17 juni 2016

Sta nou even stil ik wil een foto van je maken!

Ik wilde eens een Fashion Friday doen. Van de webshop ‘Kleren maken de baby’ had ik een leuk setje gekregen, dus ik dacht even een leuke fotoshoot te doen. Nou niet dus. Stil staan was er niet bij…

kleren maken de baby

De webshop ‘Kleren maken de baby’ heeft superleuke dingen trouwens. Ik hou wel van opvallende broekjes en bijdehandte prints op t-shirts. Bovendien zijn de shirtjes zijn van organisch katoen.

 

Vooral als ik foto’s van Jim probeer te maken valt me op dat hij nooit stil staat. Écht nooit! Hij is altijd wel aan het draaien, of hupsen, of lopen, of heen en weer wiegen. En zodra ik de camera (of mijn telefoon) tevoorschijn haal is die vastpakken het enige dat hij wil. Gelukkig heb ik een stand op mijn camera speciaal voor kindjes.

Uiteindelijk heb ik wat foto’s gemaakt terwijl Jim op schoot zat bij papa (lees: door papa in de houdgreep gehouden werd). En wat foto’s terwijl hij rende. We maakten er een soort spelletje van. Ik rende naar de ene kant van de tuin, ging op mijn hurken zitten met mijn camera in de aanslag, en dan begon Jim naar me toe te rennen. Wanneer hij bij me was rende ik naar de andere kant van de tuin, camera in de aanslag, vlug voordat hij weer naar me toe gehold kwam.

Het heeft een paar aardige actiefoto’s opgeleverd, al weet ik niet of ze als ‘outfit of the day’ foto’s voldoen. Oordeel zelf maar. Ik heb geprobeerd om in de onderschriften te verwoorden wat er in Jims hoofd omging…

kleren maken de baby

“Ok mama, ik kom naar je toe!” Heen, en weer…

 

kleren maken de baby

Oeps, gevallen… dan maar even mijn koekje eten…

 

kleren maken de baby

Ok, we gaan weer verder. Heen, en weer. En heen…

 

kleren maken de baby

…en weer. Poeh, daar word je wel moe van! Phew, even zitten. Nog even een koekje eten dan maar, ik moet wel mijn energie op peil houden natuurlijk! Ok, even met de auto spelen.

 

kleren maken de baby

Zullen we naar de speeltuin? Ah, papa kan je de schuttingdeur open maken? Nee? Echt niet? Nou dan maar even op schoot. Maar alleen omdat het moet, hoor.

kleren maken de baby

Wat papa ga je me nou knuffelen? Dat kan niet hoor, ik heb rust nodig. Ik ga wel even op dit randje zitten dan. Diepe zucht. Even lekker gapen hoor.

 

kleren maken de baby

Oh, oh, wat voel ik nou? Moet ik soms poepen? Even staan. Oja, daar komt het…. Hmpffffff, kreun, steun. Hèhè, dat lucht op.

 

kleren maken de baby

OK GENOEG PAPA! Hup-hup, kom mijn luier verschonen!

 

Dit alles gebeurde in nog geen tien minuten.

 

Herkennen jullie dit? Of doen jullie kids wel aan poseren? En kenden jullie de webshop ‘kleren maken de baby’ al?

 

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageren Esmeralda 19 juni 2016

  Perfecte foto’s vind ik het, juist leuk om hem zo in actie te zien.
  Esmeralda onlangs geplaatst…Link party: Keeping up with the bloggers #5My Profile

 • Reageren Merel 19 juni 2016

  Wat hier helpt is ze iets laten doen, vind ik vaak heel mooie foto’s omdat ze ‘echt’ zijn. Stilstaan voor de foto doen ze nog niet echt.

 • Reageren Kim 18 juni 2016

  Wat een leuke foto’s! Het lijkt me niet dat mijn kind mee zou werken aan poseren, maar ik heb het nooit geprobeerd, eigenlijk.

 • Reageren Nathalie 18 juni 2016

  Leuk outfit, bij zulke kleintjes is dat moeilijk die staan niet stil voor een pose. Mijn oudere jongens van 5 en 8 gaan er wel voor staan. Ze vinden het nog leuk ook.

 • Reageren Malou 17 juni 2016

  Wat een super leuke outfit zeg! Nomi poseert ook niet bepaald, dus het is best lastig om haar op de foto te krijgen 😉
  Malou onlangs geplaatst…Borstvoeding; tandemvoedenMy Profile

 • Reageren Irene 17 juni 2016

  Heel herkenbaar ja. Ik wil ook altijd van die mooie instagram waardige foto’s maken maar dat lukt me helaas (nog) niet

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge