17 maart 2016

Speciale voorsluiting voor bij het voeden – de nieuwe Mammae collectie

borstvoedingskleding mammae jblAfgelopen dinsdag lanceerde het merk Mammae, in samenwerking met de webshop JBC hun nieuwe collectie borstvoedingskleding. Mammae maakte al voedingsbeha’s, waarbij ze vooral rekening proberen te houden met de mogelijkheid om discreet te voeden. Zo ook bij hun nieuwe borstvoedingskleding lijn. Persoonlijk vind ik discreet voeden niet zo belangrijk. Óf ik stoor me niet aan anderen, óf ik zoek een rustig of privé plekje. Maar ik kan me goed voorstellen dat er dames zijn die het wel heel belangrijk vinden om discreet te voeden. Voor hun is de speciale voorsluiting die Mammae heeft ontworpen een uitkomst.

 

 

De speciale voorsluiting

JBL mammae

De speciale voorsluiting bestaat uit twee overslagen die je aan beide kanten open kunt doen. De overslagsluiting kan aan twee kanten open en je slaat de ene flap over de andere. Daardoor heeft de sluiting als bijkomend voordeel dat je automatisch de ‘goede’ borst aan je kindje geeft. Bij een voeding geef je doorgaans uit twee borsten borstvoeding. De eerste is de volle borst, hier haalt je kindje de meeste voeding uit. De tweede geef je “als toetje” (zoals mijn kraamverzorgster dat noemde). Die borst drinkt je kindje doorgaans niet helemaal leeg en is de borst die je als eerste aanbiedt bij de volgende voeding. De sluiting die je als laatste sloot, en dus bovenop ligt, doe je ook weer automatisch als eerste open. Zo pak de dus altijd de goede borst. Ach, in theorie dan in elk geval. Ik zou denk ik alsnog in staat zijn om de verkeerde te geven.

Discreet voeden

jbl mammae 4

Er is een speciale extra opening aan de zijkant van de borst gemaakt. Hierdoor kun je op een discretere manier voeden. De bovenkant van de borst blijft op deze manier immers bedekt.

Gewoon een leuke collectie

jbl mammae 2

Ook als je discreet voeden niet per se belangrijk vindt kun je deze collectie dragen. De shirtjes en jurkjes zijn prima draagbaar, zowel casual als op het werk, bijvoorbeeld in combinatie met een blazer.

 

 

 

Wat vinden jullie van deze speciale voorsluiting, en van de Mammae collectie?

 

 

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageren MamaOnderneemt 4 april 2016

  Wat een handige en leuke shirts en jurkjes. Met name jurkjes vond ik altijd zo lastig dragen in combinatie met borstvoeding geven. Goed dat ze er nu iets op gevonden hebben.
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Ik heb bijna geen vriendinnenMy Profile

 • Reageren Simone 20 maart 2016

  Dat lijkt me wel praktische kleding! En mooi ook, leuke kleurtjes.

 • Reageren Vlijtig Liesje 18 maart 2016

  Ik vind ‘m erg leuk! Ik droeg ook altijd kleding waarmee ik discreet kon voeden. En deze is mooi.

 • Reageren Malou 18 maart 2016

  Dit lijkt me best handig eigenlijk, ik kende het nog niet 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Waarom ik de 20 weken echo helemaal niet leuk vondMy Profile

 • Reageren Mathiske's mama blog 17 maart 2016

  Leuke kleding! Fijn om de mogelijkheid te hebben weer ns n jurkje aan te doen ? en niet van die kleding voor net bevallen vrouwen

 • Reageren Ellen 17 maart 2016

  Leuke lijn met kleding. Ik vind discreet voeden wel fijn. Er zijn ook momenen dat het me niet imaakt, maar dat is meestal bij familie of vrienden. Buiten de deur vind k het fijn om wat discreter te kunnen voeden.

 • Reageren Kim 17 maart 2016

  Ziet er leuk uit, zeg! En ik vind discreet voeden wel belangrijk (voor mezelf dan, he).

 • Reageren Jess 17 maart 2016

  Leuk! Ik wil graag deze zomer ook een nieuw jurkje, dus ik wil zeker eens gaan kijken.
  (Ik zie op de post een heel groot stuk wit op het einde, foutje met afbeelding? ik wou het maar even mee melden)

  • Reageren Elisabeth 17 maart 2016

   O ik zal even kijken, thanks!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge