10 november 2016

Eerste verjaardagscadeautjes: Djeco

Eerste verjaardagscadeautjes van Djeco – Ok, Jim is één geworden, dat heb ik al honderd keer geschreven volgens mij en je hebt ook al de foto’s van het feestje kunnen bekijken (hier), maar de cadeautjes zou ik nog laten zien. Het waren er veel, heel veel. Te veel van mij, van mijn vriend, opa’s en oma’s en ga zo maar door. Het zal dus wel een paar blogposts duren voor ik ze allemaal besproken heb.

Dit is dus een bericht van bijna een jaar geleden! 😉 #throwbackthursday

djeco header eerste verjaardag cadeausVandaag de eerste, over Djeco. Toevallig hebben mijn vriend en ik namelijk drie cadeautjes van het merk Djeco gegeven. Niet per se voor vanaf één jaar, maar er zeker geschikt om voor de eerste verjaardag te geven. Dit waren ze:

Djeco trekfiguur Neko

djeco trekfiguur neko

Dit trekfiguurtje heb ik gespot bij de webshop Dreumes enzo. Dat vind ik een erg leuke winkel, daarom heb ik ook een banner van ze in de sidebar staan. Het is een katje, gemaakt van hout en heeft een retro uiterlijk. Als je hem voorttrekt aan het lintje hobbelt hij achter je aan, echt superschattig. De adviesleeftijd is vanaf 12 maanden. Het beste werkt het als je kindje al kan lopen natuurlijk, maar dat hoeft niet. Jim is ook blij om hem kruipend voort te trekken en zit er ook gewoon lekker mee te spelen.

Het trekfiguurtje kost €14,95 bij Dreumes enzo. Je kunt het hier bestellen. Er zijn ook andere beesten, bijvoorbeeld een hondje of drie pinguins die achter elkaar aanlopen.

Djeco voertuigen muurstickers

djeco muurstickers voertuigen

djeco voertuigen muurstickers 2

 

Ik wilde Jim ook wat muurstickers geven. Hij heeft er nu een aantal op de muur in zijn eigen kamertje en die vindt hij erg leuk. Als onderdeel van het bedritueel zeggen we ze allemaal welterusten en raakt hij ze even aan met zijn vinger. Deze stickers van voertuigen vond ik zo grappig. We hebben er nu één opgeplakt, op de speelgoedkist van IKEA. Waar de anderen komen weten we nog niet precies, maar dat zal wel goed komen.

 

 

De muurstickers kosten €24,95 bij Dreumes enzo. Je kunt ze hier bestellen.

Djeco Junzo taptap

djeco junzo taptapMijn vriend wilde deze echt heel graag geven. Officieel is het pas vanaf 18 maanden, maar nu kan het ook al wel. Het is een bankje met gaten, waar blokken inzitten. Het is de bedoeling dat je de blokjes er in timmert met behulp van het hamertje dat er bij zit. Waarschijnlijk herinner je je wel een dergelijk speelgoedje van vroeger. Jim kan het hamertje vasthouden en er ook op los timmeren. Hij krijgt de blokjes er zelfs in, maar hij doet het toch liever met zijn vingers. Gaat ook prima hoor. Op de zijkant van het bankje staat trouwens een panda, en weet je wat? Zijn lievelingsknuffel is een panda! (ook van IKEA)

Wij hebben het hamer en blokkensetje offline gekocht in de speelgoedwinkel Tante Steef, in de zijlstraat in Haarlem. Ze hebben het vast ook in andere luxe speelgoedwinkels. Wil je het online bestellen dan kan dat bijvoorbeeld in de webshop Happy Hippo en kost het €18,95.

 

Alledrie deze cadeautjes zijn een succes, bij Jim en bij papa en mama. Wat vinden jullie?

 

djeco junzo taptap2

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Vlijtig Liesje 1 december 2015

  Die muurstickers vind ik enorm leuk. Ze doen vintage en retro aan en daar houd ik van.

 • Reageren Kirsten 1 december 2015

  Wat een leuke cadeautjes voor je klein ventje!
  Zo te zien is hij er ook helemaal wild van!

 • Reageren Resaarcle 30 november 2015

  Djeco is de max!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge