10 oktober 2016

Mini-shoplog HEMA

Mini-shoplog HEMA – Ik hou van de HEMA. Als ik ook maar een beetje in de buurt ben loop ik even binnen. Meestal lukt het me om niks te kopen, maar vandaag niet. Wel goed nieuws: ik ben van de pepernoten afgebleven!

Sinterklaas

Al sinds begin september liggen er weer Sinterklaas dingen in de winkels. Dat was voor mij een beetje vroeg, helemaal omdat het nog zulk mooi weer was, maar nu ben ik er al wel een beetje aan toe.

hema-sint-wegwerp-servies

Ze zijn elk €1,50.

Ik zag deze wegwerpbordjes, -bekertjes en handige bakjes. Vooral die laatste vind ik super handig. Ik denk dat ik ze gewoon ga gebruiken voor Jim, voor zijn snacks. Alleen dan was ik ze wel af, kan best een paar keer, volgens mij.

hema-marsepein-aardappeltjes-muizen-kikkers

De marsepeinen aardappeltjes zijn €1,25 en de muizen en kikkers €1,00.

En natuurlijk snoepgoed. Ik heb de pepernoten laten liggen, maar ik kon het niet laten wat marsepeinen aardappeltjes en mierzoet suikerwerk mee te nemen.

Speelgoed voor Jim

Ik heb nóg een voertuigenboekje gevonden! Voor één euro kon ik dat niet laten liggen.

hema-boekje-voertuigen-en-tegel-krijtjes

Het voertuigenboekje is €1,- en de tegelkrijtjes €5,-.

En dat ding rechts zijn tegelkrijtjes. Daarmee kun je op tegels kleuren, en het weer weghalen met de vissen-‘gum’ (spons). Het werkt alleen op geglazuurde oppervlakken, dus niet op de voegen. Ik ben bang dat die toch beklad zullen worden, maar ik vind het idee zo leuk, ik ga dit gewoon aan Jim geven de volgende keer dat hij in bad gaat. Dan maar gekleurde voegen.

HEMA eau de toilette

hema-eau-de-toilette-marvelous

Er zijn vijf geuren, ze zijn €15,- per stuk.

Ik heb toevallig net mijn vorige parfum opgemaakt (Black XS van Paco Rabanne), dus ik dacht ik probeer de goedkope HEMA geurtjes eens. Ik heb ze alle vijf geprobeerd, allemaal lekker. Het zijn geen moeilijke geurtjes hoor, niet veel diepte (kan je dat zeggen van een geur?). Maar ik vond het eigenlijk wel lekker makkelijk. Ik heb gekozen voor de oranje, die is lekker fris, maar toch vrouwelijk en vol. Ik twijfelde over de paarse, die is wat zwaarder en lijkt daarom meer op wat ik normaal draag. Maar ik denk dat ik gewoon Black XS weer wil hebben, en dan heb ik daar liever een totaal andere frisse geur naast.

 

Dat was het, in totaal acht producten voor €27,85. Valt nog best mee toch, eigenlijk? Ik had véél meer leuke dingen kunnen kopen bij de HEMA. Ben jij al begonnen aan de Sint spullen? En kende je de eau de toilette van de HEMA al?

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Iris 11 oktober 2016

  Als het visje met krijtjes net zo’n succes is als bij ons, dan zou ik er maar alvast nog een kopen ;-). Ik ben overigens heel blij te zien dat die gewoon bij de Hema te koop is. Wij kregen het als cadeautje voor de oudste van kraamvisite en ik wil er graag nog een omdat hij het zo leuk vond. Overigens doen de krijtjes het ook op glazen wanden van de douche. En op de buik (ik spreek uit ervaring).

  • Reageren Elisabeth 11 oktober 2016

   Haha, goed om te weten!

 • Reageren Liselotte 10 oktober 2016

  Ja ik ken die luchtjes zeker! Dreamy, de roze versie is mijn favoriet (hoe kan het ook anders ?)! Met moederdag zijn ze elk jaar voor de helft van het geld, dan haal ik gelijk 6 flesjes ?

 • Reageren Nanouk 10 oktober 2016

  Wij hebben ook dat boekje over voertuigen, en nog 2 andere over dieren en beroepen geloof ik. Voor €1 helemaal prima! Zijn perfecte boekjes voor tijdens t verschonen.
  Oeeee ik heb zo’n trek in kruidnoten… Ik ga me niet lang meer kunnen inhouden denk.
  De geurtjes ken ik niet. Wel de shower gel en die vind ik lekker ruiken!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge