12 oktober 2018

Warm! Nee, koud! Layeren of laagjes combineren dus…

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik ben best gevoelig voor temperatuurverschillen. In de zomer zorg ik dat ik altijd een vestje mee heb. Óf, omdat de Nederlandse zomers niet overhouden, óf juist, omdat het buiten zo warm is en de airco binnen zo koud. En nu in de herfst is het helemaal erg. De ene dag vriest het bijna als ik naar mijn werk moet, de volgende dag is het 20 graden als ik ’s middags naar huis ga. Ik ben of aan ’t rillen of aan ’t zweten. Tenzij ik constant mijn laagjes afpel of weer aantrek.

Layeren, oftewel laagjes combineren

Topje – blouseje – vestje, zo ziet mijn outfit er eigenlijk elke dag uit. In elk geval de dagen dat ik naar buiten moet. En vooral als ik naar kantoor moet wil ik dat elk laagje mooi is. Daar heb ik soms ook de neiging om in mijn hemd te gaan zitten namelijk, en dan moet dat wel kunnen.

Esprit

Één van mijn favoriete merken voor zakelijke blouses is Esprit. Ik vind de items mooi, vrouwelijk en geschikt om naar kantoor te dragen. En ze hebben natuurlijk ook leuke zakelijke waarin je best op kantoor kunt zitten. (Mits het 25+ graden is natuurlijk.)

Bovenstaande topjes zijn leuk zonder iets er overheen, maar kunnen ook goed onder een blouse gedragen worden.

Deze blouses zijn mijn favorieten van Esprit. Je ziet dat ik heul erg van strikjes, kantje en ruches hou, haha.

En deze vesten zijn elk heel verschillend, waardoor je echt heel verschillende outfits kunt samenstellen met slechts een beperkte garderobe.

Combineren

Natuurlijk draag ik ook weleens een wat goedkoper merk. Soms combineer ik een vest van een mooi merk als Esprit met een blouse van Zeeman of Lidl (ja, daar hebben ze af en toe ook leuke dingen). En als je een wat duurder vest over een goedkoop blouseje draagt, heeft eigenlijk niemand dat door. Dat is het fijne aan layeren. Je kunt in plaats van één kledingstuk, drie lagen dragen. En dat betekent drie keer zoveel shoppen. ?

 

Hou jij ook zo van laagjes?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge