16 april 2016

De Monster Jam voor stoere (kleine) mannen én meiden

Voor de dames (en heren) met wat oudere kids deze winactie van vier kaarten voor de Monster Jam. De Monster Jam op zaterdag 2 juli wordt een waar spektakel. De Kuip wordt omgebouwd tot een speciaal Monster Truck Parcours. Geen zorgen, jullie zitten als toeschouwers veilig op de tribune.

Monster Jam

 

De Monster Jam

“Sterren van de show zijn de grootste artiesten op vier wielen: de Monster Jam trucks! Deze machines van bijna 4 meter en ruim 4500 kilo racen, scheuren, rammen en vliegen over het speciaal ontworpen parcours vol obstakels. De kleurrijke, levensgrote machines zullen zeker het hart van jong en oud veroveren. Beleef de adembenemende races, onvoorstelbare stunts en extreme acts met de hele familie!”

 

Ik realiseer me dat zoons waarschijnlijk iets enthousiaster van deze show zullen worden dan dochters, maar de opzet van het spektakel is dat het voor het hele gezin geschikt is. De adviesleeftijd is zelfs vanaf vier jaar. Stiekem vind ik het wel jammer dat Jim nog niet zo oud is, en ik weet eigenlijk wel zeker dat ik toen ik jong was graag naar deze show gegaan was. Ik was wel een beetje een tomboy vroeger.

 

Winactie Monster Jam (Gesloten)

Laat onder dit artikel in een reactie weten dat je graag kans maakt op de vier kaarten. Vul een geldig e-mail adres in, want als je gewonnen hebt zal ik dat gebruiken om contact met je op te nemen en de tickets te versturen. De winactie loopt tot vrijdag 22 april om 12 uur ’s nachts. Zaterdag maak ik de winnaar bekend in dit bericht.

 

De line-up

Bekijk hier alvast eens wat een coole Monster Jam Trucks te zien zijn straks in juli!

 

Grave Digger®

Grave Digger - Monster Jam

 

MAX-DTM

Max-D Monster Jam

 

El Toro Loco®

El Toro Loco - Monster Jam

 

 

Monster Mutt ® Rottweiler

Monster Mutt Rottweiler Monster Jam

 

El Diablo

el diablo Monster Jam

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageren Patricia ten Hake 22 april 2016

  Dat zou geweldig zijn voor mijn zoon en zijn papa en dan kunnen de opa’s ook mee.
  Een heerlijke mannendag.

 • Reageren Sonja Hubregtse 18 april 2016

  Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
  Daarom van ons een positieve reactie.
  Ik zou graag met m’n 2 zoontjes (5 en 7) en hun papa gaan genieten,
  Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
  Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien,
  Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
  Enorme trucks scheuren en rammen,
  Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
  Ze zijn bijna 4 meter lang,
  En de chauffeurs totaal niet bang.
  Zij ‘vliegen’ over een parcour,
  Deze show is super stoer !
  Wheelies maken en een hoop lawaai,
  Deze show is echt geen minuut saai…
  Er is van alles te zien en te beleven,
  Geweldig Alweereennieuwemoederblog, dat je hiervoor kaarten mag weggeven!
  Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
  Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 • Reageren Marianne 17 april 2016

  Ik zou de kaartjes dolgraag voor mijn zonen willen winnen. Mijn zoon van 14 droomt al jaren om hier een keer naar toe te gaan. Ik wil het ook nog altijd een keer met hem doen. Ik vind het fantastisch dat hij tegenwoordig zo van dit soort stoere uitstapjes kan genieten. Als jong mannetje was dat wel anders. Hij is autistisch en erg gevoelig voor geluiden. Wanneer wij bijvoorbeeld naar Toverland gingen, dan liep hij alleen maar angstig rond te kijken met zijn handen voor zijn oren.
  Tegenwoordig ervaart hij gelukkig deze impulsen heel anders en kan hij er echt van genieten
  Wat zou het een grote verrassing zijn, wanneer ik binnenkort hun kan verblijden met kaartjes. En ik denk dat mijn dochter ook mee wilt.

 • Reageren Ida Philips 17 april 2016

  Superleuk! Mijn zoontje is 6 juli jarig dus dit zou alvast een leuk cadeautje zijn 🙂 ook zijn papa zou het helemaal geweldig vinden!

  • Reageren Elisabeth 23 april 2016

   Gefeliciteerd Ida, je hebt gewonnen!! Ik stuur je zo een mailtje met de e-tickets.

 • Reageren Nathalie 17 april 2016

  Wauw dat zou ik super graag willen winnen. Daar maak ik mijn oudste en zijn 2 neven super blij mee.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge