31 maart 2016

Netflix kijktip: Love

Vandaag een kijktip op Netflix. Nee, ik zit niet in het Netflix StreamTeam. (Het team van bloggers dat gratis Netflix ontvangt en in ruil daarvoor af en toe een artikel over Netflix publiceert). Ik ben eerlijk gezegd meestal niet zo te spreken over Netflix. De meeste programma’s die ik graag wil zien kun je nou net niet op Netflix bekijken. Denk aan mijn favoriete talkshow ‘the Late Show met Stephen Colbert‘, mijn favoriete drama ‘the Good Wife’, en mijn favoriete sitcom ‘the middle’. Toch zijn er een paar Netflix series die écht helemaal the bomb zijn. Dit is daar één van.

Love 2016 tv serie netflix

Love

De serie Love (IMDb) is speciaal voor Netflix gemaakt. Alle afleveringen zijn ook allemaal tegelijk op Netflix uitgekomen. Perfect om te binge watchen dus. Het zijn tien afleveringen van ruim een half uur, waarin je kunt zien hoe de twee hoofdpersonen Mickey en Gus elkaar ‘vinden’. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar in tegenstelling tot veel van dit soort liefdesverhalen iss deze redelijk realistisch. Voor mij en voor mijn vriend zelfs heel erg herkenbaar. Niet alles, en zeker niet in hoe wij elkaar ontmoet hebben, maar de meeste gedoetjes zijn we toch weleens tegen gekomen in ons liefdesleven. Ik zal geen spoilers als voorbeeld noemen. Gewoon kijken!

 

Dit is de trailer:

 

Zo ontmoeten ze elkaar dus. Dat is pas aan het einde van de eerste aflevering en het begin van de tweede. Je ziet het meteen, Mickey heeft issues en Gus is een nerd. They’re perfect for each other!! Of niet. Oordeel zelf. O en bijna vergeten: hele vette gastrollen! Nog een reden om te kijken.

 

 

Kenden jullie deze Netflix-serie al? Wat vind je ervan of lijkt het je wat?

 

 

 

 

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageren Vlijtig Liesje 1 april 2016

  Ik ga till death and love zeker kijken. Bedankt voor de tips!

 • Reageren MamaOnderneemt 1 april 2016

  Netflix ken ik niet. Alleen van de artikelen van bloggers die inderdaad waarschijnlijk gratis Netflix hebben. Ik vind eigenlijk dat er al zoveel op tv is en ik heb te weinig tijd om tv te kijken dus geen Netflix voor mij.

 • Reageren Vivienne 31 maart 2016

  Jaa die is leuk!! Ik heb ze allemaal al gezien helaas. Hoop dat seizoen 2 snel volgt! Ben nu wel benieuwd welke scenes voor jullie herkenbaar zijn haha.

  • Reageren Elisabeth 31 maart 2016

   Nou meer dat ‘gezeik’ van wel niet smsen, wanneer en wat. En dan verliefd of niet? En wat als die ander ISSUES heeft. Haha

 • Reageren Mathiske's mama blog 31 maart 2016

  Ohh the middle is zo’n briljante serie, ken je ook till death? Wij hebben geen netflix (meer) ik kon er niet op vinden wat ik wilde kijken dus hebben wij het opgezegd. Ik kijk nu oude series op dvd of we downloaden wat. Of nu het lekkere weer er aan komt lekker buiten met een tijdschrift

  • Reageren Elisabeth 31 maart 2016

   Ssssst niet zeggen dat je download. Wij hebben ook geen Netflix om dezelfde reden. En till death is briljant ja. Jammer dat t alweer afgelopen is….

   • Reageren Mathiske's mama blog 31 maart 2016

    Jammer dat er van till death ook zo weinig te vinden is. Tijdens de laatste weken van mn verlof erg van genoten. Vooral die afleveringen dat hun dochter zwanger is en de baby krijgt ??

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge