4 november 2016

Duwstok met een ratelend dier

Jims duwstok met lieveheersbeestje is nog zoiets dat gewoon leuk blijft. Hij heeft hem gekregen voor zijn eerste verjaardag, van tante Paula. We vroegen ‘iets dat geluid maakt’ aan haar. Zo’n duwstok is eigenlijk voor iets oudere kindjes, is uiteraard niet elektronisch, maar maakt een geweldig geluid.

duwstok-met-ratelend-dier-collage

Vanaf 18 maanden

Officieel zijn ze voor vanaf 18 maanden geloof ik, maar Jim lag er toen hij net een jaar was al mee te spel op de grond. Hij was meteen verliefd op het ratelgeluid. Toen hij kon lopen werd het nog leuker, en het is dus nog steeds leuk. Eerst liep hij voorzichtig terwijl hij een beetje op de stok leunde, maar nu is het de sport om zo hard mogelijk de kamer door te rennen, zodat het geluid zo hard mogelijk is. En het liefst botst hij er keihard mee tegen de deur of muur.

Lieveheersbeestje

Het dier dat wij hebben is een lieveheersbeestje, maar je hebt ontzettend veel verschillende. Ik heb een voorbeeld van bol.com gepakt, maar je hebt ze volgens mij wel in iedere speelgoed winkel, online en offline. Gisteren waren Rogier en ik even bij de kringloopwinkel, en daar stond een houten hondje. Ik had het niet meteen gezien, maar Rogier zag meteen dat het zo’n dier was dat op een duwstok gezet kon worden. Die kun je er namelijk heel makkelijk uitdraaien.

Bekijk hier het hele assortiment bij bol.com

Wij hebben hem meteen gekocht natuurlijk, en Jim heeft er meteen leuk mee gespeeld. Alleen vond hij het niet zo leuk dat het stokje daarvoor van het lieveheersbeestje af moest. Ik denk dat hij het liefste keihard rond zou rennen met in iedere hand een stok. Kijken hoeveel lawaai dat maakt. 😉

Was een duwstok zoals deze ook zo geliefd bij jouw dreumes?

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Eva 4 november 2016

  Ja! Erg leuk zijn die dingen, wij hebben een pinguïn met flapperpoten. Komt uit de cadeau winkel van Artis!

 • Reageren Ineke 4 november 2016

  Hier hebben we een konijntje dat een wortel vast heeft.. Is grote hit hier 🙂
  Ineke onlangs geplaatst…Kinderactiviteit : een herfstwandeling scavenger huntMy Profile

 • Reageren Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken 4 november 2016

  We hebben zoiets niet gehad, eigenlijk heel gek, want vind het wel heel leuk! En uiteraard, als het herrie maakt vindt Roan t ook geweldig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge