10 januari 2016

Pip Squigz

Pip SquigzPip Squigz zijn speeltjes. Speeltjes voor baby’s.

Ik vond ze er een beetje raar uitzien toen  ik ze voor het eerst zag. De slogan “Fun little suckers!” hielp daar niet bij. Toch ben ik eens gaan lezen waarom ze zo leuk zijn voor baby’s en ik ben overtuigd. Volgens mij zijn ze leuk én leerzaam, en bovendien handig vanuit het oogpunt van de ouders.

 

 

Wat zijn Pip Squigz?

De speeltjes zijn rubberen rammelaars voor baby’s en peuters van zes maanden tot drie jaar oud. In een verpakking zitten er drie: een limoen groene, een knal roze en een aqua blauwe. Lekker felle kleuren om de aandacht van je baby te trekken dus. Ze rammelen en hebben alledrie een andere textuur en vorm.

Waarom zijn Pip Squigz leerzaam?

Door de verschillende vormen, texturen en geluiden stimuleren de speeltjes de zintuigen van je baby. Bovendien worden ze aangemoedigd om de speeltjes te bewegen, waardoor hun grove en fijne motoriek getrained wordt. In 2013 heeft het speelgoed de ”Best Toys for Kids” award gewonnen en in 2015 waren ze weer genomineerd.

Waarom zijn Pip Squigz zo handig?

Pip Squigz zijn erg handig, ze hebben namelijk een zuignap waarmee je ze vast kan maken. We weten allemaal hoe onhandig baby’s zijn, en hoe frustrerend het is om steeds te moeten bukken om hun speeltjes op te pakken. De Pip Squigz kun je gemakkelijk vastmaken aan de kinderstoel, de tafel, de rand van het bad, of in de auto of kinderwagen.

Winactie (gesloten)

Lijken de speeltjes je wel wat voor jouw baby (of kleinkind, nichtje, neefje, etc…)? Ik mag namens de leuke webwinkel Multi Toy een setje Pip Squigz, ter waarde van €20,49 weggeven!

Reageer onder dit bericht waarom en voor wie je ze wil winnen. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 12 uur ’s nachts (15 januari), zaterdag maak ik de winnaar bekend.

UPDATE: De winnaar is bekend, Manon H.! Gefeliciteerd, ik neem binnenkort contact met je op via e-mail.

 

 

Wat vinden jullie van de Pip Squigz? En doen jullie mee aan de winactie?

 

 

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dit filmpje dan eens!

P.S. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met multitoy.nl

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageren Mary-Lou 13 januari 2016

  Ik kende ze nog niet maar vind ze wel grappig. Leuk dat er 3 verschillende in de doos zitten. Lijkt me erg leuk voor mijn zoontje. Dus ik doe graag mee!

 • Reageren Eve Allijn 12 januari 2016

  Tessel, ons dochtertje, is nu 7 maanden en heeft het op de grond gooien ontdekt… Vermoeiend! 🙂 Daarom lijkt dit me een enorme uitkomst! Lekker vastgezogen aan het blad kan ze toch lekker spelen zonder dat ik de hele tijd van alles van de grond hoef te rapen!

 • Reageren Mahwish 12 januari 2016

  Heel leuk! Ik maak graag kans voor mijn neefje. Hij knijpt vaak in de wangen van mijn dochter, als hij nu dat nu met dit speelgoed kan doen, is iedereen blij 😉

 • Reageren Sanne Kobus 12 januari 2016

  Wat leuk! Mijn zoontje van een jaar kan zich niet goed zelf vermaken, wil het liefst bij papa en mama zijn. Dit zou hij misschien wel leuk vinden en zijn interesse wekken! Ik ben benieuwd.

 • Reageren Manon 12 januari 2016

  Lijkt me een heel leuk speeltje voor onze dame van 10 weken. Daar kan ze binnenkort heel leuk mee spelen!

  • Reageren Elisabeth 16 januari 2016

   Gefeliciteerd Manon, je hebt gewonnen!

 • Reageren Evelien Bos-Brandt 11 januari 2016

  Dat ziet er grappig uit! De fase van badspeeltjes weggooien hebben we nu zo goed als achter de rug, de jongste is 2. Maar de textuur, de kleuren en het geluid gaat ze echt leuk vinden. En zeker het vastplakken van de speeltjes en ze vervolgens weer lostrekken! 😉

 • Reageren Helma Keijzer 11 januari 2016

  Wat leuk. Die felle kleuren en textuur. Onze Emmie van 5,5 maand wil alles vastpakken, in haar mond stoppen en laat alles natuurlijk ook kukelen. Ik ben erg van de natuurlijke materialen maar ik ben stiekem toch ook wel verliefd op dit drietal. Ik doe graag mee.

 • Reageren Miekske Dingens 11 januari 2016

  Hoi! Wat lijken die me zeer interessant! Het lijkt me inderdaad zeer makkelijk om ze vast te grijpen 🙂 Heel graag een kansje voor onze kleine boef! En wat fijn dat je ze in de vaatwasser kan steken! Ideaal voor kleine kwijleman 🙂

 • Reageren Kirsten 11 januari 2016

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Lenne die het voor het ogenblik erg leuk vindt om met alles te schudden dat lawaai maakt. Ze is ook iemand die qua motoriek eerder fijn is, waardoor de textuur op het speelgoed voor haar echt interessant zou zijn.

 • Reageren resaarcle 11 januari 2016

  Onze lieve man van 8 maand zit gezellig mee in een hoge stoel aan tafel, maar smijt alle speeltjes in het rond. Deze leuke kleurrijke speeltjes zouden ons gezinsmoment aan tafel weer wat rustiger kunnen maken!

 • Reageren Nicole 11 januari 2016

  Jeetje dat is handig! Ik doe graag mee voor ons zoontje van 1! Ik moet namelijk ook 100 keer per dag alles oprapen van de vloer haha.
  Nicole onlangs geplaatst…Wat te doen met de placentaMy Profile

 • Reageren mieke 10 januari 2016

  Ohh leuk voor mijn mannetje van bijna 6 maanden! Hij wordt steeds beter in zijn speelgoed vastpakken maar hij laat het inderdaad regelmatig vallen! Met name tijdens het luiertje verschonen lijkt het ideaal!

 • Reageren manon 10 januari 2016

  Ik zou hem graag voor me dochtertje willen winnen. Ze is bijna 5 maanden en wil het liefst alles vastpakken. Ik denk dat dit setje haar daarin nog meer zal stimuleren.

 • Reageren Paula 10 januari 2016

  Ze zijn erg leuk van kleur en vorm. Dat zuignapje is handig en ook interessant voor ondernemende kleintjes, kun je flink aan trekken. Ik denk dat mijn achterneefje ze ook erg leuk zal vinden!

 • Reageren Linda Raaijmakers 10 januari 2016

  Ik vind ze heel erg grappig. Want dit setje is leuk voor ons eerste neefje/nichtje dat eind mei geboren wordt, maar onze tweeling Lucas & Eva van 2 zouden deze alleen al vanwege de felle kleuren en vormen grappig vinden 😀

 • Reageren Vlijtig Liesje 10 januari 2016

  Ik ben ondertussen uit de baby’s maar het lijken me leuke speeltjes. En die zuignap is natuurlijk erg praktisch.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge