20 november 2015

Winactie Lucardi: setje meisjes sieraden + €25,- shoptegoed

lucardi winactie

Ik heb eerlijk gezegd niks met sieraden. Ik draag bijna altijd oorbellen en een horloge, maar verder eigenlijk niks. Ik vind het allemaal prachtig hoor, maar het zit gewoon niet lekker.

 

Toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een setje Lucardi sieraden wilde uitzoeken om daar een stukje over te schrijven, was mijn eerste reactie daarom: “Eh, nee das niks voor mij…” Toch bekeek ik de webshop eens en toen bedacht ik me, mijn oma vond dit dus echt geweldig. Ze heeft mij toen ik klein was zo vaak sieraden gegeven, voor Sinterklaas, kerst, mijn verjaardag… Soms zelfs zonder aanleiding, gewoon omdat ze iets moois gezien had. En ik droeg die mooie cadeau’s dus bijna nooit. Mijn moeder heeft ook wel eens van die opwellingen, dan wil ze iets ‘van goud’ voor me kopen… Heel lief allemaal, maar het is niet aan mij besteed. Ik denk dat ik anderen er blijer mee kan maken! Daarom, een winactie.

 

lucardi winactie

In de webshop zag ik allerlei superschattige sieraden voor meisjes. Mijn oma (ze is helaas al verleden) had hier heel goed kunnen slagen. Ik zocht dit kettinkje met drie hartjes en een armbandje met een vlindertje uit. Het beertje hoort erbij en de winnares krijgt er bovendien €25,- shoptegoed bij. Die kan je bijvoorbeeld aan iets leuks voor jezelf besteden.

Wil jij dit lieve armbandje met roze vlindertje en zilveren kettinkje met hartjes-hanger winnen voor je dochter, kleindochter, nichtje, of wie dan ook? Laat dan een reactie achter onder dit blog of op Facebook. Meedoen kan tot en met donderdag, vrijdag 27 november maak ik de winnaar bekend.

 

Wat vinden jullie, leuke winactie? Wie doet er mee?

 

 

 

Dit artikel is is tot stand gekomen in samenwerking met Lucardi

 

Vorige post Volgende post

35 reacties

 • Reageren Mylou 26 november 2015

  Wat super schattig! Ik heb geen dochter of nichtje of iets dergelijks, dus deze winactie laat ik aan me voor bij gaan. Iedereen veel succes!

 • Reageren Lenneke 26 november 2015

  Ik zou ontzettend graag het mooie setjes sieraden voor mijn lieve nichtje willen winnen! 🙂 <3

 • Reageren Karin 24 november 2015

  Mijn dochter wordt op 5 december 12 jaar! Dit zou een mooie herinnering voor haar zijn!

 • Reageren Rian Boogaard 23 november 2015

  Wat een enig verhaal en het is ook zo heerlijk herkenbaar! M’n dochter is echt zo’n heerlijk meisje meisje die echt dol is op sieraden en ja ik als mama draag een trouwring en een horloge… van mij heeft ze dat dus niet haha!
  Ze zou dolgelukkig zijn met dit prachtige armbandje en ketting en de beer? Die mag gezellig mee naar bed, wat een lieverd!!

 • Reageren Leila 22 november 2015

  Ik zou heel graag willen winnen voor de dochter van mijn zus, mijn nichtje dus. Ze is een echt meisje-meisje en gek op make-up, kleding, cremetjes en sieraden. Ja echt, nu al…ze zou heel blij zijn met deze mooie sieraden!

 • Reageren Linda Meester 22 november 2015

  Als mama van 3 dochtertjes vallen de drie hartjes direct op natuurlijk. Vorig jaar kreeg de kleuter nog een leuke set van Lucardi met een groot roze hart. Ze loopt er regelmatig mee. Wat fijn is bij Lucardi dat ze oorbellen van edelstaal verkopen, onze dochters zijn allergisch voor zilver en andere materialen. Ik kan er dus goed slagen en weet wel raad met het shoptegoed. Het naam-armbandje zou de peuter magisch vinden

 • Reageren elisabeth maria martina 22 november 2015

  voor oudste kleindochter arwen, bling bling helemaal haar ding

 • Reageren Mara 22 november 2015

  Ik doe mee v Channah bijna 11jaar oud, leuk kado als ze afscheid neemt vd lagere school..

 • Reageren Anita H. 22 november 2015

  Ik doe mee!

 • Reageren Cindy Menger 21 november 2015

  Wat zou ik mijn jongste dochter hier meer dan blij mee maken. Ze is dol op alles wat mooi glimt en roze! Het is een echt meisje meisje met grote Tutu rokken, nagelak en mooie sieraden! Het zou echt heel goed terecht komen!

 • Reageren magda 21 november 2015

  Onze meiden vinden deze ketting en armband heel erg leuk. Met dit tegoed kunnen ze ook nog oorbellen uitzoeken

 • Reageren Linda Raaijmakers 21 november 2015

  Ik doe graag mee voor ons meisje Eva die net als haar tweelingbroertje Lucas op 5 december jarig is 😀

 • Reageren Grete Karina 21 november 2015

  Wat een lief mooi setje, daar maak ik dochterlief zeker blij mee!
  En wat gul dat er nog €25,- shoptegoed extra bij zit.
  Ik doe mee en maak graag kans.
  Groeten, Grete Karina

 • Reageren Marjo 21 november 2015

  Ik waag een kansje 😉 ondanks dat ons meisje geen prinsesje is, maar een lekker stoer wijffie, is ze wel gek op sieraden….zo lief!

 • Reageren Linda Smeets 21 november 2015

  Ja heel graag voor onze kleine meid ❤ Gelukkig vindt ze dat zelf ook helemaal leuk ?. Ik maak graag kans.
  Groetjes, Linda

 • Reageren Shanna 21 november 2015

  Zou ook graag een kans wagen ! voor een vriendin en haar dochtertje! Zou super zijn!!

 • Reageren Nicole @ Everyday-Life.nl 21 november 2015

  Ach wat zoet!! Heel schattig! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje, echt wat voor haar!!

 • Reageren Karen 21 november 2015

  Wat een mooi setje! Deze zou ik dolgraag aan mijn kleindochter met de kerst schenken. Zo heeft ze altijd een tastbaar herinnering aan oma ??

 • Reageren patricia 21 november 2015

  Ik maak graag kans voor mijn meisje van 5, ze is gek op sieraden het liefst wil ze elke dag die van mij aan hahaha.

 • Reageren Bianca 21 november 2015

  Oh dit is echt iets voor mijn dochter Vera van 3 jaar! Een echt meisje-meisje dat graag mooie kettinkjes en armbandjes draagt, maar nog maar een zeer beperkte collectie bezit. En een echte peuter, die graag speelt met zoveel mogelijk beren.

 • Reageren kim 21 november 2015

  Wat is deze cute!!! Mijn dochter is helemaal van de sieraden. Elke ochtend tijdens t aankleden….mama…ketting….Dus ik denk dat mijn dochter helemaal heppiedepeppie van deze set zal worden!

 • Reageren Natasja 21 november 2015

  Wauw wat een leuke win actie. Hier kan ik me kleine meisjes heel blij mee maken. Alle 2 zijn ze jarig in december. Dus super gave kadootjes voor ze

 • Reageren Melanie Kost 21 november 2015

  Onze oudste dochter word op 2de kerstdag 4 en ik weet wel zeker dat ze dit een heel mooi kado zou vinden ???

 • Reageren Viv 21 november 2015

  Wat is dit PRACHTIG! Ik doe heel graag mee voor mijn allerliefste nichtje, ons oogappeltje. Ons manneke zou dit heel graag aan Nina willen geven. Wauwww een eigen sieradensetje <3 dat verdiend ze zo. Het zou een PERFECT cadeau zijn!

 • Reageren Judith 21 november 2015

  Dat zou ons tuttebelletje helemaal geweldig vinden zoiets! ? En zou een mooi cadeautje zijn “namens” haar brusje wat we binnen nu en 4 weken verwachten ☺️

 • Reageren Anita 21 november 2015

  Heel graag zou ik een armbandje willen winnen voor mijn dochter helaas kan ik het zelf niet betalen van ons weekgeld. Dus is echt luxe krijgt ze tenminste ook een echt nieuw kado voor kerst of Sint net wanner wij het ontvangen ipv alleen maar speelgoed van de kringloop.
  Mail me maar als we gewonnen hebben weer dat ze er blij mee zal zijn

 • Reageren Ester Schouten 21 november 2015

  Wat een mooie ketting en armband! Ben er gelijk helemaal verliefd op. Mijn dochter zal er super blij mee zijn ?

 • Reageren Paula 20 november 2015

  Ik denk dat Shari, kleindochter(tje) van Peter’s broer, dit ook wel heel leuk zou vinden. Ze is jarig in december, leuk kado!

 • Reageren Ellen 20 november 2015

  Leuke winactie! Onze dochter is nu op de leeftijd dat ik ook voor het eerst een armbandje droeg van zilver. Het lijkt mij erg leuk om voor mijzelf iets bijpassends uit te zoeken. Een soort moeder dochter sieraad.

 • Reageren Nicol meewis 20 november 2015

  Wat een gave winactie ! Hier doen wij graag aan mee, dat armbandje staat hier al een poosje op het verlanglijstje van marissa! Zo super schattig!!! 😉 doen graag mee.

 • Reageren anja huydts 20 november 2015

  O super schattig? hier zou ik mijn dochtertje heel blij mee maken

 • Reageren Marijke 20 november 2015

  Mijn dochter zou dit zeker prachtig vinden. Dan hoeft ze gelijk niet meer naar mijn sieraden te kijken.

 • Reageren Marije 20 november 2015

  Ahhhh super leuk! Het setje zou ik weggeven aan het dochtertje van mijn vriendin. Het duurt nog wel even Halfway mijn dochtertje daar oud genoeg voor is.. Dus dan maak ik er graag iemand anders heeeeeel erg blij mee! En van het shoptegoed zou ik de eerste oorbelletjes voor mijn dochtertje kopen. Toffe actie!!

 • Reageren Henrike Laning 20 november 2015

  Ik heb een meisje van 8 dat dol is op sieraden van Lucardi! Dus ik doe graag mee! Leuk Sinterklaascadeau.

 • Reageren Marian Zw. 20 november 2015

  Ja ik doe heel graag mee! Hebben hier een meisje wat eind volgende week 6 jaar wordt en dol is op alles wat glimt en zeker als er dan ook nog van die mooie roze bedels aan zitten! Super vet kado zou dit zijn!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge