7 oktober 2016

Persoonlijke fotoposter: instawall

Persoonlijke fotoposter: instawall – Rogier en ik waren al een tijd op zoek naar iets voor aan de muur. We wilden graag iets met een foto, maar vonden het lastig om het eens te worden over wélke foto dan. Toen kwam ik laatst instawall tegen. Met instawall kun je een fotocollage maken, en direct de foto’s van je Instagram uitzoeken. Het lijkt een beetje op het pocketfotoboekje van de HEMA dus, alleen hier gaat het om een collage aan de muur in plaats van een fotoboekje.

Link naar de website van instawall.

instawall-opties

9 tot 64 foto’s

De instawall is dus een collage van foto’s die je via Instagram gedeeld hebt. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel foto’s je kiest en hoe groot deze moeten worden. Het kleinste artwork is 40 x 40 cm, en bestaat uit 9 foto’s. Het formaat met de meeste foto’s is 100 x 100 cm, en bestaat uit 64 foto’s. Wij hebben gekozen voor een tussenmaatje, van 80 x 80 cm en met 36 foto’s. Als je meer foto’s laat zien worden ze veel kleiner, en dan worden ze zo onherkenbaar van een afstand, vonden we.

Verschillende materialen

De instawall is te bestellen in vijf uitvoeringen, aluminium, glas, plexiglas, poster en met passe partout. Wij hebben gekozen voor een poster. Ik vind het zelf altijd een beetje eng om iets zwaars aan de muur te hangen. Je weet nooit wat zo’n kleine dreumes doet en straks krijgt hij dat ding op zijn hoofd. En bovendien was een poster veel goedkoper, haha.

Prijzen instawall

Uitvoering Prijs van Prijs tot
Poster €29 €59
Met passe partout €39
Aluminium €49 €169
Glas €99 €399
Plexiglas €59 €269

 

Van de prijs van de poster werd ik persoonlijk het blijste. 😉

Kortingscodes

Bij mijn bestelling kreeg ik twee kortingscodes voor 10% korting. Die wil ik graag met je delen:

Pas op, ze zijn elk maar één keer te gebruiken. Dus, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Onze instawall

instawall-onze-eigen

Zo is onze instawall poster geworden. Hij hangt op een prominente plek in de huiskamer. Jim vindt hem geweldig. Vaak kijkt hij er naar en dan gaat hij wijzen: “Opa! Opa!” of “Papa, Papa!”. En Rogier en ik kijken er ook met plezier naar. Echt een aanrader als je nog iets voor aan de muur zoekt.

 

Kende jij instawall, en wat vind je van onze fotocollage?

 

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge