3 augustus 2016

Bad Moms (de film, niet wij)

Bad Moms – Maandagavond ging ik naar de voorpremière van de nieuwe bioscoopfilm Bad Moms (IMDb). Namens Loedermoeder was ik, samen met Sharon en Linda, uitgenodigd om deze speciale première bij te wonen.

Het was in de Pathé bios van Haarlem, lekker dichtbij dus. Ik kon lekker op de fiets!

Bad Moms Collage

Fietsen (met een strakke rok en op hakken)

En niet bij wijze van dus hè! Als het kan dan doe ik dat. De dresscode was feestelijk, dus ik had niet zo’n heel handige fietsoutfit aan, maar ik kon wel lekker een drankje drinken! 😉

Disaronno Sour

Ze hadden het heel leuk aangepakt. Je kon cocktailtjes bestellen, de Disaronno Sour. Deze kan je trouwens ook makkelijk thuis maken. Gewoon drie delen Disaronno, twee delen citroensap, één deel suikerstroop en een heleboel ijs. Ik vond hem heerlijk, alleen was hij iets te zoet voor mijn smaak. Zelf zou ik er wat minder suikerstroop aan toevoegen denk ik.

Feest!

Ook waren er broodjes en zoetigheid. Aangeboden door dames die een taartjurk droegen. Ook leuk. Linda heeft een make-up-je laten doen, Sharon werd als opperloedermoeder geïnterviewd en we zijn op de foto geweest. Ik stond er weer klassiek goed op. Ik was een beetje in een gekke bekken stemming (maar dat had je misschien al gezien op Snapchat). En oh ja, we kregen ook nog een goodie bag, met onder andere iets van Christine le Duc.

De film Bad Moms

De film was supergrappig. Ik maakte me van te voren een beetje zorgen, omdat hij van dezelfde makers is als The Hangover. De grapjes waren flauw, maar wel  heel grappig. En het verhaal was véél beter dan de Hangover.

Heel in het kort gaat het verhaal over een moeder met twee kids, en een nietsnut van een echtgenoot. Zij doet alles in het huishouden, voor de kinderen, en bovendien werkt ze meer dan fulltime. Terwijl ze maar voor parttime betaald wordt! En ze voelt zich nog slechte moeder ook…

Ik zou zeggen dat ze niet zo slim bezig is, en gelukkig komt ze daar zelf ook achter. Ze ontmoet andere moeders die zich net zo’n ‘Bad Mom’ voelen als zij. Ze gaan lekker los met zijn allen en uiteindelijk wordt iedereen er beter van. Moeders, én kinderen. De mannen zullen we het even niet over hebben. Nou ja, eentje is er duidelijk wel beter aan toe aan het einde van de film.

 

Conclusie

Deze film is echt een must see. Hij is supergrappig, een beetje melig, maar er zit ook een wijze les in. Je kan het nog zo hard proberen als moeder, je doet het nooit perfect. En weet je? Dat is helemaal niet erg. Een relaxte moeder is en veel betere moeder dan een overspannen moeder!

 

 

Lijkt deze film je wat, en ga je hem zien?

 

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageren Liefdeskruiden 5 augustus 2020

  Lijkt me een hele leuke film, maar ik kan hem niet meer vinden. Geen Netflix of videoland die hem nog heeft staan.

 • Reageren Kleine Prinses 9 augustus 2016

  ik ga hem zeker zien! Lijkt me een super film!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Mijn nieuwe wagen: Peugeot Partner TeepeeMy Profile

 • Reageren cindy 5 augustus 2016

  Deze film lijkt me echt super grappig. Al vraag ik me af of ik mijn vriend zover krijg om mee te gaan. 😉

 • Reageren mathiske's mama blog 3 augustus 2016

  Hij lijkt me super leuk! Ik moet even kijken wie er met me mee wil ?
  Eerst naar suicde squad met mijn man
  mathiske’s mama blog onlangs geplaatst…Het leed wat eten met een DREUMES heet.My Profile

  • Reageren Elisabeth 3 augustus 2016

   O ja daar wil ik ook heen!!

 • Reageren Ellen 3 augustus 2016

  Lijkt me een geinige film, lekker luchtig

 • Reageren Cindy - levenalsmama.nl 3 augustus 2016

  Het lijkt me ook een leuke film, wil ik zeker nog gaan kijken!
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Peuterpraat #2 – Rararaad het woordMy Profile

 • Reageren Nicole 3 augustus 2016

  Ja hij staat zeker op m’n lijstje! Is met mila kuntis toch?
  Nicole onlangs geplaatst…Echt liefde bestaat!My Profile

  • Reageren Elisabeth 3 augustus 2016

   Ja inderdaad!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge