12 juli 2017

Review Bamigo shirts, boxers & sokken

Bamigo, je kent de reclame vast wel. Afgetrainde mannen in strakke shirts, boxers en een pandahoofd. Je wordt er bijna mee doodgegooid, de boodschap dat de kleding die van bamboe gemaakt is beter ademt, lekkerder zit en langer mee gaat dan gewone (katoenen) shirts. Veel wasbare luiers zijn ook gemaakt van bamboe, en de luiers die ik heb voelen inderdaad fijn aan. Ik besloot me daarom te laten overtuigen door de reclame en een setje shirts en boxers te bestellen, als Vaderdag cadeau. (link naar de webshop)

Bezorging & cadeauverpakking

Voor een paar euro extra had ik een cadeauverpakking besteld, die zag er mooi uit. De bestelling werd binnen één of twee dagen geleverd, beide prima dus.

Mijn oordeel (als niet drager)

Ik vind de shirts en boxers lekker aanvoelen, soepel en heel zacht. Het materiaal kreukt niet echt, dat is ook mooi meegenomen. Als ze zo blijven in de was ben ik erg enthousiast.

Het Bamigo shirt is model Williams (deep V), in de grootste maat (XXXL). Heb ik uitgezocht uiteraard, Rogier zelf zou voor een ronde hals gaan. 😀 Hij wilde nog even zeggen dat hij er expres zo onderuit gezakt bij is gaan zitten, dan zie je zijn buik niet.

Zijn oordeel

Rogier was heel blij met zijn shirts. Ze zitten erg lekker, en hij kan ze langer dragen dan zijn katoenen shirts, twee dagen in plaats van een halve tot hele dag. Blijkbaar klopt het echt van dat ‘ademen’. Over de boxers had hij te zeggen dat hij “ze de hele dag niet tussen zijn reet heeft hoeven uittrekken”. Groot lof dus. De eerste weken heeft hij ze zodra ze uit de was kwamen weer aangedaan, en na een paar weken heeft hij er bijbesteld. Toen heeft hij ook meteen sokken en hemden bijbesteld, en daar is hij net zo tevreden over.

Hoe blijft Bamigo in de was?

De Bamigo shirts en boxers zijn pas in gebruik sinds vaderdag, drie of vier weken geleden. Maar ze zijn nu al zeker tien keer gewassen, omdat Rogier ze steeds meteen weer aandoet. Volgens mij blijven ze mooi in de was. De stof is op dit moment in elk geval nog niet veranderd, die is nog steeds soepel en zacht. Bij (goedkope) katoenen shirts wordt de stof bij mij in de was al een beetje stug na drie keer wassen. Ik was trouwens op 40 graden, met poeder van Ariël, zonder wasverzachter.

Eindoordeel

Zowel mijn vriend Rogier als ik vinden Bamigo een echte aanrader. De shirts zitten veel beter en lekkerder dan katoenen shirts, en de boxers zitten lekkerder dan de Bjorn Borgs die Rogier hiervoor altijd droeg.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Resaarcle 12 juli 2017

    Oké, ik ben overtuigd! Mijn liefje is in augustus jarig, ik ga hem verrassen!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge