31 oktober 2016

Halloween kinderfeestje bij het Hard Rock Café

Halloween kinderfeestje bij het Hard Rock Café – Afgelopen weekend was een goede vriendin van me in Nederland. Ze is Canadees, en woont in Engeland. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dus dat ze graag Halloween wilde vieren. Dat is al een beetje overgewaaid naar Nederland, maar het was nog best zoeken naar een leuk feestje.

hard-rock-cafe-halloween-stas-en-krys

Halloween kinderfeestje bij het Hard Rock Café

Een andere vriendin van ons werkt bij het Hard Rock Café en zij vertelde van dit Halloweenfeestje speciaal voor kinderen. Daar zaten we dus, zondagochtend, vanaf 10 uur, aan het breakfast buffet. Rogier en ik waren redelijk uitgerust, als je kinderen hebt ben je immers elke zondag rond die tijd wakker. De twee dames zonder kinderen waren iets minder uitgerust. Al zou je dat niet zeggen als je ze op de foto ziet, toch?

hard-rock-cafe-halloween-ro-en-jim

Een minion dus.

Jim zelf begreep het hele verkleedgebeuren nog niet zo goed. Uiteindelijk hebben we hem maar een geel t-shirt aangetrokken en een hoedje met minion ogen aangedaan, meer zat er niet in. Hij is natuurlijk nog niet eens twee, hij wil liever geen gekke dingen aan zijn lijf, dan kan hij niet vrij rondrennen. Volgend jaar rond deze tijd zal hij waarschijnlijk veel meer into het verkleden zijn.

Prinsesjes en groene spaghetti

De andere kindertjes die in hun mooie verkleedkleding rondliepen kon hij echter wel waarderen. Vooral de prinsesjes, met veel glitter en tiara’s vond hij mooi. Ook de versiering die overal lag, de plastic spinnetjes en vliegen, en al helemaal de spaghetti met groene kleurstof vond hij prachtig.

hard-rock-cafe-halloween-lekkere-dingen

Toepasselijke sugar high

Het breakfast buffet was ontzettend uitgebreid. Van warme gerechten als roerei, worstjes en hashbrowns tot gezonde dingen als fruit met yoghurt. En alles wat daartussen valt, dus ook muffins en croissantjes en andere lekkere zoete dingen. We begonnen goed, met fruit en jus d’orange aangelengd met een beetje water, maar uiteindelijk zat Jim met een muffin in elke hand  en volgde er een lekker hyper actieve bui. Gelukkig mochten de kids een echt ‘trick-or-treat’-rondje maken lang de winkels aan het Max Eeuweplein om even uit te waaien. En daarna volgde de sugar crash. Kwam mooi uit, kon Jim lekker een tukkie doen in de kinderwagen terwijl we weer op weg naar huis gingen.

 

Volgens mij is dit Halloween kinderfeest ieder jaar, dus als je op zoek bent naar iets leuks is dit zeker een goede tip. Er zijn vooral veel expats, maar volgens mij is het ook hartstikke leuk voor Nederlandse kinderen.

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge