24 juli 2016

Shoplog babyshower (cadeautjes, lekkers & benodigdheden luiertaart)

Shoplog babyshower (cadeautjes & versiering voor de luiertaart) – Zoals jullie waarschijnlijk wel weten wordt ik tante! Mijn schoonzusje is zwanger en op het moment dat dit artikel online komt wordt ze verrast met een babyshower. Ik laat je de cadeautjes zien die ik voor haar gekocht heb bij Etrias, en de spulletjes voor de luiertaart die gekocht heb bij de Action en Kruidvat.

shoplog babyshower

Alles wat ik gekocht heb bij de Action, Etrias en een voorproefje van de luiertaart. Kijk morgen hoe hij geworden is. (verrassend mooi!)

Benieuwd naar hoe de luiertaart geworden is? Bekijk dan deze DIY van de luiertaart met ster vorm!

Cadeautjes Etrias

Van de webshop Etrias kreeg ik het aanbod wat spulletjes uit te zoeken. Ze hebben allerlei handige en leuke spullen, onder andere voor baby’s. Wij hebben eigenlijk alles al voor Jim, dus ik vroeg ze of ik ook wat uit mocht zoeken voor mijn nieuwe neefje. Gelukkig vonden ze dat idee, dus heb ik samen met mijn schoonzusje wat uitgezocht. Dat lijkt misschien een beetje stom, omdat een cadeautje eigenlijk een verrassing moet zijn, maar op deze manier weet je wel zeker dat ze de spullen ook echt leuk vindt. En ik krijg een beetje een idee wat ze mooi vind. Dat is handig voor alle andere cadeautjes die ik nog wil uitzoeken!

etrias shoplog

De spulletjes die mijn schoonzusje uitgezocht heeft zijn: de babyslaapzak little star grey van Jollein (€17,95), boxkleed briljant Sam navy (€22,95), hydrofiele washandjes briljant Sam navy (€6,95), en de badstof omslagdoek is van Koeka (€24,95). Zie je hetzelfde als ik? Volgens mij gaat ze voor blauw/grijs en sterretjes. Dat ga ik onthouden voor de luiertaart! 😉

Cadeautjes Action

Toen ik bij de Action was wilde ik eigenlijk alleen versiering en knutselspullen halen voor de luiertaart, maar ik kon het niet laten om de doos Quality Street (€7,95) mee te nemen en nog een paar hydrofiele doeken (maar €2,79 voor drie!).

shoplog action

Versiering

Zoals je ziet heb ik een gruwelijke hoeveelheid lintjes en kunstbloemen gekocht. Ik wist nog niet of ik die allemaal ging gebruiken bij de luiertaart, maar hoe meer opties hoe beter dacht ik zo. In totaal heb ik €13,59 aan versiersels gekocht  en ik heb echt niet alles gebruikt. Dat vind ik eigenlijk best meevallen.

Luiers Kruidvat

Zelf gebruiken wij voor Jim de eigen merk luiers van Kruidvat. Deze bevallen ons erg goed, en ze zijn bovendien goed  geprijsd. Voor twee megapakken betaal je slechts €25,-. Ik heb gekozen voor maat 3 (4-9 kg). Daarvan zitten er 98 in een pak, dus dat is nog niet eens €0,13 per luier. Ik heb niet voor een kleinere maat gekozen, want ik kan me namelijk herinneren dat Jim daar supersnel uitgegroeid was. En bovendien zitten die kleine maatjes in de gratis babydozen zoals de blije doos van WIJ jonge ouders en de zwangerbox van Ouders van Nu, dus die heb je sowieso wel. De maat 3 gebruik je echt een paar maanden, dus daar hebben ze het meeste aan denk ik.

Lekkers

Behalve de snoep die ik als cadeautje geef moest er ook iets ‘vullends’ gemaakt worden. Iedereen mocht zelf kiezen wat te maken, en ik koos voor sandwiches. Driehoekjes vind ik altijd zo classy staan, dus daar heb ik mijn best op gedaan. Ze moesten vegetarisch zijn en geschikt voor de zwangere. Ik koos daarom voor kaas, maar wel speciale. Ik wilde eigenlijk de nieuwe Kruid & Pit van Maaslander gebruiken, maar die hadden ze niet bij de Deka. Daarom heb ik geitenkaas genomen. Verder natuurlijk mayonaise (het is immers een feestje), sla en er los bij nog tomaatjes. De andere versie waar ik voor gekozen heb is komkommersla. Die hoort toch bij het high tea gevoel.

En nu feest vieren

Volgens mij ben ik er helemaal klaar voor! Tijd om gezellig de babyshower te vieren dus. Morgen laat ik je zien hoe de luiertaart is geworden.

 

 

Dit wordt trouwens mijn eerste babyshower ooit. Zijn jullie weleens naar een babyshower geweest?

 

 

 

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageren MetMirjam 26 juli 2016

  Dat ziet er goed uit! Dat moet helemaal goedgekomen zijn bij jullie 🙂
  Ik heb ook een babyshower gehad in de vorm van een gezellige high tea met familie en vriendinnen – was echt heel gezellig!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Kamperen met een peuter: in het stapelbed slapenMy Profile

 • Reageren Kim 24 juli 2016

  Wij hebben die slaapzak én omslagdoek ook, in dezelfde kleuren. Wij namen die omslagdoek in het begin altijd mee naar het consultatiebureau, dat was handig. Mooie kleuren allemaal, trouwens! Dat komt vast omdat het een jongetje is (denk ik…?), bij meisjes is altijd álles wat je krijgt roze. Ik heb zelf nog nooit een babyshower meegemaakt.

  • Reageren kim 25 juli 2016

   Oh, trouwens, zijn babyshowers alleen voor aankomende moeders?

   • Reageren Elisabeth 25 juli 2016

    Of pasgeborenen natuurlijk!

    • Reageren Kim 25 juli 2016

     Ik bedoel dat ik de vaders mis 🙂

     • Elisabeth 25 juli 2016

      Ha ja die komen niet.

 • Reageren Linda 24 juli 2016

  Leuk gedaan! Zelf bij Elaiza geen babyshower gehad, maar een aantal weken terug wel bij schoonzusje. Hebben toen geboortekaarten gemaakt en lekker (veel) gegeten

 • Reageren Nanouk 24 juli 2016

  Die trappelzak van Jollein hebben wij ook! 2 zelfs. Wel ander motiefje, maar ze zijn heel fijn. Goede keus dus! Nog nooit een babyshower gehad, georganiseerd of meegemaakt, maar zo te lezen gaat t een gezellige middag worden! Veel plezier!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge