7 november 2016

Over een dreumes en een blikje bier…

Wat er laatst toch weer gebeurde! Ik vind het maar moeilijk op te schrijven. Vertellen lukte wel. Kijk maar:

 

 

Tsja… ervaring mee?

 

 

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageren Kim 8 november 2016

  Haha, loedervader vind ik inderdaad! Ik heb zelf toen ik 3 jaar was op een feestje een half glas bier leeggedronken, op aandringen van mijn ouders “nee, het kan niet vies zijn, het is appelsap”! Dit weekend stopte mijn dochter in de Hema een leuk gestippeld flesje drinken in haar mandje en zei daarbij: “dit is een biertje voor mij, voor als ik groter ben”. Tja…

 • Reageren Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken 8 november 2016

  Hahaha oké kan gebeuren, en je zei nog wel dat Rogier niet zo’n pauperpapa was 😉
  Roan heeft trouwens met open mond en grote ogen naar je filmpje gekeken, en daarna riep hij ‘meer meer meer’

 • Reageren Rianne 8 november 2016

  Hahaha. Sorry ik kan echt alleen maar lachen hierom :’)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge