5 april 2017

Zwangerschapslook met bola

Het viel me vandaag op dat ik een soort standaard zwangerschapslook heb ontwikkeld. Elke dag dag zie ik er ongeveer hetzelfde uit: zwangerschapslegging of skinny jeans, lang hemd met een zwangerschapstrui of vestje, en altijd dezelfde schoenen: enkellaarsjes van de van Haren. Dat is echt het enige wat lekker zit op het moment.

Ik wil zomer!

Ik heb een heleboel zwangerschapsjurken, maar dat zijn echte zomerjurken. Ik kan niet wachten om ze te dragen, maar het is nu gewoon nog te koud. Ik weiger trouwens ook om een zwangerschapsjas te kopen. Ik laat gewoon de knopen los van mijn oude leren jack. Volgend jaar koop ik wel weer nieuwe spullen.

Bola

Sinds kort draag ik ook standaard een bola of babybel. Deze komt van zwangerschapssieraden.nl en is van het merk Babylonia. De bola heeft aan de binnenkant een soort xylofoontje dat geluid maakt als je beweegt. De baby kan dit na ongeveer 20 weken zwangerschap horen. De theorie is dat als je de bola regelmatig laag op de buik draagt, de baby vertrouwd raakt met dit . Na de geboorte kan de baby het dan als rustgevend beschouwen. Of dat echt zo is moeten we natuurlijk nog even afwachten, maar ik ben zeker bereid het te proberen. Bij Jim heb ik geen babybel gedragen, en na zijn geboorte had ik af en toe best een rustgevend geluid kunnen gebruiken voor hem. 😉

Jims en mijn outfit

Voor de volledigheid wat Jim en ik dragen:

Jim: Een shirt van Abercrombie en Fitch, een legging van de Zara, schoenen van Bunnies Jr, en een reversible jas besteld via Limango.

Ik: zwangerschapslegging van onbekend merk, enkellaarsjes van Medicus, zwangerschapstrui met flamingos van Supermom, leren jack van de Mango.

 

 

Had jij ook een beetje een standaard outfit tijdens je zwangerschap?

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Simone 6 april 2017

    Die trui met flamingos vind ik heel erg leuk!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge