8 april 2015

What comes in…

De mooiste tot nu toeMust come out. En ik vind het prachtig. Jim krijgt nu behalve borstvoeding ook pap, fruit- en groentehapjes, en dat merk je aan de luiers. Eerst was het mosterdsaus, en rook het bijna nergens naar, nu is het dikke brij die serieus stinkt! Ik vind het dus echt machtig interessant, want je weet precies wat er in ging: moedermelk, rijstebloem, halve banaan, en kijk wat er uitkomt! En ik vind het niet eens vies, het ziet er toch nog niet uit als een drol?

 

Verwijderde foto van poep 😉

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren 7 dingen over baby’s die ik niet bedacht had voor ik er aan begon - Alweer een nieuwe moeder blog 14 december 2015

    […] inderdaad. Ik wist dat het eerste dagen groen-zwart zou zijn en daarna okergeel. Het viel me mee dat ik het niet vies vond, kortom, ik dacht: “Het valt allemaal wel […]

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge