6 november 2016

De sterrenhemel toen je kindje geboren werd

Review MrStarsky – Ongeveer een half jaar geleden kwam ik MrStarsky tegen, bij mijn zoektocht naar leuke ideeën voor een kraamcadeautje voor mijn neefje. Bij MrStarsky geef je de geboortedatum, -tijd en -plaats van je kindje op, en dan berekenen zij hoe de sterrenhemel er uitzag op dat moment. Mijn broer is helemaal into sterren, en ik zelf trouwens ook, dus dit leek me het perfecte kraamcadeau. Zodra mijn neefje geboren was heb ik zijn poster besteld, en Mr. Starsky was zo lief om ons er ook eentje voor ons van Jims geboorte bij te geven. Een mooie aanwinst voor zijn kamertje.

MrStarsky

Via de MrStarsky website kun je gemakkelijk je eigen poster samenstellen. Je vult de naam van je kindje in, de geboorteplaats, -datum en precieze tijd, en de sterrenhemel wordt automatisch gegenereerd. Je kunt een persoonlijke wens toevoegen, en kiezen of je de namen van de sterrenbeelden in het Nederlands of in het Latijn wil hebben. De poster is in drie standaardmaten verkrijgbaar, dus het vinden van een geschikte lijst is niet moeilijk.

Jims babykamer

mrstarsky-2

De babykamer

Jims kamertje is niet zo heel erg groot, heeft aan één kant een schuin dak en alleen een dakraam waar wat natuurlijk licht binnenkomt. Om het niet te donker doen lijken hebben we de muren wit gelaten, en alleen een paar muurstickers geplakt. Nu hij bijna twee is leek het ons toch leuk om een accentmuur te maken, dus we hebben het kleinste muurtje blauw geschilderd. Aan die muur hebben we de MrStarsky poster gehangen. Het formaat dat wij hebben genomen is 40 bij 50 cm, de lijst komt van  IKEA (€8,99).

De sterrenhemel toen Jim geboren werd

mrstarsky-1

“Diu vivas et prosperas”

Toen Jim geboren werd stonden de sterren dus zo! De vijf constellaties die domineerden zijn uitgebeeld in leuke figuren. Jim is vooral fan van de trein die de kleine beer achter zich aantrekt.

Onze persoonlijke boodschap

Ik vond het lastig om een leuke persoonlijke boodschap te verzinnen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor (potjes)Latijn. Als je echt graag wilt weten wat voor nerd ik ben kun je het even in Google translate intikken. 😉

Beschikbare formaten en prijs

De MrStarsky posters zijn verkrijgbaar in de maten & prijzen:

Maat Prijs
30×40 cm € 34,00
40×50 cm € 39,00
50×70 cm € 44,00

Verzending binnen Nederland is gratis.

 

Wij zijn heel blij met onze MrStarsky poster. Kende jij MrStarsky al?

 

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Resaarcle 7 november 2016

  Supertof!!! Ik denk dat ik mijn neefje van 8 hier ook wel een plezier mee kan doen voor zijn verjaardag! Bedankt voor de leuke tip!

 • Reageren josan 7 november 2016

  Nee, ik kende het niet. Maar ik vind dit wel ontzettend origineel. Kan het ook met terugwerkende kracht. Bijvoorbeeld de sterrenhemel van 10 jaar geleden?
  josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie NeckerchewMy Profile

  • Reageren Elisabeth 7 november 2016

   Jahoor kan allemaal! Probeer het maar. Ik kon zelfs de sterrenhemel toen ík geboren werd doen. En dat is al behoorlijk lang geleden. 😉

 • Reageren Kim 6 november 2016

  Wat leuk!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge