5 augustus 2016

Jahoor, alweer een nieuwe online shopverslaving!

Limango – Dat krijg je hè. Als je lekker goedkoop thuis blijft en niet op vakantie gaat. Dan denk je, dan hebben we wel wat geld over om lekker te shoppen. Voor Jim, voor mezelf, misschien zelfs voor Rogier. En dan kunnen we nu misschien wel echte merken doen, in plaats van altijd weer die H&M, Zara en Zeeman. Ook leuk hoor, maar af en toe een duur merk is wel zo chic.

limango

Nou ben ik niet vies van een aanbieding, en nou heb ik een leuke website gevonden. Ik had er al vaag wat over gehoord, maar nog nooit zelf bekeken: limango. Toch maar even gedaan, en ik kan je vertellen: “I’m hooked!”

Je schrijft je in bij de website met je e-mailadres en een wachtwoord. Daarna kan je de aanbiedingen op de site bekijken. Ze hebben mooie aanbiedingen voor dames-, heren-, kinder- en babykleding, -schoenen, maar ook voor speelgoed en home & living. In de afgelopen weken waren er bijvoorbeeld acties van de merken Lief!, Soulstar en Crocs.

Acties die nu lopen

Ook vandaag lopen er leuke acties. Denk bijvoorbeeld aan:

Kinderkleding

Trendy huishoudartikelen, keukenaccessoires & kookgerei

Sportkleding en -schoenen

Stuk voor stuk mooie merken, toch?

En nog veel meer merken

Vele grote Nederlandse en internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Door de variatie in het aanbod zul je dus altijd iets kunnen vinden. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie.

Meld je aan

Als je graag snuffelt tussen aanbiedingen van leuke merken, meld je dan aan bij limango. Ik deed het en heb nog geen moment spijt gehad.

 

Kende jij limango al? En wat vind je van de al die merken die ik noemde?

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Cindy - levenalsmama.nl 5 augustus 2016

    Ik heb de naam toevallig van de week voor het eerst voorbij zien komen, wilde de site nog bekijken maar was er nog niet aan toegekomen. Ga ik zeker nog wel doen, klinkt goed in ieder geval.
    Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…MC16 | Snailmail: verstuur echte post!My Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge