25 december 2015

Fijne kerst!

header kerst

Misschien een beetje laat, maar ik wilde jullie toch nog een hele fijne kerst wensen.

 

Dit waren onze kerstoutfits van gisteren. Vandaag dragen mijn vriend en ik hetzelfde, maar Jim heeft (uiteraard) zijn pakje een beetje vies gemaakt, dus vandaag draagt hij zijn andere kersttrui.

 

Wij hebben gisteren al kerst gevierd bij mijn ouders. Op het menu stond ham, een hele van twee kilo uit de oven. Ik ben niet zo van het vlees tegenwoordig, dus dat heb ik niet genomen, maar er waren genoeg andere lekkere gerechten. Als voorgerecht zalm tartaar, daarna een bospaddestoelensoep, de groenten bij het hoofdgerecht waren ook heel lekker, spruitjes, worteltjes en hele gebakken krieltjes. Daarna een heleboel Franse kaas en cheesecake. En ik heb voor de verandering wijn gedronenken, een half glas rosé en een half glas rode wijn. Jim was al naar bed, dus het kon! En hij bleef ook nog ens bij opa en omma slapen, dus mijn vriend en ik hebben ook nog even een biertje gedronken bij de Ierse pub. Tot half twaalf, en toen vielen we om, haha.

kerst vieren bij oma collage

Voor het eten draaide het, uiteraard, voornamelijk om Jim. We hebben echt heel veel foto’s gemaakt…

 

Als cadeautje hadden Jim en ik voor mijn ouders, broer en zijn vriendin kerstballen versierd. Ze waren uiteraard héél mooi geworden. Jim heeft er nog best veel aan gedaan hoor, hij heeft heel goed lijm uitgesmeerd en random versiersels geplakt. Er is maar één bal kapot gevallen!

kerstballen versieren twee

Vandaag gaan we gourmetten met de familie van mijn vriend. Ik heb drie marinades voor tempeh gemaakt en ga zo zoveel groente snijden als ik kan. Ook heeft mijn vriend een paar soorten biologisch vlees gehaald, misschien dat ik me daar ook aan waag.

 

 

Hoe vieren jullie kerst?

 

 

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Noelle 1 november 2018

    eerste kerstdag komt er altijd familie. De tweede kerstdag doen wij lekker niets. Dit jaar hebben wij gelukkig ook niets geplant. Dan kunnen we gezellig samen zijn met onze peuter.

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge