21 augustus 2015

Deze kunstwerkjes van kinderen zijn echt supergrappig…

Als ouder ben je af en toe trots op wat je kind gemaakt heeft. Een mooie tekening, een schattige opmerking, een lief lachje… soms is het anders, heeft het meer weg van lichte schaamte of opgelatenheid.
Een paar weken geleden zag ik deze grappige post van someparenting. Een verzameling grappige posts op social media van ouders en hun kinderen. Misschien had je hem al gezien op mijn Facebook-pagina, daar had ik hem gedeeld. Ik vond sommigen zo grappig… hier heb ik de leukste op een rijtje gezet. Ook heb ik zelf nog een beetje op instagram gezocht en nog een aantal leuke posts gevonden.

 

Ik kan niet wachten tot mijn kleintje zulke kunstwerken fabriceert!!

big tail

Met van die mooie uitspraken erbij…

buzz bored panda.jpg

Hij wordt vast ook verliefd op zijn juf…

meth reddit.jpg

Of misschien houdt hij meer van hores:

i like hores instagram post

Maar hopelijk haalt hij niet iets dergelijk in zijn hoofd

wine the chive.jpg

Ik hoop dat hij net zoveel humor krijgt als deze dame

funny runaway letter instagram

En ik verheug me enorm op het moment dat hij zijn eigen social media accounts krijgt

thats why you have a younger brotherOf:

yippiei can drink 21

 

 

Super grappig, toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Kelly - Pluiskonijn.nl 23 augustus 2015

  Top om te zien, wat kunnen kinderen toch grappig zijn!

  • Reageren Elisabeth 24 augustus 2015

   Nou geen officiele, want Ro heeft t gewoon te druk. Hij doet n opleiding naast zijn werk, met stage en huiswerk. Maar áls ie dan n dagje alleen zou zijn met Jim haalt ie dr iemand bij dus 🙂
   Met zn 3en in n caravan is idd weer iets héél anders! Ben echt benieuwd hoe dat gaat

 • Reageren Channah 23 augustus 2015

  Echt gênante dingen zou ik niet delen, maar voor de rest zie ik niet in waarom ik dit niet zou plaatsen. Kinderen zijn nog zo lekker nu nuchter en onschuldig, juist die onschuld maakt dit soort situaties zo grappig (omdat ze gewoon niet beter weten).

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge