22 april 2016

Strandponcho’s bij HEMA

Afgelopen dinsdag liep ik terug naar huis nadat ik Jim weggebracht had naar het kinderdagverblijf. Ik checkte even mijn mail, heel onschuldig. En toen had ik zo’n promo mailtje van de HEMA in mijn mailbox. Dat ze zulke leuke strandponcho’s hebben. En nu zijn ze slechts €7,50!

strandponchos hema

Ja. Ik ging te plekke voor de bijl. Terwijl ik de lege kinderwagen voort duwde bestelde ik de poncho’s online. Plus nog een hoop andere artikelen natuurlijk. Wat shirtjes voor Jim, wat broekjes, die jongen groeit als kool, maakt zijn kleren iedere dag helemaal vies en ik was niet vaak genoeg. Allemaal goede smoezen om meer kleertjes te kopen.

Op Snapchat (alweereenmoeder) kun je mijn hele shoplog vinden, maar ik wilde deze drie poncho’s even uitlichten. Ze zijn namelijk zó supercute. En nee ik kon niet kiezen. Ik heb alle drie de patroontjes genomen. Óók de rose. Lekker puh! En ze waren toch maar €7,50!

Ze lijken me bovendien superhandig op het strand van de zomer. Ik ben van plan vaak te gaan. We nemen natuurlijk ook nog een handdoek en badlaken mee, maar deze poncho over het hoofd als het kind net uit zee komt lijkt me een handige manier om af te drogen.

 

Je kunt de strandponcho’s bestellen via deze link, maar je kunt zo ook gewoon in de winkel kopen bij de HEMA bij jou in de buurt natuurlijk!

 

 

Wat vinden jullie van deze strandponcho’s?

 

 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren Amber 6 juli 2016

  Ze zijn te gek! Mijn neefje heeft de poncho met krabben. Ik ga wels eens met hem naar baby zwemmen. De poncho is echt superhandig. Afdrogen, daar is ie niet zo van, met deze poncho is het meeste vocht al opgenomen, voordat ik ‘m ga aankleden.

 • Reageren Cindy - levenalsmama.nl 23 april 2016

  Erg leuk! Ik geloof dat ik naar de Hema moet! 🙂

 • Reageren Ilse van Kreanimo 22 april 2016

  Ik heb de strandlakens gekocht 😀
  Zelfde motiefje.
  Mijn zoontje koos uiteraard de haaien!

 • Reageren MetMirjm 22 april 2016

  Ze zijn leuk! Fiene kreeg vorig jaar een HEMA badponcho voor haar verjaardag en daar hebben we goed gebruik van gemaakt tijdens de vakantie! Hij was ook best wel groot dus gaat lekker lang mee 😉
  MetMirjm onlangs geplaatst…Plog: de stad in en genieten in de tuinMy Profile

 • Reageren Ellen 22 april 2016

  Wat een gave poncho’s! Ook gewoon handig in de tuin voor bij het badje. Misschien dat ik er ook wel een ga halen.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge