goede moeder! Haar kleine man is nu 2, mijn allerliefste neefje.. zal super zijn mijn zus hiermee te verrassen.. samen met het knutselwerkje die mijn neefje samen met mij heeft gemaakt voor moedertjesdag! 🙂
  Groetje ilsiee

 • Reageren Sabine 23 april 2016

  Ik wil graag het Moederdagdoosje winnen voor mijn moeder. Ze is erg ziek geweest en kan nu mijn dreumes 18 maanden is eindelijk wat meer met haar ondernemen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge