3 mei 2017

Nog meer leuks van Sophie de Giraf!

Sophie de Giraf baby album en eerste dagboek – Van veel nieuwe mama’s in mijn omgeving hoorde ik over Sophie de Giraf. Velen hadden er zelf één aangeschaft, en de meesten hadden er één (of twee of drie) cadeau gekregen van kraambezoek. Wij dus niet. Jim is opgegroeid zonder Sophie. Zijn broertje zal dat niet gebeuren, want we hebben de eerste binnen!

Onlangs is de Sophie de Giraf serie uitgebreid met twee prachtige babyboeken. Zo kun je in ‘Baby’s eerste dagboek’ alle bijzondere momenten van je baby bijhouden, en met ‘Mijn baby album’ een mooi naslagwerk maken voor je kindje.

Sophie de Giraf Baby Album

In dit dagboek kun je alle bijzondere momenten van je baby noteren. Van de eerste dagen tot de eerste hapjes, stapjes een feestdagen. Bij Jim is het me niet gelukt om een dergelijk boekje bij te houden, maar ik ga het bij deze nieuwe baby zeker weer proberen! 😉

Bestel het Sophie de Giraf Baby Album bij bol.com.

Sophie de Giraf Eerste Dagboek

Met dit album kun je een mooi naslagwerk maken voor je kindje. Zo kun je later samen nagenieten van bijzondere herinneringen, belangrijke mijlpalen en de mooiste foto’s. Ook een dergelijk foto album is me niet gelukt te maken voor Jim. Hij moet het doen met een uitgebreide Instagram account, vanaf dat hij een maand of vier oud is. Daarvoor zijn er wel foto’s hoor, maar kwaliteit mobiel en zeker niet in een album. Dat vind ik best erg, en heb zeker het voornemen om het deze keer anders te doen!!

Bestel het Sophie de Giraf eerste dagboek bij bol.com.

En gewoon nog een Sophie de Giraf natuurlijk

Al ruim 50 jaar is Sophie de Giraf het favoriet speeltje van veel baby’tjes (in Frankrijk dan). En niet voor niets, want de vorm en grootte van het giraffenlijfje sluiten perfect aan bij baby’s grpijreflexen en het 100% natuurlijke rubber is ideaal om op te bijten bij doorkomende tandjes. Inmiddels bestaan er al vele leuke producten van dit lieve girafje: van speen tot nachtlampje en van rammelaar tot badspeeltje.

Bekijk het ruime assortiment van Sophie de Giraf bij bol.com.

 

Had jij een Sohpie de Giraf voor je kindje?

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageren Leonie van Mil 6 mei 2017

  Ja ik ben dol op sophietje!! Ik had hem meteen voor de kleine aangeschaft. Hij heeft er als baby ook flink gebruik van gemaakt! Sophie was super populair hier in huis 🙂 leuk dat ze nu ook dagboekjes hebben
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…It’s mommy’s birthday – tagMy Profile

 • Reageren Rebecca 5 mei 2017

  Voor kindje 1 hadden we er geen, kindje 2 heeft er wel een (kraamcadeau). Ideaal!! Mijn kindje vindt het fantastisch en is er vaak druk mee!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge