14 september 2015

Winactie: HEMA cadeaukaart

Selfies maken is lastig

Gisteren zag ik iets heel leuks in mijn Google Analytics… Voor het eerst sinds ik begonnen ben met dit blog 10.000 bezoekers in de afgelopen maand! Echt superleuk, en ik wil jullie daarom bedanken met een winactie. Dit heb ik nog nooit gedaan, en ik krijg er ook nog geen aangeboden van bedrijven dus ik heb zelf iets bedacht: een cadeaukaart van de HEMA met 30 euro erop. Dat is namelijk iets dat ik zelf graag zou winnen. HEMA is één van mijn favoriete winkels en zo kan je zelf beslissen wat je er van koopt. Volgens mij hebben ze daar voor iedereen wel iets leuks.

bezoekersaantallen aug sept 2015

Toen de zomervakanties afgelopen waren gingen de bezoekersaantallen ineens omhoog

Ik vind het trouwens best schokkend dat al zoveel mensen mijn blog gelezen hebben, de eerste keer dat een bericht vaker dan honderd keer gelezen werd was echt schrikken. Maar ook heel leuk natuurlijk!

Lang niet al mijn posts worden zo goed gelezen hoor, dit zijn de toppers:

 1. 10 dingen over borstvoeding die ik niet bedacht had voor ik er mee begon (10.397 keer)
 2. Moet ik me schamen als moeder? (5291 keer)
 3. Zullen we even relaxed doen over borstvoeding? (3856 keer)
 4. Dat kruis op de Nutrilon-verpakking, werkt het echt? (1650 keer)
 5. 5 baby-snacks die eigenlijk niet zo gezond zijn, maar ik lekker toch geef (1054)

Het aantal keer gelezen is in totaal, dus niet in de laatste maand. Nummer 1 plaatste ik begin juni, alweer een tijdje geleden, maar is nog steeds mijn favoriet.

 

Er zijn ook een aantal blogposts die ik zelf heel leuk vond, maar helaas niet zo vaak gelezen zijn. Deze:

Ze zijn echt heel grappig hoor! Lees ze maar 😉

 

Maar goed, jullie zijn hier natuurlijk voor de winactie… Geen probleem, wat moet je doen? Laat hieronder met een reactie weten dat je mee wil doen en waar je de cadeaukaart voor gaat gebruiken. Lijkt me leuk om te weten, misschien kan ik daar volgende winacties op inspelen. Iedereen mag meedoen, als je hier voor het eerst komt vandaag, maar ook mijn twee trouwste lezeressen (hoi mam en tante Paula!). Voor een extra kans kun je mijn Facebook-pagina liken, de aankondiging van dit bericht op Facebook liken, me volgen op Twitter, Instagram en/of Bloglovin. Je kan meedoen tot en met zaterdag, de winnaar maak ik zondag bekend.

 

Ik hoop dat het me lukt om leuke berichtjes te blijven schrijven en dat jullie ze lekker blijven lezen. Heel erg bedankt en succes met winnen!

 

 

Vorige post Volgende post

32 reacties

 • Reageren oma Marjolein 20 september 2015

  Ahhhh….te laat om de Hema-bon te winnen? Wél trouwe klant van de Hema, zelfs als het op mijn oppasdag zo uitkomt met Jim in de wandelwagen, voor allerlei handige en leuke spulletjes. En natuurlijk ook fan van Elisabeths blogs: gefeliciteerd met je top-lezersaantal ?!

 • Reageren esmee 19 september 2015

  Ah super leuk zeg! Ik doe graag mee! Ik zou het gebruiken voor een cadeautje voor mijn tante die zwanger is! Ik vind het zo ontzettend leuk om een neefje of nichtje te krijgen! Ik denk dat het schattige kleertjes worden voor de kleine! Ik gun het haar echt enorm!

 • Reageren Resaarcle 16 september 2015

  Wat een leuke giveaway! Proficiat met al die bezoekers ook! Ik zou die bon aan Sinterklas geven zodat hij er van die lekkere chocolade letters en okkernoten mee kan kopen. En leuk houten speelgoed!

 • Reageren Patty Mulders-Wolfs 16 september 2015

  Ik vind de blogs echt geweldig om te lezen!!! Heel erg herkenbaar ook. Ik zou de hema kaart gebruiken voor een nieuw voedingskussen omdat mijn oudste de eerste helemaal af gedronken heeft zeg maar ? Suc6 met je blog verder en ik zal hem trouw blijven lezen.

 • Reageren Jorien 15 september 2015

  Superstoer die lezersaantallen! Ja wij winnen graag de waardebon, vind wel dat ze veel meer leuke babyjongens dan meisjeskleetjes hebben, maar ik kom er wel uit Hema rules. Liefs

 • Reageren michelle 15 september 2015

  Er leuk blog, heel herkenbaar als jongen moeder van zoontje van 1,5 en 2de zoontje opkomst. Heb 10 maanden borstvoeding gegeven heel herkenbaar allemaal! Die hema bon daar weet ik natuurlijk wel raad mee! Ideale winkel voor baby/peuter benodigdheden. Ga zo door!

 • Reageren Bregje 15 september 2015

  Wauw wat goed zeg! Gefeliciteerd! Ik lees je blogs met veel plezier!

  Ik doe graag mee met de winactie, zou lekker gaan shoppen in de nieuwe basiscollectie. Want een moeder moet er tenslotte ook leuk uitzien he! 😀
  Bregje onlangs geplaatst…Hoedjesdag 2015My Profile

 • Reageren Sigrid 15 september 2015

  Aaah, een HEMA cadeaukaart!
  Maar goed, ik was al wel eens eerder langs je blog gekomen, maar kwam er nu via via weer terecht en moet zeggen dat ik heel enthousiast ben.
  Wat ik zou doen met een HEMA kaart? Nou, ik woon op kamers en er missen nog wat noodzakelijke elementen (zoals een wasmand :p), dus ik denk dat ik hem daarvoor zou gebruiken 🙂
  Leuke actie!

 • Reageren Linde 15 september 2015

  Proficiat met het aantal lezers!
  En och Hema, I love Hema!
  En wat ik ermee ga kopen. Geen idee, 101 decoratiespulletjes, ofnee, kleren voor mijn zoontje, of toch maar make up, of… Altijd veel teveel keuze!

 • Reageren Sanne Marlijn 15 september 2015

  Ohhhhh wat gaaf zoveel bezoekers! Dat verdien je, ik vind je blog meesterlijk om te lezen. Hopelijk blijft de curve steil omhoog gaan! Veel succes aan alle deelnemers, ik ben zelf ook helemaal weg van de Hema, zo ontzettend veel en handig baby- en kinderspul.

  • Reageren Elisabeth 15 september 2015

   Thanks en je weet t hè, als we niet op dezelfde zwangerschapsyoga hadden gezeten had ik niet eens geweten wat een blog was 🙂

 • Reageren Vlijtig Liesje 15 september 2015

  Wat leuk dat je blog zo goed bezocht wordt! Dat doet een blogger toch goed. Een Hema cadeaukaart t.w.v. 30 euro vind ik geweldig. Een handig en praktisch cadeau. Ik doe graag mee aan deze winactie.

 • Reageren Paula 15 september 2015

  Je blog is geweldig! Ik lees ze-’t met veel plezier.
  Een Hema-kaart is altijd fijn. Ik zou met jou en Jim lekker met de bus of trein naar ’n Hema gaan en dan fijn gaan ‘nassen’. Koffietheesapjelekkergebakkiekoekofzoiets én vet knuffelen!
  Ik hoop dat ik ‘ m win, vooral gezellig!
  Liefs van (tante hahaha) Paula

  • Reageren Elisabeth 15 september 2015

   Ook als je niet wint kan dat hè 😉

 • Reageren Marije - Mumsthewordnl 15 september 2015

  Hahaha ik ken dat! Dat je voor je gevoel echt een masterlijk stuk hebt geschreven, en deze dan voor geen meter wordt gelezen. Zo frustrerend hahaha. Maar hoe dan ook: je hebt weer een mijlpaal bereikt! Hoera!

  Wat is zou doen met zo’n kaart? Babystuff kopen. Momenteel hangt hier in huis een grote babywolk. En ik merk dat ik (hoeveel ik er ook mee bezig ben, en hoeveel ik ook aanschaf) er nog lang niet ben. Wat heeft zo’n klein mensje een hoop nodig zeg. Haha. Lang leve de Hema!

 • Reageren Vera 15 september 2015

  Dan is fan natuurlijk…

 • Reageren Vera 15 september 2015

  Trouwe bezoeker van je blog en trouwe bezoeker van de hema! Ik wil wel een gokje wagen!
  (Ben alleen geen dan van social media dus verder dan hier kan ik je niet liken…)

 • Reageren Niki 14 september 2015

  Voor een Hema cadeaukaart doe ik alles ?.
  Maar zonder gekheid: ik vind het heel leuk om je van een andere kant te leren kennen dan de Lowlands en aanverwante feestjes kant. En de Hema. Tja. Van ondergoed tot cadeaupapier, schriften en natuurlijk kindermeuk. Ik weet er wel raad mee. ?

 • Reageren Sabrina 14 september 2015

  Leuke prijs! Ik lees je blogs nog niet zo lang maar vindt ze altijd lekker down to earth! Mijn kleine prinses groeit lekker hard en met de kaart ga ik een paar fijne nieuwe slaapzakjes voor de winter kopen 🙂 (ook nog even geliked op fb en instagram)

 • Reageren Coja 14 september 2015

  Leuk! Ik doe mee *duimduimduimduimduimduimduim*
  (Heb je bericht ook geliked op fb)

 • Reageren Michelle 14 september 2015

  Ik lees altijd met plezier en soms herkenbaarheid je blogs! De cadeaukaart zou leuk zijn! Kan ik eens iets voor mezelf kopen in plaats van voor m’n dochter! ( lees; uiteindelijk wordt het toch besteed aan de kleine 😉 )

 • Reageren Nanouk 14 september 2015

  Hihi natuurlijk doe ik mee! Ben denk je 3e trouwste lezer 😉 Echt mooi aantal bezoekers zeg!
  Ik zou er kleertjes voor Roan mee kopen, hij groeit alweer bijna uit z’n rompertjes maat 74!
  Uhm, kleinigheidje, in Portugal hebben ze denk geen HEMA maar ben nog 11 dagen in NL!

 • Reageren Milene 14 september 2015

  Eau leuk om zo succesvol te zijn mei je blog. Ik vind het ook erg leuk om te lezen heel herkenbaar soms.
  Cadeau kaart zou hier zeker welkom zijn. Waarschijnlijk voor leuke kerstoutfits voor mijn 2 boys.
  Succes met je blog verder. Erg leuk

 • Reageren Linda 14 september 2015

  Vind je blogs erg leuk en eerlijk! Gewoon doe maar normaal dan doe je al gek genoeg 🙂 ben nu 38 weken zwanger van ons 4é meisje, dus een HEMA bon komt altijd goed van pas hier! Succes met je blogs, ik hoop nog veel van je te lezen 🙂

 • Reageren Esther 14 september 2015

  Hier nog een vrij nieuwe volger maar vind je blog erg leuk! Heb nog wel wat terug te lezen. Van harte gefeliciteerd met dit grote bezoekers aantal! Blijkbaar doe je iets heel erg goed!
  Wat zou ik met de kaart doen? Shoppen voor mijn snel groeiende monster. Hij groeit uit maat 74 dus voor de winter moet er nieuwe kleding en textiel geshopt worden. En laat de Hema nou net verkopen wat hij nodig heeft!

 • Reageren Eveline 14 september 2015

  Hahaha is Jim ook zo gek op (prijs)kaartjes?
  De eerste week van okt is Hailey’s halfzuster er niet en zijn wij waarschijnlijk een weekje in NL. Als ik win kunnen we bij Hema afspreken voor een broodje en baby kleertjes shoppen natuurlijk!

  • Reageren Elisabeth 14 september 2015

   Of je nou wint of niet kunnen we afspreken voor shoppen en een broodje :d

 • Reageren José 14 september 2015

  Wat leuk! Gefeliciteerd met zoveel bezoekers! Ik zit ‘nog maar’ op een stuk of 450 en dat vind ik al veel, maar 10.000, wauw! Ik wil best een hema cadeaukaart winnen hoor 😉 Altijd handig met een kleintje! Rompers, sokken, kleertjes, speelgoed en voor mezelf van die heerlijk zittende naadloze hemdjes! Ik weet er wel raad mee 😉 (dus die extra kansen pak ik ook maar even, ik ga je overal liken (al volgde ik je al op bloglovin :))

  • Reageren Elisabeth 14 september 2015

   Ha gezellig! Followed you back 🙂

 • Reageren leonie Peeters 14 september 2015

  Ja wil de Hema kadokaart wel winnen. Volgend seizoen komt er weer aan dus nieuwe outfits in de kast!

 • Reageren Nicole 14 september 2015

  Ohh dat is nog eens een leuke prijs! Daarvoor wil ik wel een gokje wagen! Gefeliciteerd met het mooie bezoekersaantal! Wow! Ik volgde je al op bloglovin en Instagram. Heb daar de andere sociale media ooo bijgedaan! X Nicole

  • Reageren Elisabeth 14 september 2015

   Leuk! Ik jou ook hè 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge