12 november 2016

Sint cadeau tip: telefoon accessoires

Voor ik moeder was begreep ik serieus niet waarom iemand een telefoonhoesje zou gebruiken. Je hebt dat ding toch gewoon in je zak? Of op een veilige plek liggen? Wát kan er nou gebeuren? En toen kwam Jim. Ineens moest ik alles met één hand doen, want baby in de arm. Ik merkte dat ik mijn telefoon toch wat vaker liet vallen, gelukkig landde hij meestal op een zachte plek. (Zoals het hoofd van Jim, tijdens het voeden…)

En toen begon Jim te kruipen. En niet veel later te lopen. En toen pakte hij mijn telefoon, iedere kans die hij maar kreeg. En toen gebeurde er dit:

kapot

Let vooral op mijn gezicht…. NOT AMUSED

Zoals je ziet heb ik nog geprobeerd om hem op te lappen, maar het was einde verhaal. Tijd voor een nieuwe telefoon en -accessoires!

Lifeproof. (Echt waar)

In de spiegeling op de foto zie je mijn nieuwe telefoon, een roze gouden Iphone SE. Ik ben er superblij mee, maar wel een beetje bang dat hem hetzelfde lot beschoren is als mijn vorige telefoon. Ik heb daarom geïnvesteerd in een soort bunker van een smartphonehoesje: de Lifeproof van FRE. Deze kost €79,95; dat lijkt veel, maar is iedere cent waard. Echt waar, ik zou een ode aan dit ding kunnen schrijven. Mijn telefoon valt dagelijks een aantal keer op de grond en het doet hem niks. Je kunt je telefoon in dit hoesje zelfs per ongeluk in het badje laten vallen, want hij is waterdicht. (Mits je hem er snel uit haalt natuurlijk).

Het oog wil ook wat

Nou is er één nadeel aan dit hoesje, en dat is dat hij nogal onelegant is. Als Jim naar bed is haal ik hem daarom vaak van mijn telefoon af. En voor ’s avonds zou ik eigenlijk wel een leuk gezellig hoesje hebben. Die hoeven echt niet duur te zijn, en daarom ook een leuk Sinterklaascadeautje.

Leuke smartphonehoesjes

Ik heb er een paar op een rijtje gezet, maar er zijn er veel meer. Bekijk dit assortiment aan smartphonehoesjes maar eens.

Snorren

mustache-design-tpu-siliconen-hoesje-voor-de-iphon

Mustache design TPU siliconen hoesje €12,95. Ik hou van snorren. En het is Movember. Geen uitleg nodig verder, toch?

Marshmallows

marshmallow-design-tpu-wallet-case-voor-de-iphoneMarshmallow design wallet TPU Case €13,95. Een case met marshmallows met gezichtjes. Need I say more?

Blond Amsterdam ijsjes

blond-amsterdam-portemonnee-keep-it-coolOnderschrift: Blond Amsterdam Portemonnee – Keep it cool €19,95

Ietsje duurder, maar wel van Blond Amsterdam

Of een opzetlens

cameratje

Gouden 6 in 1 LED Multi-lens set (€24,95).

Of een activity tracker

horloge

VeryFit 2.0 Smart Band Heart Rate Activity Tracker (€39,95). Eindelijk bewijs dat je zoveel loop, rent, traploopt en gewoon héél veel beweeggt als moeder!

En anders wel een MacBook hoes

In roze, zwart marmer, of legerprint (19,95).

 

 

Kortom, genoeg leuke doch nuttige Sinterklaascadeau’s. Heb jij een hoesje om je smartphone? En heb je er andere accesoires bij?

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Koning De Gamer 15 januari 2020

  Er is een nieuwe technologie voor gebroken scherm bekend als vloeistofbeschermer. Het is behoorlijk effectief.

 • Reageren PC trends 27 januari 2017

  Dat heb ik ook zo onwijs vaak gehad! Kind in de ene hand, telefoon in de ander.. En dan gaat het een keer fout! Mooie telefoon.
  PC trends onlangs geplaatst…Computer sneller makenMy Profile

 • Reageren Romano Verdonk 30 november 2016

  Altijd lastig als je telefoonschade oploopt. Ik heb laatst nog waterschade gehad bij mijn iphone 6s. Gelukkig alweer gemaakt, alleen was het wel even wennen zonder smartphone te zitten. Ik ga ook maar eens hard op zoek naar een goed omhulsel!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge