1 september 2015

Nutrilon 1 Standaard: de prijs in webwinkels

We weten allemaal dat borstvoeding het beste is voor je baby. Helaas is dat niet altijd een optie. Flesvoeding of kunstvoeding is nou eenmaal een prima vervangende optie. De verkrijgbaarheid van Nutrilon 1 Standaard is alleen niet altijd even goed. Online is er altijd wel een webwinkel waar je Nutrilon 1 Standaard kan bestellen. Maar tegen welke prijs en waar is dat het goedskoopste?

Nutrilon 1 Standaard prijs

Waar kan je het goedkoopst Nutrilon 1 Standaard bestellen?

Hieronder heb ik de webwinkels waar je Nutrilon kan bestellen onder elkaar gezet, met de prijs die je er betaald, de verzendkosten en de voorwaarden die er aan vastzitten.

Webshop Prijs per stuk Verzendkosten Voorwaarde
Makro direct €12,19 €4,99 Je moet in het bezit zijn van een makro-pas. Vanaf 9 verpakkingen of een orderwaarde van €100,- (excl. BTW) geen verzendkosten.
Nutricia €12,79 Maximum van vier Nutrilon producten per week
Albert Heijn €12,79 €4,95 Maximum van vier Nutrilon standaard producten per week. Minimum bestelbedrag van €70,- of een Allerhande Box. Als je de box bestelt zijn er geen verzendkosten.
Kruidvat €12,99 €3,99 Maximaal 1 pak per bestelling per 3 dagen en een minimale orderwaarde van €22,50. Vanaf een orderwaarde van €50,- geen verzendkosten.
Wehkamp €12,99 Alleen te bestellen per 2 stuks.
Viata €14,84 €4,95 Vanaf 4 verpakkingen geen verzendkosten, of bij een orderwaarde van €59,-.
De online drogist €19,49 €3,95 Maximaal 8 stuks. Vanaf 2 verpakkingen geen verzendkosten.
De weegschaal €19,95 €5,95 Er lijken geen voorwaarden te zijn. Vanaf 4 verpakkingen geen verzendkosten.

Zoals je kunt zien varieert de prijs nogal. Als je in het bezit bent van een makro-pas heb je geluk, dat scheelt een hoop. Anders blijft direct bij Nutricia bestellen gewoon het goedkoopst. Was je tóch al van plan om een Allerhande-box bij Alber Heijn te bestellen? Dan kan je gemakkelijk de Nutrilon meebestellen.

Conclusie

Voor de meeste ouders zal het het gemakkelijkste zijn om direct bij de webshop van Nutricia te bestellen. Bij Albert Heijn is het evven duur, maar heb je te maken met verzendkosten. Tenzij je daar al wat andere boodschappen wilde bestellen natuurlijk. Heb je een mako-pas dan heb je geluk, daar is het nog iets goedkoper.

 

 

Waar kopen jullie je Nutrilon altijd?

 

 

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge