15 november 2016

Gekke keukengadgets voor de kok die alles al heeft

Gekke keukengadgets voor de kok die alles al heeft – Je weet waarschijnlijk wel dat mijn vriend kok is. Hij houdt van koken, en is ook dol op keukengadgets. Aan de ene kant vind ik dat irritant, want de keukenkastjes (én de voorraadkast én de schuur) liggen vol met keukengerei, maar aan de andere kant is het ook héél makkelijk om een verjaardags-, sinterklaas-, of kerstcadeau voor hem uit te zoeken. Hij heeft namelijk al veel, maar er zijn genoeg gekke keukengadgets die hij nog niet heeft.

Gekke keukengadgets

Ik heb er een aantal op een rijtje gezet.

Snijplank met opdruk

snijplanken-collage

Ik heb er vier uitgezocht, maar er zijn er nog veel meer. Kijk maar eens bij deze leuke snijplanken.

Sushi bazooka

sushi-bazooka-collage

Dit klinkt echt als een waardeloze gadget, de sushi bazooka, maar als het écht zo goed werkt als op het plaatje lijkt het me dus echt een ontzettend handige gadget. Je leg wat rijst en groente in de vorm, de loop van de ‘bazooka’, dan maak je hem dicht en duw je er zo een sushi rol uit… Dat ziet er vele malen netter uit dan ik het met de hand en een bamboematje doe! Op deze manier wordt het veel makkelijker om thuis sushi te eten. (Zonder het te bestellen dan 🙂 )

Kokeshi Bento Boxen

kokeshi-bento-boxen-collageDeze Kokeshi Bento Boxen liggen een beetje in het verlengde van de sushi gun. Superschattig en ook handig om je maaltijd mee naar je werk te nemen.

Berenklauw ovenhandschoenen

ovenwanten

Wij verslinden bij ons thuis ovenhandschoenen. Binnen de kortste keren zitten er gaten in, wat niet zo lekker is als je iets heets uit de oven wil pakken. Deze berenklauw ovenhandscchoenen hebben een verstevigd deel, om een berenklauw uit te beelden, maar ook om meer grip en stevigheid te geven aan de handschoen.

Pizza schaar

pizzaschaar

Serieus, waarom hebben we dit ding nog niet? Weet je hoe vaak we pizza bestellen?

IJslolly maker

ijslollie-maker

Een ijslolly maker in de vorm van een bestelbusje!! Need I say more. Om Jim plat te krijgen is er in elk geval niet meer nodig dan dit. 😀

iPrep tablet standaard

ipad-standaard

Ik denk dat Rogier hier stiekem heel blij mee zou zijn. Hij is heel erg van de recepten, en de iPad in de keuken neerzetten blijft lastig.

USB kopjesverwarmende onderzetters

warmhoudende-onderzetter-collage

Deze onderzetters sluit je met een USB-kabeltje aan op je computer of het stopcontact. Ze worden warm en zorgen zo dat je geen ijskoude koffie of thee drinkt, omdat je die vergeten was op te drinken. Handig als je druk aan het koken bent, maar ook gewoon voor iedere nieuwe moeder of vader. Hoe vaak ik wel geen koude koffie of thee gedronken heb, omdat ik te druk was met Jim!

 

Genoeg leuke cadeau-ideeën in elk geval. Nou nog een keus maken, liefst voor iets waar ik ook wat aan heb. Ik denk de sushi bazooka. Of anders de ijslollymaker… Wat is jouw favoriet?

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren MamaIssues 22 november 2016

  Die pizzaschaar!!! Super handig haha
  Nog nooit gezien trouwens

 • Reageren Ineke 17 november 2016

  Ik twijfel voor de sushi bazooka voor mijn vriendin die een echte sushi lover is 🙂
  Ineke onlangs geplaatst…Wat kan je er nou mee met een virtual reality bril?My Profile

 • Reageren Vlijtig Liesje 16 november 2016

  Die pizzaschaar lijkt mij erg handig. Ik zit nu altijd enorm te worstelen. Ik vind het sowieso allemaal grappige gadgets!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge