29 november 2015

Dove Derma Spa Goodness

Dove Derma Spa GoodnessWat doet een mamablogger, die duideliijk niet eens haar benen scheert, met de beautybox? Goeie vraag. Vaak weet ik het antwoord niet, maar nu wel. Dit, Dove Derma Spa Goodness, is het antwoord. Een goed voorbeeld van producten die ook in de Beautybox zitten, lekkere verzorgingsproducten. Dit zou ik nooit voor mezelf gekocht hebben, maar het blijkt een hele fijne body oil te zijn. Hij heeft een parelmoer lichtbruin kleurtje, dat haalt die witte klets van je winterbenen af. Het is olie, geen lotion dus, maar hij trekt vrij snel in. Na een paar minuutjes kan je alweer alles vastpakken zonder dat er vieze vegen en olievlekken op komen.

En zelfs als je je benen zo lang niet hebt geschoren als ik worden ze er mooier van. Natuurlijk, met geschoren benen was het effect nog beter geweest, maar dat zit er gewoon niet altijd in voor een moeder. Of een vader, mannen hebben natuurlijk net zo min tijd om hun benen te scheren als er een baby is. De tijd die je hebt gebruik je om te slapen, te douchen, te eten. Bovendien maakt het baby niet uit als je ongeschoren pootjes hebt, dus het is gewoon geen prioriteit.

Ik vind het een aanrader, deze Dove Derma Spa Goodness body oil. Dertig seconden werk om twee onderbenen in te smeren. De witheid is eraf en de ruwheid is verdwenen. Ik weet niet wat ze met de even looking skin die ze beloven bedoelen, maar het ziet er in elk geval beter uit dan waar ik mee begon. Het heeft geen wonderen verricht, mijn benen zijn nog steeds ongeschoren, zitten vol oude littekentjes en grove poriën, maar zo zien mama-benen er gewoon uit. Mijne zagen er trouwens ook al zo uit voor ik moeder was, maar dat terzijde.

 

Zien jouw benen er beter uit dan mijne? Of kan je ook wel zo’n olietje gebruiken? 😉

 

 

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Vlijtig Liesje 30 november 2015

  Ik onthaar mijn benen wel, maar ze zijn bij mij ook vaak heel droog. Meestal heb ik alleen geen zin om ze te verzorgen. Dat ontharen vind ik al heel wat.

 • Reageren Ester Schouten 29 november 2015

  Hahahah zo herkenbaar! Geen tijd om jezelf te verzorgen. De eerste keer dat ik eindelijk echt mezelf kon verzorgen voelde zo goed aan! Voelde me helemaal herboren en weer “good looking”. Mijn dochter is nu 20 maanden en ze kan nu steeds beter haarzelf vermaken in d’r uppie. Dus heb nu ook iets meer tijd voor mezelf te verzorgen ?

 • Reageren Ester 29 november 2015

  Scheren mannen tegenwoordig ook hun benen? Serieus?

  • Reageren Elisabeth 29 november 2015

   🙂 grapje

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge