9 januari 2016

De beste en populairste moederfietsen van 2016


De beste en populairste moederfietsen van 2016 – Inmiddels heb ik zelf mijn keus voor een moederfiets gemaakt. Het is de Gazelle Bloom geworden. Maar wat zijn nou de beste en populairste moederfietsen van 2016?

Beste en populairste moederfietsen van 2016

 

1. Cortina Roots (€569,-)

beste moederfiets 2016 cortina roots

Op één staat de Cortina Roots. Deze moederfiets heeft rollerbrakes, die erg sterk en onderhoudsvrij zijn. Perfect dus als je een veilige moederfiets zoekt. De fiets is superstabiel door de lagere wielbasis, en als je hem neerzet heeft hij een dubbele standaard.  Het verlengde frame en het brede stuur zorgen dat je meer ruimte hebt, ideaal als je een voorzitje op je fiets hebt. (link naar fabrikant)

Tip: De bagagedrage is voorzien van een Yepp Easyfit Window. Het is daarom erg eenvoudig om een zitje te bevestigen.

Bestel de Cortina Roots bij fietsenwinkel.nl, met laagste prijs garantie!

 

2. Gazelle Bloom (€709,-)

beste moederfiets 2016 gazelle bloom

Lees hier mijn review van de Gazelle Bloom

Op twee staat de Gazelle Bloom, mijn keuze dus. Wat mij vooral bevalt aan de Gazelle Bloom is het stuur. Dit is iets breder dan een normaal stuur, maar niet zo breed als dat van andere moederfietsen. Het frame is te bestellen in vier maten, dus als papa graag een vaderfiets wil is dat ook goed mogelijk. Deze moederfiets heeft zeven versnellingen, en ik kan uit eigen ervaring vertellen dat hij supersoepel fietst. (link naar fabrikant)

Bestel de Gazelle Bloom bij fietsenwinkel.nl, met laagste prijs garantie!

 

3. Batavus Mambo Deluxe (€669,-)

beste moederfiets 2016 batavus mambo

Op drie staat de Batavus Mambo Deluxe. Deze is ook te bestellen in wat kleinere framemaat. Daardoor is deze moederfiets ook geschikt voor dames vanaf 1.57m. Bovendien is het een erg stijlvolle fiets, helemaal als je hem neem t in de lichtblauwe kleur. (link naar fabrikant)

Bestel de Batavus Mambo Deluxe bij fietsenwinkel.nl, met laagste prijs garantie!

 

4. BSP La Dolce Vita VII (€649,-)

beste moederfiets 2016 bsp dolce vita

Op vier de BSP La Dolce Vita. Deze transportfiets heeft naast ruimte voor twee zitjes een extra bagagedrager voor op de fiets. Ideaal dus als je naast je kids ook nog boodschappen mee moet nemen. Door de zeven versnellingen fiets je toch comfortabel en ligt. (link naar fabrikant)

 

Bestel de BSP La Dolce Vita VII bij fietsenwinkel.nl, met laagste prijs garantie!

 

5. Sparta Amazone 4 Life N7 (€674,-)

beste moederfiets 2016 sparta amazone

En tot slot de Sparta Amazone op vijf. Deze moederfiets is ontworpen als comfortabele stadsfiets, maar is makkelijk aan te passen tot moederfiets. En terug natuurlijk, als de kids groot genoeg zijn om zelf te fietsen. Ideaal als je op de wat langere termijn denkt. De Sparta Amazone heeft een verlengde bagagedrager en een speciale verlengde stuurpen, zodat zowel een voorzitje als achterzitje gemonteerd kunnen worden zonder ruimtegebrek. (link naar fabrikant)

Tip: de Sparta Amazone is ook verkrijgbaar in e-bike uitvoering (voor €1424,-).

Bestel de Sparta Amazone 4 Life N7 bij fietsenwinkel.nl, met laagste prijs garantie!

 

 

In dit artikel is gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat je, als je iets bestelt via dit artikel, helpt om ons blog in de lucht te houden.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge