2 februari 2017

“Hoe gaat het met je?”

Ik vind het echt superlief, de afgelopen weken heb ik regelmatig een mailtje of berichtje gehad met de vraag “Hoe gaat het met je?”. Of “Gaat het wel goed met je? We horen zo weinig van je…” Ik kan je geruststellen, het gaat goed. Ik ben niet ziek of depressief, gewoon een beetje inspiratieloos. En echt superlief dat jullie dit opmerkten en even checkten of ik wat steun kon gebruiken!

Slechte selfie tijd…

Ik merk dus echt dat ik niet gemaakt ben om thuis te zitten. Ik dacht eerlijk dat ik het lekker zou vinden om even tot rust te komen, en dat vond ik ook, maar begin december was dat wel over. Nu merk ik gewoon dat ik die stress en drukte nodig heb om te kunnen bloggen. Het is niet eens dat ik te weinig ideeën heb, maar ik heb gewoon niet zo’n zin om ze uit te voeren.

Heel raar eigenlijk, maar als ik nu tijd voor mezelf heb, en die heb ik heel veel, ga ik dom televisiekijken of een boek lezen ofzo. Toen ik maar een paar uurtjes per week voor mezelf had koos ik er juist voor om te bloggen. Ik verwacht daarom dat ik over een paar weken ineens weer helemaal aan het bloggen zal slaan. Als alles goed gaat begin ik namelijk vanaf 1 maart bij mijn nieuwe baan. Daar heb ik echt héél veel zin in, want ik heb het hier thuis wel een beetje gezien.

In de tussentijd zal er vast af en toe nog wel een blogje verschijnen, maar misschien slechts een paar per maand. Binnenkort komt er in elk geval een leuke winactie van Sapp aan! En tot ik weer aan de slag kan ga ik lekker genieten van Jim (die wél heel blij is dat ik zo veel thuis ben), en mijn series en boeken. 😛

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageren Rienke 7 februari 2017

  Zo herkenbaar, ik ben nog even met zwangerschapsverlof terwijl mijn kinderen al naar het kinderdagverblijf gaan. Wat ik met die kinderloze tijd wel allemaal voor nuttigs zou doen… helaas kun je ook alles makkelijker uitstellen als je veel tijd hebt. Wel kans dat je straks helemaal relaxt, gemotiveerd en uitgerust aan je nieuwe baan begint?

 • Reageren Tessa 4 februari 2017

  Dat heb ik ook inderdaad; dat ik wanneer ik tijd voor mezelf heb een serie aanzet of een beetje rondhang op internet in plaats van die tijd in te zetten voor schrijven of andere ‘nuttige-maar-ook-leuke-dingen’. Het was me ook opgevallen dat je minder actief was. Maar ach, lekker even een beetje lanterfanten is ook fijn toch! Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 • Reageren Resaarcle 2 februari 2017

  Wegkruipen met een boek of wat luilakken voor de tv, als je je maar amuseert! Spannend, zo’n nieuwe job!

 • Reageren Barbara 2 februari 2017

  Wat fijn dat alles OK is, ik was ook al een paar keer aan het checken hier, hihi! Gefeliciteerd met je nieuwe baan, leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge