23 april 2016

Een mooi boeket speciaal voor Moederdag

Een bloemetje met moederdag is áltijd leuk. Lekker wat kleur om het huis op te fleuren. Vooral in de lente vind ik dat fijn. Daar word je vrolijk van. Bij de bloemist kun je heel gemakkelijk bloemen bestellen voor moederdag. Heel handig, vooral als je niet veel tijd hebt om ze te gaan kopen. Vorig jaar kreeg ik een boeket voor moederdag. Dit kwam helemaal als een verrassing voor me, want mijn vriend is niet zo van de bloemen geven. Ja, aan zijn eigen moeder, maar niet aan mij. Ze kwamen dan ook van een vriendin, die zo blij voor me was dat ik eindelijk moeder was geworden. Lief hè? (Lees hier meer over mijn eerste moederdag.)

winactie bloemist

Winactie

Deze week kun je een speciaal moederdag boeket winnen. De bloemist stelt een speciaal boeket samen en bezorgt het op het adres van jouw keuze. Doe mee met de winactie door onder dit artikel te reageren. Laat weten voor wie je het boeket wilt winnen, jouw moeder, voor je vrouw/vriendin, of voor een vriendin van je gewoon, omdat ze eindelijk moeder is geworden (of welke andere reden dan ook). Reageer voor woensdag 4 mei middernacht. Vergeet geen geldig e-mailadres te gebruiken, want dat gebruik ik om contact met je op te nemen om de adresgegevens te vragen als je gewonnen hebt.

 

 

Leuke winactie toch, doe je mee? Enne, vergeet je niet mee te doen met de andere moederdag winactie?

 

 

 

Vorige post Volgende post

58 reacties

 • Reageren Claudie Buurman 4 mei 2016

  Voor mijn moeder. Ze is altijd voor iedereen bezig en nooit voor haarzelf. Van kleinkinderen tot oudtantes, ze verzorgt iedereen. Op en top een moeder. Dus ze verdient dit echt

 • Reageren Naomi 4 mei 2016

  Ik zou deze mooie bloemen voor mijn moeder willen winnen. Ze doet altijd heel veel voor mij en mijn zusjes en daarom wil ik haar graag verrassen! Ze is dol op bloemen, dus ik denk dat ze het een hele leuke verrassing zal vinden!

 • Reageren Stephany 4 mei 2016

  Ik wil een hele speciale persoon hier voor aanmelden.
  Een vrouw die een mega groot hart heeft, een vrouw die voor iedereen klaar staat die maar hulp nodig heeft. Ze is een moeder en ondertussen ook een oma. Voor mij is ze de meest waardevolle persoon in mijn leven.

  Deze vrouw is mijn moeder. En ik durf trots te zeggen dat zij de beste, mooiste, liefste, sterkste moeder is die ik me ooit heb kunnen wensen.
  Zij is de eerste die haar armen om je heen slaat wanneer je even moet huilen van verdriet of van geluk. Wanneer het allemaal even tegen zit, en ik zie het allemaal niet meer zitten, zijn haar woorden de enige die me overeind kunnen houden.
  Ze heeft een man, 4 kinderen (13, 18, 20 en 23 jaar) en een kleinzoon (2,5 jaar) waar ze dag in dag uit altijd voor klaar staat. We hebben het allemaal soms niet zo makkelijk, maar met haar liefde en warmte weet ze je overal bovenop te helpen.
  En die liefde en zorgzaamheid, uit ze ook heel erg in haar werk waar ze een groot hart voor heeft. Ze is verzorgende in de thuiszorg. Wanneer de ouderen die ze moet ondersteunen een luisterend oor nodig hebben, neemt ze de tijd voor hen, en luistert ze echt naar wat ze nodig hebben op hun goede oude dagen. Ze belt gerust een dag in de rondte om te regelen dat ze de zorg krijgen die ze verdienen, en desnoods doet ze het zelf in haar eigen vrije tijd.
  Voor mij heeft ze ook altijd klaar gestaan. Ik was niet de makkelijkste puber, met hevige grote uitbarstingen eens in de zoveel tijd. Maar door haar liefde, wist ze me altijd onder controle te houden, en te kalmeren.
  Een aantal jaar geleden heeft ze een burn out gekregen, ze is door haar rug geraakt met als gevolg en beklemde zenuw, en ze kreeg een frozen shoulder. Ze moest hier door stoppen met het werk waar ze zo’n beetje voor leefde. Ze kon bijna niet lopen, maar uiteindelijk kon ze met krukken kleine afstanden lopen. Ze wilde absoluut niet stil zitten. Zelfs me alle pijn die ze nog steeds heeft zorgt ze er voor dat anderen het altijd goed hebben.
  Op 17 jarige leeftijd raakte ik zwanger. En het bijzondere vind ik zelfs, dat ze het ‘aanvoelde’ dat ik in verwachting was, toen ik pas 3 weken ver was. Ze was bij me toen ik een positieve test met 4 weken in mijn handen had, en ze werd niet boos. Ze omhelsde me, en vertelde me dat welke keuze ik ook ging maken, ze zoiezo achter me zou staan. Zij is de enige persoon geweest die mij niet heeft geprobeerd te beinvloeden in mijn keus, en me op mijn hart heeft gedrukt dat ik mijn eigen hart moest volgen.
  De hele zwangerschap door, heeft ze heel veel gedaan.Ze regelde spullen voor de baby, zwangerschapskleding en dat ik de juiste en gezonde voeding binnen kreeg. Met 30 weken werd ik opgenomen. Ik had zwangerschapsvergiftiging. Zij en mijn vriend waren er iedere dag, en zorgden er voor dat ik nooit alleen was. Ze wisselden elkaar af, zodat ze allebei een beetje thuis konden opfrissen en bijkomen van een hele dag ziekenhuis. Met 32 weken kreeg ik een spoedkeizersnede. Ik had onderhand HELLP syndroom en zijn navelstreng zat gevaarlijk. Terwijl ik daar huilend op mijn ziekenhuis bed lag, bleef ze maar zeggen dat het goed komt, en dat ze me straks weer zou zien. Achteraf hoorde ik pas, dat ze in huilen was uitgebarste nadat ik weg was. En hoeveel zorgen ze zich had gemaakt om de operatie. Ze heeft haar krukken op zij gegooid op dat moment. Ze wilde daar niet meer afhankelijk van zijn, en ze wilde optimaal voor mij en haar kleinzoon kunnen zorgen. Na de geboorte van mijn zoontje, heeft ze me regelmatig op en neer naar het ziekenhuis gereden zodat ik bij mijn zoontje kon zijn, en zij was uiteindelijk de eerste die hem daar mocht vasthouden buiten mij en mijn vriend om. Dit was een prachtig moment die ik altijd zal koesteren.

  Nu woon ik onderhand al anderhalf jaar samen met mijn vriend en ons zoontje, en is mijn moeder weer begonnen met haar werk. Al kost het haar veel pijn nog steeds met sommige zware handelingen, ze doet het nog steeds met alle liefde. Ik ben dagelijks bij haar, het is nog steeds mijn thuis. En nog altijd staat ze even veel voor mij klaar als dat ze altijd heeft gedaan. We hebben een onbreekbare band, waar niks en niemand tussen kan staan. Naast mijn moeder, is ze mijn aller beste vriendin.

  Mijn moeder verdiend enorm veel zonnestralen voor wat zij allemaal heeft doorstaan, en wat ze voor anderen doet. Want wat ik heb geschreven, is slechts een fractie van alles wat ze voor anderen heeft betekent of heeft gedaan!

 • Reageren Jolande 3 mei 2016

  Een bos bloemen winnen voor mijn moeder die dit jaar voor het eerst oma is geworden zou heel gaaf zijn. Ze staat altijd voor mij en de kleine klaar en verdient een bloemetje.

 • Reageren Els 3 mei 2016

  Ik zou graag een mooi boeket winnen voor mijn beste vriendin. Ze heeft een lastig jaar achter de rug als dochter (haar moeder is overleden) en heeft veel werk gehad aan haar kinderen. Alles is nu weer een beetje in rustiger vaarwater en ze verdient daarvoor echt een bloemetje!

 • Reageren Edita 3 mei 2016

  Voor mijn lieve moeder, omdat ze echt te gek is en bovendien ijzersterk. Die bewondering mag geuit worden met bloemen 🙂

 • Reageren Marloes 1 mei 2016

  Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn moeder. Wat zij de afgelopen jaren allemaal voor me gedaan heeft, is onbetaalbaar! Hoe laat je dan toch blijken dat je veel van haar houdt? Naast het regelmatig gewoon te zeggen, is het natuurlijk ook hartstikke leuk om bloemen te kunnen geven. Ik ga duimen!

 • Reageren Feinette 1 mei 2016

  Leuke winactie! Wat ook al veel lieve reactie van iedereen.
  Ik zou dit boeket bloemen voor mijn moeder willen winnen.
  Voor mijn moeder heb ik veel bewondering, ondanks haar gezondheidsklachten, ms, staat ze heel positief in het leven. Waar ze kan staat ze altijd voor je klaar, ze heeft doorzettingsvermogen.

 • Reageren Kimberley 30 april 2016

  Voor mijn lieve moeder, omdat ze met Moederdag vaak alleen is.
  In deze periode zit ze vaak op de camping (wel gewoon in Nederland) en dat is voor ons een aardig stukje rijden. De dag daarna is ze jarig (9mei) dus als we moeten kiezen wanneer we heen en weer rijden is dat met haar verjaardag. We zorgen er wel altijd voor dat er een cadeautje klaar ligt.

  Maar hoe leuk is het als ze onverwachts met Moederdag verrast wordt met een prachtig boeket. Gewoon omdat ze de liefste en geweldigste moeder is! Die je soms ook even wakker kan schudden.

 • Reageren Claudia 30 april 2016

  Mijn moeder verdient deze bloemen, omdat ze:

  M-ijn grote steun en toeverlaat is
  A-ltijd voor mij en mijn zusje klaar staat
  M-eedenkt en -helpt op een lieve manier
  A-bsoluut de beste moeder is die je je maar wensen kunt!

 • Reageren Maikel 30 april 2016

  Mijn moeder is de laatste jaren mantelzorger voor mijn oma geweest en heeft daarnaast de zorg over twee chronisch zieke kinderen. Zelf wordt ze ook een dagje ouder en komen er wat gebreken. Maar ondanks al die zorgen staat ze altijd klaar voor iedereen en met een glimlach op haar gezicht. Dat bewonder ik enorm en ik weet hoe dol ze is op bloemen…ik gun haar dan ook zo’n mooi cadeau! 🙂

 • Reageren claudia oosterveen 30 april 2016

  Ik heb een mama uit duizenden die altijd voor me klaar staat en onvoorwaardelijk van me houdt. Soms doe ik wel eens dingen die minder slim zijn, maar mijn mam blijft me steunen, Zonder wrijving geen glans in haar motto. Ik zou haar zo graag verrassen met deze geweldige bos bloemen!

 • Reageren Bodil 30 april 2016

  Geweldig, zo’n prachtig boeket! Het is nog best lastig om uit te drukken hoeveel je moeder voor je betekent… Bloemen zijn dan een mooi gebaar! En fleuren het huis ook gelijk extra op!

 • Reageren Nadia 29 april 2016

  Helaas sturen ze bloemen maar naar Nederland of België. Mijn moeder woont in Frankrijk. Dan maak ik een andere moeder gelukkig met bloemen, mijn nichtje, moeder van twee schattige kinderen. ?

 • Reageren Simone 29 april 2016

  Wauw, altijd leuk om zo’n prachtige bos bloemen te winnen voor een van mijn moeders. Daar zal ik gegarandeerd een glimlach op hun gezicht mee toveren.

 • Reageren Tahlia 29 april 2016

  Jah, supergaaf! Mijn moeder houdt erg van bloemen. Hier wordt ze BLIJ van! Ik doe graag mee. 🙂

 • Reageren Shirley 28 april 2016

  Super actie, ik doe mee voor mijn moeder

 • Reageren Nelleke 28 april 2016

  Mijn moeder is voor het eerst oma en geniet er ontzettend van. Ze woont 200 km verderop, dus mist haar kleinzoon en mij soms best. Een bloemetje voor haar heeft ze zeker verdiend

 • Reageren Jean 28 april 2016

  Ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen met een prachtige bos bloemen. Mijn moeder heeft dit bloemetje zo verdiend omdat ze dag en nacht klaar staat voor haar 8 kinderen en 14 kleinkinderen. Je hoeft ze maar te bellen of ze staat op de stoep om te helpen! Binnenkort zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd! Wat een prachtig voorbeeld! Echt een bloemetje waard!

 • Reageren anica aarts 27 april 2016

  een bos bloemen speciaal voor mijn moeder.. mijn rots in de brandig en ook van mijn zussen..
  haar gezondheid is de laatste jaren behoorlijk achteruit gegaan.. maar naar de komst van haar 1e kleinkind (sept. ’13) leeft ze helemaal op.. de 4e komt in oktober..

  • Reageren Elisabeth 5 mei 2016

   Hoi Anica, gefeliciteerd, je hebt gewonnen! Ik stuur je een mailtje voor je gegevens.

   • Reageren anica aarts 5 mei 2016

    dankje wel ik heb terug gemaild

 • Reageren Edith Stievenart 27 april 2016

  Mama mag eens in de bloemetjes gezet worden!
  Deze zijn prachtig en ze matchen heel goed met haar interieur.
  Bloem doet leven! 🙂

 • Reageren Grete Karina 27 april 2016

  Ik ben dit jaar niet in het land op Moederdag en dat is natuurlijk niet leuk voor mijn moeder van in de 80!
  Daarom verras ik haar graag op een bloemetje en ook omdat ze de allerliefste is natuurlijk.

 • Reageren Tanja 27 april 2016

  Mijn lieve moeder is gek op bloemen. Ze haalt elke week een nieuwe bos, deze gaan door haar goede verzorging lang mee. Helaas heb ik kennelijk geen verstand van de verzorging van bloemen. Ik heb per ongeluk haar mooie bos bloemen op de tocht gezet, daarom zijn ze helaas gaan ‘hangen’! Niet dat ze boos was… Maar ik zou haar graag verrassen met een nieuwe mooie bos. Om goed te maken dat ik de bloemen niet goed heb verzorgd 🙂 En deze zet ik zeker niet op de tocht haha!

 • Reageren Denise de Bruin 26 april 2016

  Ik wil dit boeket winnen voor mijn moeder! Ze is mijn steun en toeverlaat en cijfert zich altijd weg om andere te helpen. Het is een keer goed om haar in het zonnetje te zetten na een zware periode. Daarom verdient ze dit zo erg. No matter what , ze is er altijd voor mij en nu wil ik er een keer voor haar zijn en dit boeket te winnen om aan haar te geven!

 • Reageren Janny 26 april 2016

  Ik zou deze bloemen graag aan mijn zus geven, na een enkel, pols en elleboog breuk heeft ze acht weken geleden haar bovenarm gebroken, gestruikeld over haar kleinkind terwijl ze aan het oppassen was en nu heeft ze twee weken geleden ook nog een nieuwe schouder gekregen en nu mag ze weer zes weken helemaal niks met haar arm doen.
  Een bloemetje zou haar wat opvrolijken.

 • Reageren Laura van der Weide 26 april 2016

  Aaaah super leuk! ? Mijn moeder verdient dit omdat ze net zo gek is als ik! Over een paar weekjes is ze jarig vlak voor Moederdag ? Ik ben enigskind en ik weet dat ik haar hiermee zeker kan opvrolijken <3. Na de scheiding van mijn ouders heeft ze me vrijwel alleen opgevoed en zijn we beste vriendinnen geworden ??. Ook al woon ik niet meer thuis, we spreken elkaar bijna elke dag! 🙂 Mocht ik dit winnen, doen we samen een vreugdedansje om het te vieren 😉

 • Reageren Fleur 26 april 2016

  Ik zou de bloemen graag willen geven aan mijn zus. Sinds 1 jaar moeder en dat verdiend een bloemetje

 • Reageren Iris 26 april 2016

  Ik zou dit boeket graag willen winnen voor mijn schoonmoeder, die elke week oppast, schoonmaakt en voor ons kookt (jeetje, nu ik het zo typ, besef ik pas hoeveel ze voor ons doet)

 • Reageren manon Duchene 25 april 2016

  Ik zou graag de bloemen willen winnen voor me moeder. Ze heeft me vorig jaar zoveel geholpen tijdens me zwangerschap en is zelfs bij de bevalling geweest. Hiermee kan ik haar nog extra bedanken voor alle steun, en voor dat ze een ontzettend lieve oma is voor noëlla. En het boeket geef ik ook voor een beetje troost, want over 2 maanden verhuis ik met mijn gezin als eerste van de familie naar een andere stad, en daar heeft ze het moeilijk mee.

 • Reageren corinne de graaf 25 april 2016

  Voor mijn moeder heeft ze wel verdiend.Ze staat altijd voor ons klaar.

 • Reageren Anton Hompe 25 april 2016

  Voor mijn dochter Nathalie en haar man Benjamin in Lelystad die mij een mooie 60e verjaardag bezorgd hebben samen op de dag dat mijn kleindochter jarig was en 6 werd , is onze verjaardag gevierd Lia en Ik en Esme alle 3 op 22 April jarig…………..Alle 3 ook een 6 in de leeftijd en gezamenlijk gevierd op 24 April en goed verzorgd door de Fam.Lezaire.
  Daar oor wil ik ze met dit boeket bedanken ….****

 • Reageren Eline 25 april 2016

  Voor mijn tante zei heeft mij op gevangen toen de band met mijn moeder wat minder ging en wil haar graag bedanken met een mooie bos bloemen want daar houd ze zo van!

 • Reageren Lieke b 25 april 2016

  Ik doe graag mee zodat ik mijn mama kan verrassen

 • Reageren Mirella Giesberts 25 april 2016

  Ik wil graag een boeket winnen voor…….mezelf! Na een mega zware bevalling en een hele zware kraamtijd waarin ik hechtings problemen had naar mijn dochtertje toe vind ik dat ik wel een bloemetje verdiend heb?. Iedereen zegt altijd dat je ook aan jezelf moet denken….dus dat doe ik bij deze?

 • Reageren Marleen 25 april 2016

  Een mooie bos bloemen voor mijn moeder zou geweldig zijn. De reden? Ze is gewoon de beste moeder die er is!

 • Reageren Maaike 25 april 2016

  Hallo, ik zou super graag mee willen doen voor mijn moeder! Ze verdient het van harte naar een harde strijdt tegen een ziekte en die ze nog overwonnen heeft ook nog! Super leuke actie.

 • Reageren Swenne 24 april 2016

  Leuke actie én moeilijke keuze! Mijn eigen moeder verdient een bloemetje omdat ze mijn lieve moeder is 🙂 Maar als ik deze actie zou winnen zou ik het boeket bij mijn vriendin laten bezorgen. Afgelopen december hebben zij en haar man hun dochter op mogen halen in Nigeria. Na heel wat moeilijke, verdrietige en eenzame moederdagen is dit haar eerste Moederdag als moeder van een prachtige dochter!

 • Reageren Manon 24 april 2016

  Ik hoop deze actie te winnen en een mooie bos aan mijn vriendinnetje te geven. Ze is er altijd voor mij in moeilijke tijden. Zelfs als ze het zelf niet helemaal makkelijk heeft. Deze mama mag door mij extra in het zonnetje gezet worden tijdens moederdag.

 • Reageren Cheryl Brasker 24 april 2016

  Leuk, voor mijn eigen moeder

 • Reageren Iris 24 april 2016

  Super graag! Gewoon omdat mijn moeder de leukste, liefste, grappigste en meest geweldige vrouw is die altijd voor mij klaar staat!! Ik zou haar heeeeel graag willen verassen met een prachtig boeket

 • Reageren Saskia 24 april 2016

  Leuk! Ik word zelf altijd vrolijk van bloemen. Maar als ik win zou dit Moederdag boeket naar mijn moeder gaan. Gewoon omdat ik erg blij met haar ben.
  Saskia onlangs geplaatst…Moederdag winactie overzichtMy Profile

 • Reageren Anita te Gussinklo 24 april 2016

  Bloemen geven zoveel sfeer in huis.
  Graag doe ik mee aan deze fleurige actie.

 • Reageren Aniek 24 april 2016

  Ik wil dit winnen voor mijn moeder. Elke vrijdag kom ik met een tas vuile was vanaf mijn studentenkamer thuis en elke maandag zit alle was weer schoon en gestreken in diezelfde tas als ik weer vertrek. Mams bedankt!!

 • Reageren Ling Choi 24 april 2016

  Voor mijn zorgzame moeder wil ik graag deze bos bloemen winnen omdat zij vaak na schooltijd leuks doet met mijn zoon zoals een kopje thee drinken in een leuk tentje en samen met hem winkelen. Door mijn drukke baan kom ik er weinig aan toe dus ben ik haar dankbaar voor dat zij tijd neemt om dingen te doen met zoonlief.

 • Reageren Helena 24 april 2016

  Ik zou graag een bos bloemen willen voor mijn lieve schoonmoeder, ze verdiend het omdat ze altijd voor je klaar staat.
  Ze denkt meer om anderen dan om haar zelf, ze past op haar kleinkinderen ( van mijn zwager en schoonzusje) dat doet ze met plezier, ook is ze volop bezig met vrijwilligers werk en ze wordt dit jaar 65, tijd om haar gewoon eens in het zonnetje te zetten.

 • Reageren MarliesS 24 april 2016

  ik wil graag mijn moeder met een mooi moederdag boeket verrassen omdat ze al 87 jaar is en en al meer dan een halve eeuw mijn moeder is.

 • Reageren Arvid 24 april 2016

  Ik wil graag mijn moeder verrassen met zo’n prachtig boeket! Ze heeft een hectische tijd achter de rug voor en na het overlijden van haar vader (mijn opa). Daarom zou ik het erg leuk vinden om haar te verrassen met zo’n liefdevol boeket en haar te laten zien hoeveel ik van haar hou!’

 • Reageren Nina 24 april 2016

  Voor mijn moeder omdat ze afgelopen jaar 2 nieuwe heupen heeft gekregen en er nu ook nog nieuwe knieën op de planning staan. Ze verdient zeker een mooie bos bloemen!

 • Reageren Sandra 24 april 2016

  wat een leuke fleurige actie 🙂 uiteraard doe ik ook mee voor mijn lieve moeder!

 • Reageren melissa 24 april 2016

  Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor mijn moeder die letterlijk dag en nacht voor ons klaarstaat (voornamelijk ook in het verleden toen onze jongste door zijn auto immuunziekte vaak in het ziekenhuis lag), nu omdat we binnenkort gaan verhuizen en ze zoveel mogelijk helpt en we ook daar mogen komen logeren! superfijn en lief.

 • Reageren Anna Wienen 24 april 2016

  Super leuk..! Ik doe mee..!

 • Reageren Daphne 24 april 2016

  Wat een prachtige boeket zou er heel graag eentje aan mijn moeder willen geven ze is altijd lief en doet alles voor ons.
  Desondanks wat ze zelf heeft meten doorstaan.

 • Reageren Carina Peters 24 april 2016

  Wat een leuke actie, ik doe mee voor mijn moeder, sinds ik zelf moeder van een heerlijke mannetje ben, ben ik haar steeds meer gaan waarderen en zie ik veel van mijzelf in haar terug.

 • Reageren Sabrina 24 april 2016

  Ik wil deze bos bloemen graag winnen voor mijn moeder, die altijd voor me klaar staat als ik haar nodig heb. Ze is er altijd voor me en daar verdiend ze wel een mooie bos bloemen voor.

 • Reageren Chantal 23 april 2016

  Ik zou deze mooie bloemen graag willen winnen voor mijn eigen moeder! Vet cliché, maar ik hou gewoon zóveel van haar! Stiekem hoop ik haar nog een veel leuker cadeautje te geven met Moederdag; een kleinkind! 😉 Maar dat weten we nog niet!!

 • Reageren Belle 23 april 2016

  Deze boos bloemen wil ik graag winnen voor mijn lieve zus. Sinds dat mijn moeder geëmigreerd is, heeft zij zich als grote zus altijd ontfermd over mij (“het kleine zusje”). Daar wil ik haar graag voor bedanken!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge