15 maart 2018

Glammom voor een dag

Ik ben bepaald geen glammom. Ik zou het echt héél graag willen zijn hoor. Op papier. In theorie.  Maar in de praktijk komt er niks van terecht. Een beetje foundation en mascara (op dagen dat ik moet werken) gaat net, maar daar houdt het wel een beetje mee op. Gelakte nagels bladderen binnen een paar uur af. Als ze al de kans hebben gehad om te drogen. Lippenstift begin ik niet eens aan… Maar het lijkt me heerlijk, dat #glammomlife. Zoals Kim Kardashian, of dichter bij huis La vie Sanne. Love them. Echt heerlijk om te volgen die glammoms.

Vooral data armpjes van Antonie die aan de borst ligt. 😀

Eén dagje

In januari heb ik het één dagje mee mogen maken. En wat heb ik ervan genoten! Jim, Antonie en ik mochten op de foto voor Vrouw magazine. Mét visagie! Echt geweldig om eens mee te maken. We hadden twee tassen kleding mee, zodat de juiste setjes bij elkaar uitgezicht konden worden. Mijn haar werd gedaan, dikke laag make-up op. Ook een smokey eye en lekkere lippenstift. En een fotoshoot in een echte fotostudio (Dutch & Famous).

Foto’s in Vrouw magazine

We moesten natuurlijk even afwachten tot de foto’s bewerkt waren en klaar waren voor publicatie. Ik heb ze nog niet gezien, maar ik heb er een heel goed gevoel over. Ik sta er in elk geval leuk op, geloof ik. Antonie was een groot deel van de tijd keihard aan het huilen (hij was moe), maar de fotografe zei dat ze tussen zijn krijsjes door echt wel leuke gemaakt had. Ik ben echt zó benieuwd! Aanstaande zaterdag is het zover. Een themanummer van Vrouw magazine over Downsyndroom, zit bij de Telegraaf.

De rest van die dag…

Rond een uur of één was die shoot klaar. Het was een zondag. En dat betekent: de rest van de dag twee kinderen die aandacht moeten hebben. Boterhammen die gesmeerd moeten worden. Borstvoeding die gegeven moest worden. Op bezoek bij opa’s en oma’s. Allemaal heel leuk, maar mijn glamour was er snel vanaf. Om twee uur ontdekte ik de eerste buts in mijn nagellak. Een half uur later kwam ik toevallig langs een spiegel, en zag ik dat mijn mascara tot halverwege mijn wangen zat. Alleen mijn haar heeft het tot het eind van de avond gehouden. Dat kapsel zat écht goed in elkaar. Met een heeeeeeeeeeeeeleboel haarlak, haha.

In de media – zaterdag 17 maart 2017 stonden we in Vrouw magazine (bij de Telegraaf). Tekst: Hanna Gilissen, fotografie: Iris Planting, Visagie: Astrid Timmer.

Maar echt

Super genoten! En jij, ben jij zo’n glammom? Of ben je er eentje zoals ik?

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Tillie 15 maart 2018

    Kom je de foto’s laten zien ben heel benieuwd. Jij ziet er alvast geweldig uit.

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge