4 maart 2016

Meest gelezen in februari

Ook deze maand deel ik weer welke artikelen het meeste, en welke het minste gelezen werden. Met bezoekersaantallen, want die wil ik ook altijd bij andere bloggers weten. 😉

Ook deel ik wat andere statistieken, gewoon omdat ik denk dat we veel van elkaar kunnen leren als bloggers. Heb je tips voor me dan hoor ik die natuurlijk graag! Ben je benieuwd naar de totale bezoekersaantallen per maand? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Bezoekersaantallen

Meest gelezen

Opeens een koortsstuip (2.981x)

Dat kon ook bijna niet anders natuurlijk. Ik schrok er zelf heel erg van, Jim’s koortsstuip. Het leek me een goed idee om te delen wat het is en hoe je er mee om moet gaan. Ook vond ik het erg fijn dat er zoveel lieve reacties kwamen van jullie, xxx!

Voor de papa’s: plan van aanpak voor een romantische ochtend in bed (949x)

Eigenlijk een artikel van vorig jaar, maar ik vond Valentijnsdag een perfecte aanleding om hem nog eens te delen.

Nieuwe HEMA newborn collectie! Discussie? (817x)

Ik vind het nog steeds grappig. In een borstvoedingsgroep las ik een discussie over de flesjes op de newborn kleding. Jullie konden hem ook wel waarderen geloof ik.

Doet ‘ie het nog? (501x)

Heel herkenbaar volgens mij, voor velen. Gelukkig groei je daar een beetje overheen als moeder.

Samen met de dreumes onder de douche (472x)

Het verslag van mijn onhandige methode om te douchen met Jim. Zonder voorbereiding, zonder douchebak, zonder badje, want dat mocht nog niet met zijn hechtingen…. Gelukkig hebben we afgelopen dinsdag de all-clear gekregen van de kinder-uroloog en mag Jim weer alles. Ook in bad, zwemmen en in het fietsstoeltje!!

Met je dreumes onder de douche

Dit vond ik de leukste foto van afgelopen maand!

 

Minst gelezen

Nieuw! Baby kleding bij River Island (104x)

Ik vind het nog steeds een hele leuke collectie, maar blijkbaar was niet iedereen het met me eens. Of in elk geval niet zodanig geïnteresseerd om een kijkje te nemen in het artikel.

Ik ben een wannabe groene mama (110x)

Het relaas over mijn fails als wannabe groene mama…

 

Facebook-pagina: 2000 likes!!

Ik doe heel veel met mijn Facebook-pagina. Ik deel veel leuke filmpjes, grappige foto’s en artikelen die ik interessant vond van andere blogs. Er is dus ook veel interactie van volgers met mijn pagina. Volgens deze website is mijn Facebook edgerank gemiddeld 56 (met een range van  15-80). Dat helpt waarschijnlijk wel bij het verzamelen van volgers, maar ik heb stiekem ook een beetje aan promotie gedaan. Ik kreeg een factuur uitbetaald. En geld moet rollen vind ik. Dus wat ik verdiend heb, heb ik meteen weer uitgegeven.

Aan een pagina-promotie op Facebook dus. Zo zag die er uit:

facebook pagina promotieAndere social media

Ook mijn andere social media pagina’s zijn vooruit gegaan, maar niet zoveel. Op Bloglovin heb ik nu 102 volgers, daar ben ik mimsschien nóg wel trotser op. Ik heb namelijk geen idee wat je zelf zou kunnen doen om daar meer volgers te krijgen. Twitter ging naar 433, maar ik ben nog steeds niet zo’n twitteraar. Ik probeer het wel hoor, ik heb bijvoorbeeld best een pittige discussie gevoerd over dit artikel. Moeders die geen kindje hebben dat zichzelf (soms) in slaap met huilen snappen niet hóe je dat kunt… Mijn Instagram ging naar 723 volgers. Ik heb helaas niet iedere dag een leuke foto, maar wel zo’n drie à vier per week. Ik vind het wel heel leuk om foto’s van andeeren te bekijken en bepaalde tags te volgen. Loedermoeder is favoriet bijvoorbeeld. 🙂

 

Conclusie

Ik ben best tevreden over afgelopen maand. Ik heb met veel plezier artikelen geschreven en ik vond het mooie bezoekersaantallen. Niet veel groei in vergelijking met de afgelopen drie maanden, maar dat hoeft niet altijd. Bovendien was februari een korte maand, hè!

 

 

Hoe ging het met jullie blogs in februari?

 

 

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren demallemolenmoeder 5 maart 2016

  Wat een geweldige cijfers. Mag je zeker trots op zijn. Ik kan er alleen nog maar van dromen. Gelukkig is het mijn hobby dus zeker vol te houden. En op naar een nog succesvoller Maart met prachtige blogs. Die ik dan weer kan lezen ?

 • Reageren Mathiske's mama blog 4 maart 2016

  Jeetje wat goed! Ik kan alleen maar dromen van zulk soort cijfers. Ik doe me best maar heb ondertussen t idee dat ik voor de kat zn viool schrijf. Ach ja. Zolang ik t zelf maar leuk vind. Ik twijfel nog of ik een betaalde site moet gaan doen

 • Reageren (Lori) Mama's Jungle 4 maart 2016

  Je gaat goed, zo leuk om te lezen! Hier plaats ik nog steeds 3 artikelen per week en doe chronisch te weinig aan promotie 😉

 • Reageren Mary-Lou 4 maart 2016

  Jouw artikelen verschijnen als ik aan het kolven ben op het werk, love the timing! Over je Facebook, herken ik wel. Er is inderdaad veel interactie. Ik vind het zelf ook erg leuk om je daar te volgen. In mijn bezoekersaantallen is niemand nog geïnteresseerd vrees ik, maar vind het zelf ook leuk om te lezen van een ander. Dus ik deel het toch: Ik ben 4 februari met Google analytics begonnen en sloot februari af met 691 bezoekers. Voor een ander is het waarschijnlijk niks, maar ik ben in januari met de blog begonnen dus ben er superblij mee.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Uk en Puk: een logeerpartijtjeMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge