8 april 2016

Stoere zomerjassen

Stoere zomerjassen – Inmiddels is het weer rotweer, maar vorig weekend was het heerlijk warm. Echt té warm voor die dikke winterjas. We hebben alleen nog geen zomerjas voor Jim! Ik heb hem maar gewoon een dikke trui aangedaan, zodat hij wel lekker in de tuin en het speeltuintje kon spelen. Dat ging prima, maar hij moet natuurlijk wel een zomerjack hebben. Binnenkort is het te warm op de fiets voor de winterjas, maar te koud en winderig voor alleen een dikke trui. Ik heb al bedacht dat het niet per se een waterdichte jas hoeft te zijn. Ik denk dat ik gewoon een losse regenjas koop voor wanneer het écht giet. We hebben al een paar Bergstein laarzen voor hem (hij moet er alleen nog even ‘ingroeien’).

Ik koop bijna alles online tegenwoordig. Dus ik ging eens kijken wat ik daar voor leuke opties kon vinden. Welke vinden jullie de leukste?

Stoere zomerjassen

Deze twee jassen zijn van het merk Name it. Het zijn een soort tussenjassen, perfect voor het voorjaar dus en straks de herfst. De linker is de jongensversie en de rechter die voor meisjes natuurlijk. Beide jassen zijn  nu slechts €17,48.

 

Het merk z8 vind ik altijd superleuk en kleurig. Deze stoere jongensjas en meisjesjas met ijsjes erop zijn ook weer heerlijk opvallend.  Beide jassen kosten €59,95.

 

stoere zomerjas 3 neon

Dit windjack van Mayoral is ook zo lekker fel gekleurd. Zo raak je je kindje in elk geval niet zo makkelijk kwijt! Het kost €47,95.

 

Zo’n felle kleur zou natuurlijk kunnen gaan vervelen. Met een reversible jas heb je dat minder snel. Van hetzelfde merk vond ik deze legergroen met felgele combinatie, en deze blauw met oranje. Beide zijn €49,99. Ik vind het moeilijk kiezen. Ik denk dat ik voor de blauwe zou gaan, maar mijn vriend voor de camouflage. Wat is het toch met mannen en legerpinrt? De mijne krijgt daar in elk geval niet genoeg van!

stoere zomerjas 7

Deze reversible jas van het merk Vingino is een beetje een compromis tussen wat ik en mijn vriend leuk vinden. Blauw, met neon én camouflage en kost €79,95.

 

En dan nog even deze twee die ik héél cool vind, maar waarschijnlijk niet door de keuring van mijn vriend heen zullen komen. De linker zomerjas van het merk Claesens is €49,95 en lijkt heel erg op een jas die hij op aandringen van mij gekocht heeft een paar jaar geleden. Hij heeft hem welgeteld één keer aangehad… De rechter van Scotch & Soda heeft een retro look die ik echt geweldig vind. Maar waarschijnlijk ook ‘too much’ voor mijn vriend. En met €109,95 helaas ook buiten ons budget.

 

Stoere zomerjassen voor meisjes

Ik heb een zoontje dus heb me geconcentreerd op de jongensjassen, maar ook voor meisjes zijn er stoere jassen. Als ik voor Jim aan het kijken ben naar kleding kijk ik ook altijd stiekem even bij de meisjeskleding. Er zit soms best iets tussen dat prima bij een jongen kan. Deze keer vond ik ze net te meisjesachtig, maar er zitten twee leuke opties tussen voor stoere meiden die ik echt even met jullie wilde delen!

 

De linker is serieus de stoerste zomerjas die ik gezien heb. Dit is een echt leren bikerjack, dat ik met plezier zelf zou dragen als het in mijn maat te krijgen was. Wel enigszins aan de prijs met €249,95. De jas rechts van het merk Baker Bridge is met €31,98 een wat voordeligere optie, maar ook heel vet.

 

 

Al deze zomerjassen zijn verkrijgbaar bij Olliewood.nl. Ik heb natuurlijk maar een selectie gemaakt, er zijn nog véél meer dus ik raad je zeker aan de webshop eens te bekijken.

 

Wat vinden jullie van mijn picks? En welke vinden jullie de leukste?

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageren Eline 12 april 2016

  Ooh wat leuk! Ik vind de jongensjas van Z8 het gaafst. En die bruine leren meisjesjas is fantastisch!! Helaas inderdaad duur…

 • Reageren Nanouk 8 april 2016

  Hele stoere jasjes! Maar op de eerste na wel allemaal erg duur… Wij hebben voor Roan een jasje bij de Zeeman gekocht, €10. Dan is het ook minder erg als hij die vies maakt tijdens het buitenspelen of er maar één zomer mee doet (wat beide onvermijdelijk is hihi). Succes met kiezen!

 • Reageren Mathiske's mama blog 8 april 2016

  Wat een stoere jassen, ik vind die van Name IT erg leuk voor jongens. En die van z8. Die biker jasjes voor meisjes zijn ook echt stoer!! Ik ben benieuwd naar je keuze

 • Reageren MetMirjam 8 april 2016

  Ja, qua jassen komt er nu wel weer een ‘lastige’ tijd aan.. Waar doe je goed aan als de temperatuur weer wat omhoog gaat? Een tussenjack, een zomerjas of toch dat ene vest.. de eeuwige twijfel van een mama! In ieder geval bij mij wel 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Spelen zonder speelgoedMy Profile

 • Reageren MamaOnderneemt / Mama Lifestyle Blog 8 april 2016

  De derde en de vierde jas (de stoere jongensjas van Z8 en de meisjesjas met ijsjes van Z8). Ik heb vorig jaar een bikerjasje gekocht voor mijn dochter, maar meestal dragen mijn kinderen nooit zomerjassen. Ze dragen vaak een vestje met eventueel een bodywarmer eroverheen als het koud is.

  (Onlangs geplaatst… spam je blog)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge