16 augustus 2017

Eindelijk een Stokke Tripp Trapp

Volgens mij kent iedere ouder hem wel, de kinderstoel Stokke Tripp Trapp. Al in 1972 werd deze stoel voor het eerst op de markt gebracht, en ondertussen zijn er al meer dan 9 miljoen verkocht.

Wij hadden nog steeds geen Stokke Tripp Trapp

Ook Rogier en ik kenden hem al lang, maar tot nu toe hadden we er nog steeds geen genomen. Toen Jim voor het eerst ging zitten hadden we voor de Ikea kinderstoel gekozen. (Lekker goedkoop.) Nu is Jim daar echter al meer dan een half jaar uitgegroeid. Hij zat daarom tot voor kort op een gewone stoel aan tafel. Niet ideaal, kan ik je vertellen.

Tripp Trapp®, Moss Green, Forest Green and Heather Pink.

Nieuwe Tripp Trapp collectie

Stokke komt dit jaar met drie nieuwe kleuren uit de natuur voor de Tripp Trapp-collectie: Heather Pink, Moss Green en Forest Green. Bij de drie nieuwe kleuren horen matchende baby sets.

Kleuren en inspiratie

We gaan massaal voor natuurlijk dit jaar en zoeken allemaal naar die balans tussen wonen, werk en (buiten-)leven. Onze agenda’s zijn hectisch en druk, waardoor we juist steeds meer verlangen naar eenvoud in zowel lifestyle als interieur.

Heather Pink

Veel Scandinavische heuvels zijn bedekt met deze warme kleur vol energie. Een opvallende verschijning waarmee je een statement maakt!

Tripp Trapp® Forest Green with Baby Set and Green Forest Cushion.

Moss Green

Deze neutrale kleur is een must-have voor je interieur. De zachte pastelkleur is fris en evenwichtig, maar heeft genoeg persoonlijkheid om elke inrichting tot leven te brengen.

Forest Green

Een grote speler in de groene trend. De kleur is modern en gedurfd, brengt het bos in huis terwijl het elegant en stylish blijft.

Mooi contrast toch, ons huis versus dat gestylede van de Stokke foto’s? 🙂

Stokke Tripp Trapp: de ideale peuterstoel

Wij kozen voor de kleur Forest Green, met een bijpassend kussentje. Dit is gemaakt van waterafstotende stof, dus makkelijk met een doekje als er een ongelukje is gebeurd. Zoals je waarschijnlijk wel weet is de stoel te verstellen, zodat je hem perfect af kan stellen op de lengte en leeftijd van je kindje, en hij dus lang mee gaat. Als je hem al vanaf de babyleeftijd wil gebruiken kun je er een Newborn Set of Baby Set bij nemen.

Tripp Trapp® Heather Pink and Tripp Trapp® Newborn Set

 

Kende jij de Stokke Tripp Trapp ook al lang? En wat vind je van de nieuwe kleuren?

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren Suuz 4 september 2017

  Late reactie. Wij zagen nu dat er ook een nieuwer model is wat meegroeit. Met een wipstoel die tevens als newbornset dient, een verkleiner en daarna de groeistoel. Het is allemaal niet goedkoop, maar het ziet er wel mooi uit he.

  Die nieuwe oogt wat moderner, dat vindt niet iedereen mooi denk ik. Maar het voordeel vind ik dat ie gewoon vier poten heeft en niet die twee latten. Minder massief en minder pijnlijk op je voeten 🙂

 • Reageren Kim 17 augustus 2017

  Maar in het Stokke interieur wonen ook kinderen, hoor, er ligt speelgoed op de grond 🙂

  Mooie stoel en heel handig! Ik heb begrepen dat de newborn set wordt afgeraden door fysiotherapeuten.

 • Reageren Resaarcle 16 augustus 2017

  Wij hebben er hier 2 staan. Ook die Newborn Set vind ik een absolute mega super top uitvinding. Vanaf dag 1 zeer blij mee geweest!

 • Reageren G.T. 16 augustus 2017

  Ik kende ‘m al van mijn werk en omdat hij daar goed beviel, hebben wij er ook een. We hebben de gewone houtkleur. Ik vind dat mijn zoontje er heel mooi mee kan zitten aan tafel.

 • Reageren zebrazonderstrepen 16 augustus 2017

  goede keuze, wij hebben maar eentje en ze maken er geregeld ruzie over wie erop mag zitten 😉
  zebrazonderstrepen onlangs geplaatst…Kleine meisjes worden 3 jaarMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge