31 augustus 2015

Wij sparen voor… een Bolletjeskleed

BolletjesKleed03

een BolletjesKleed. Wij zijn in januari verhuisd naar onze huidige woning en eigenlijk zijn we nog steeds niet klaar met klussen en inrichten. De woonkamer is nu bijna af. We hebben net nieuw laminaat laten leggen en de inrichting is compleet, maar er moeten nog gordijnen opgehangen worden. Ook willen we eigenlijk nog wel een mooi vloerkleed.

Nou had ik al op andere blogs gelezen over BolletjesKleed.nl, werd ik ook nog door het bedrijf gemaild of ik er iets over wilde schrijven op mijn blog. Toevallig! Voor de duidelijkheid, dit is dus mijn eerste gesponsorde blogpost. Het is geen review, want ons geld is zo’n beetje op. We zijn wel aan het sparen voor een mooi vloerkleed, dus wellicht volgt die nog.

nepalese vloer maakt wolvilt bolletjes

Zo’n BolletjesKleed ziet er mooi uit, maar vooral het verantwoorde productieproces spreekt me erg aan. Mijn vriend vindt dat minder belangrijk, maar vindt ze er ‘ok’ uitzien. Met andere woorden, hij vindt het allemaal wel prima dus.

Een BolletjesKleed wordt gemaakt van allemaal bolletjes (hèhè). Deze zijn handgemaakt van wolvilt door vrouwen uit Kathmandu Nepal. Hartstikke verantwoord dus, en dat is waarom ik graag zo’n kleed wil. Hier kun je daar meer over lezen en onderstaand filmpje geeft een mooie impressie.

Dat is allemaal leuk, maar ze moeten er ook mooi uitzien natuurlijk. Ik persoonlijk vind zeker wel dat ze dat doen. Er zijn een aantal standaard kleden die je kunt bestellen, maar je kan ook je eigen kleed ontwerpen. Dat is denk ik wat wij zouden doen. Op deze pagina kun je eindeloos spelen met kleuren en patronen. Wij zouden voor zoiets gaan denk ik.

hay-streep-design-tapijt-grijs-rechthoekig

Dit is dus niet onze woonkamer (I wish), daar durf ik nog geen foto van te maken en online te zetten. Misschien als de gordijnen hangen… Die zijn wit met blauw en grijsbruin, dus misschien dat dit kleed ook wel mooi zou staan.

feltballrug-46_1_1

 

 

Genoeg keus in elk geval, wat vind jij?

 

 

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageren Nikki -BolletjesKleed 1 september 2015

  Super leuke Blog!

  Hartstikke bedankt:D

  En we horen het natuurlijk graag als je een BolletjesKleed hebt!!

  Gr, Nikki
  http://www.BolletjesKleed.nl

 • Reageren Vlijtig Liesje 1 september 2015

  Ik kende dit niet, maar ik vind het leuke kleden om te zien. En gefeliciteerd met je eerste gesponsorde post : )

  • Reageren Elisabeth 1 september 2015

   Thanks 🙂

 • Reageren Paula 1 september 2015

  Geef mij dan een zak van die bolletjes voor ’n bijpassend jasje voor Jim.
  Het ziet er leuk uit en aaibaar, lekker voor blote voetjes.

  • Reageren Elisabeth 1 september 2015

   Ja die bolletjes alleen al zijn al leuk, hè?

 • Reageren Sanne Marlijn 1 september 2015

  Dit is leuheuk!! Ik kende het concept nog helemaal niet. Let us know als missie Bolletjeskleed geslaagd is!

 • Reageren Nanouk 31 augustus 2015

  Super leuk zo’n verantwoord kleed! Misschien past ie ook wel keurig in onze voortent 😉 volgende keer gewoon foto’s van je woonkamer plaatsen hoor, ben nu wel benieuwd!

  • Reageren Elisabeth 31 augustus 2015

   Zodra de gordijnen hangen, beloofd!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge