7 februari 2016

Meest gelezen in januari

Iedere maand deel ik mijn best gelezen artikelen en probeer ik wat andere statistieken van mijn blog te bespreken. Ik vind het altijd erg interessant als andere bloggers dat doen, volgens mij kunnen we veel van elkaar leren. Ik deel daarom ook mijn bezoekersaantallen. De totale aantallen sinds ik mijn blog gestart ben kun je hier vinden.

Lekker spelen met koekiemonster elmo patta's

Check de Sesamstraat patta’s

Best gelezen

Sesamstraatschoentjes van Puma 528x

“Een gewone Hollandse piemel” 520x

Zwangerschapsupdate 517x

Mijn eigen borstvoedingsverhaal (deel 1) 499x

Nijntje babybiscuit en dreumesbiscuit 371x

Ook deze maand met het aantal keer dat ze gelezen zijn. Dat is minder dan vorige maanden, toch ben ik er juist erg tevreden mee. Deze maand wilde ik namelijk zien hoe artikelen het deden zonder promotie via Facebook. Het is me niet tegengevallen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Minst gelezen

Appeltaart met muesli 89x

Richard Klinkhamer is overleden 90x

En toch… Dat recept van die appeltaart móet je echt is proberen, hij is heerlijk! En volgens mij was het verhaal over Richard Klinkhamer best grappig. Misschien had ik het een andere titel moeten geven: ‘De overbuurman is overleden…’ ?

 

Social media

Ik was altijd al erg actief op Facebook. Ik hou van Facebook en ik snap het. Ik deel veel dingen via mijn Facebookpagina. Niet alleen mijn eigen artikelen, maar ook die van anderen als ik die erg interessant vond. Ook deel ik leuke plaatjes, cartoons en filmpjes. Andere social media bleven wat achter. Ik had wel een Twitter en Instagram account, maar deed er te weinig mee. Dat heb ik deze maand verander. Ik like actief foto’s en tweets die ik leuk vind. Foto’s deelde ik altijd al via Instagram, maar tweeten deed ik niet echt. Ik probeer het nu, maar heel goed gaat het nog niet. Nog even oefenen dus.

Het heeft wel erg geholpen, dit zijn de volgers die ik er bij kreeg afgelopen maand, en het aantal bezoekjes dat die opleverden.

 

Totaal aantal volgers Nieuwe volgers Traffic
Facebook 1398 114 13950
Instagram 501 240 237
Twitter 218 155 128

Verassing: 1ste bij bestebloggers?!

Ik weet niet zo goed waarom, maar mijn blog staat op 1 in de mamablog top 100 van bestebloggers.nl. Het leverde me in elk geval 215 bezoekjes op, en een aantal mogelijk opdrachten. Een paar héle leuke, die hopelijk komende maand of de maand erna online komen.

 

Mijn goede voornemen: meer reageren

Heel veel moeite was het niet, want ik las al die blogs toch wel. En het heeft geholpen, want er kwamen 761 bezoekjes via andere blogs! Dat is zeker de moeite waard dus.

 

 

 

Kortom, ondanks een lager bezoekersaantal dan in januari dan in december, ben ik toch erg tevreden!

 

 

 

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reageren Janske 8 februari 2016

  mooie cijfers! En op nummer één! Dat herinnerd mij er aan dat ik mijn blog daar ook maar eens moet inschrijven…al ben ik allang blij als ik er bij mag horen 😉 hihi

 • Reageren Malou 8 februari 2016

  Ik probeer ook meer te reageren op blogs, maar vaak kom ik er echt niet aan toe. En als ik blogs lees via mijn telefoon, vind ik het zo’n gedoe om te reageren haha. Via de computer typt wat makkelijker.
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #146; kleertjes verkopen, verjaardagscadeautje en naar de woonboulevardMy Profile

  • Reageren Elisabeth 8 februari 2016

   Ja ik lees ook het meeste op mijn telefoon. In de bus of trein naar mijn werk. Enne, ik heb een hoger internet abonnement genomen omdat het anders veeeeeeeels te langzaam ging…

 • Reageren Nicole 8 februari 2016

  Ik vond dat artikel over Klinkhamer heel leuk, haha! Wat heb je trouwens veel volgers op social media! Echt goed!!
  Nicole onlangs geplaatst…Let’s talk about poep!My Profile

  • Reageren Elisabeth 8 februari 2016

   Wat lief dat je dat zegt! Ik heb pardoes je poep artikel gedeeld. Nee hoor, ging ik sowieso doen. Babypoep 4ever1 😉

 • Reageren Simone 8 februari 2016

  Supergoede cijfers zeg! Ik vind het heel interessant dat je dit deelt. Leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Plog#3 | Weekend in foto’sMy Profile

 • Reageren Eline 7 februari 2016

  Wat leuk dat je dit wilt delen. Ik was heel erg nieuwsgierig 🙂
  ik zou heel erg blij zijn met zoveel bezoekers per bericht!

 • Reageren Jodi - liefthuis 7 februari 2016

  Netjes hoor, leuk dat je zo het resultaat ziet zonder fb en juist fb is een groot deel verkeer waarschijnlijk. Goed hoor.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Meneer Google, help me! Wat ik opzocht tijdens mijn zwangerschap…My Profile

 • Reageren Maai 7 februari 2016

  Ik snap het niet helemaal wat je bedoeld met fb. Je bent gestop met actief posten in groepen op fb en je bent meer gaan reageren op andermans stukjes op fb? Zeg ik dat zo goed? Ziet er goed uit je statistieken. Leuk om te lezen inderdaad. Ik heb nu de afgelopen maand in week diary mijn best gelezen artikelen gedeeld. Dat wil ik 1x per maand doen. Maar ik lees die van jou altijd 😉
  Maai onlangs geplaatst…Lieve papaMy Profile

  • Reageren Elisabeth 7 februari 2016

   Nee betaalde promotie op Facebook bedoel ik. 🙂 In groepen doe ik het nog hoor!

 • Reageren Marguerita 7 februari 2016

  Ik doe iets fout met dat beste bloggers, ik blij op nul staan en dat klopt niet helemaal. Sinds de blogverhuizing werkt het niet meer in ieder geval. Mooie cijfers heb je zeg! Leuk om te lezen!
  Marguerita onlangs geplaatst…De husband in RehabMy Profile

 • Reageren José 7 februari 2016

  Wauw, eerste bij besteblogger! Wat leuk! Ik vind dit ook altijd leuk om te lezen! En wat een volgers op facebook zeg!
  José onlangs geplaatst…Doe mij maar kraamkostMy Profile

 • Reageren Resaarcle 7 februari 2016

  Wauw op 1! En wauw, zoveel lezers per bericht!! Goed bezig dus! Mijn maximum voorlopig is 129 en ik was daar al superblij mee. Nu iets minder ?.

 • Reageren Mary-Lou 7 februari 2016

  Ik vind het zó leuk dat je dit deelt! Ik steek er veel van op. Gefeliciteerd met de nummer 1 notering! En de appeltaart en Klinkhamer post ga ik een 2e kans geven. ?
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Het consultatiebureau: een handige checklijst!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge