7 november 2016

Het ultieme nuttige en toch luxe kraamcadeau: Swaddle van Aden en Anais

Swaddles en hydrofiele doeken van Aden & Anais – Ik had wel eerder gehoord over de hydrofiele doeken en swaddles van Aden en Anais, maar eerlijk gezegd had ik ze nog nooit in het echt gezien. Tot een paar weken geleden. Bij het Poeh event van Disney kregen we een goodie bag waar onder andere een swaddle van Aden en Anais in zat, met een catalogus van hun hele assortiment.

hydrofiele-swaddle-aden-en-anais-poeh-2

Dreumes weigert met de hydrofiele swaddle om zich heen op de foto te gaan. In zijn blootje vindt hij best, maar dat deel ik liever niet op het web 😉

Één van de hydrofiele doeken heb ik aan mijn schoonzusje gegeven voor mijn pasgeboren neefje, en één heb ik zelf gehouden. Jim is er eigenlijk aan de oude kant voor, maar zelfs voor een peuter is het nog een hele handige doek na het badje. Op de onze staat de kaart van het Honderd Bunderbos, en ik ben er stiekem zelf helemaal verliefd op. En op de catalogus ook.

Hydrofiele swaddles van Aden en Anais

De hydrofiele swaddles van Aden en Anais zijn lekker groot, 120 x 120 cm. Ze zijn van superkwaliteit. En ze hebben zulke leuke printjes! Het assortiment is erg ruim, ik tel wel 175 verschillende in de fabric print index achterin het boekje.

fabric-classic-print-index

Achterin de catalogus staan alle motiefjes. Watertanden!

Los verkrijgbaar en in sets met thema

De hydrofiele swaddles zijn verkrijgbaar per stuk, maar ook in sets met een thema. Per stuk beginnen de doeken vanaf €18,01; de sets zijn verkrijgbaar per twee (v.a. €37,99), drie (v.a. €49,02), of vier stuks (€55,00). De sets zijn samengesteld per thema, zo kun je de hydrofiele doeken van Disney’s Poeh krijgen in een set van vier.

hydrofiele-doeken-aden-anais-swaddles

Set van vier paper tales

Hydrofiele doeken van Aden en Anais

De swaddles zijn prachtig, maar daar heb je er waarschijnlijk geen twintig van nodig. Ze hebben daarom ook de wat meer standaardmaat hydrofiele doeken die we in Nederland op de uitzetlijst van de kraamzorg hebben staan. De hydrofiele doeken van Aden en Anais zijn 70 bij 70 cm, en net als de swaddles verkrijgbaar in veel verschillende motiefjes. Op de website worden deze hydrofiele doeken muslin squares genoemd, en zijn €26,00 per set van drie.

hydrofiele-doeken-aden-anais-swaddles-muslin-squares

Deze zijn denk ik mijn favoriet, met het thema high seas.

Luxe maar toch nuttig kraamcadeau

Het liefste geef ik zelf altijd een kraamcadeau dat luxe is, iets dat de ouders misschien zelf niet gekocht zouden hebben omdat het gewoon aan de dure kant is of iets dergelijks. Je bent als nieuwe ouder natuurlijk hartstikke dankbaar met ieder Zeeman jasje, maar ik vind het juist leuk om een echt merk te geven. En juist omdat het een wat duurder en luxer product is moet het wel goed bruikbaar zijn, nuttig, zeg maar. Deze swaddles en hydrofiele doeken voldoen aan beide criteria. Ze zijn van goede kwaliteit en wat duurder, maar je gebruikt ze zoveel dat dat best mag.

 

Wist jij dat het assortiment vaan Aden en Anais zo groot was?

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Vlijtig Liesje 8 november 2016

  Nee, dat wist ik niet, maar ik vind het echt een heel leuk cadeau! Neutraal en praktisch, en toch ook heel mooi.

 • Reageren Malou 7 november 2016

  Leuk als kraamcadeau inderdaad, om ‘zo even’ te kopen vind ik ze vrij duur.
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #181; speeltuin, ziekenhuis en kerstfoto’sMy Profile

 • Reageren Kirsten 7 november 2016

  Supermooie hydrofiele doeken zijn dat! Maar ik weet niet of ik er het geld aan zou geven..
  Kirsten onlangs geplaatst…Hoe ik aan papa B. vertelde dat ik zwanger wasMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge