17 mei 2015

Review: (T)anatomicals

Anatomicals-Get-a-Tan-Without-Looking-Like-Your-gran-Body-and-Face-Tan

Fake tan heb ik nog nooit gebruikt. Ben ik eigenlijk een beetje bang voor. Komt door ‘Snog, marry, avoid’ bijvoorbeeld. Dat zijn natuurlijk de ergste gevallen, maar daardoor ga ik er gewoon vanuit dat fake tan oranje is en overal vlekken op maakt. In de beautybox van mei zat een tube ‘get a tan without looking like your gran’ van anatomicals. Humor om je product te verkopen, I like it. Als er ooit een fake tan zou bestaan die ik zou proberen is dit hem. Er zit niks anders op dus, aan het werk!

Het begint lekker weer te worden, en ik wil graag met blote benen de straat op, dus het komt goed uit. Laten we beginnen met een ‘before’ pic.

Before fake tan

Lekker confronterend dit. Hun witheid komt niet helemaal tot zijn recht, het zijn echt melkflesjes, met een paar rode bulten, een blauwe plek en donkere puntjes waar haartjes groeien. Hopen dat dat spul het verbetert (kan bijna niet anders).

 

ajakkes anatomicals

Ewwwwwww, het heeft de kleur van stroop. Ik hoop maar dat het niet zo donker uit gaat zien. Er staat trouwens op de tube dat het makkelijk afwasbaar is. Ik hoop het want ik ga geen handschoentjes gebruiken.

Dan de ‘after’pic.

20150510_104150

Nog steeds confronterend. Je ziet duidelijk verschil, of ik het mooi vind weet ik niet. Het is gelukkig niet superdonker, maar ik had gehoopt dat het wat dekkender was, dat de rode plekken en donkere puntjes minder waren. De rode plekken zijn wel iets minder, maar de donkere puntjes lijken wel erger geworden, alsof de fake tan er ingetrokken is.

20150510_105147

Gelukkig zie je dat niet van een afstandje, zo ziet het er wel ok uit, redelijk bruine benen.

Dan nog de vlekkentest. Ik ben met mijn benen over een wit laken heengegaan, geen vlekken! Ik ben aangenaam verrast. Ook waste het zo van mijn handen trouwens, gelukkig maar.

20150510_104826

Nóg steeds confronterend, maar ze zien er zeker bruin uit, niet oranje. Ik heb het kleurtje de rest van de dag opgehouden, het voelde niet gek ofzo. Toch denk ik niet dat ik het nog veel vaker ga gebruiken. Het is gewoon niks voor mij, het ziet er niet natuurlijk uit. Als ik bruin word word ik beige, niet roodbruin als dit. En bovendien verhult het de oneffenheden op mijn huid niet. Kortom het is op zich een goed product, maar gewoon te fake voor mij.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Sanne Marlijn 22 mei 2015

    Ik gebruik ‘m wel heel vaak haha. Vind hem heel fijn. Heb m ook uit de Beautybox. Maar mijn handen worden er verschrikkelijk oranje van.
    Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Vriend en vijand: de zonMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge