21 december 2015

Wat staat er op jouw kerst wishlist?

It’s that lovely time of the year again: Christmas! De kerstdagen staan nu echt om de hoek en ieder jaar brengt dat weer een hoop stress met zich mee. Het hele jaar door heb je cadeau ideeën om tien verlanglijstjes mee te vullen, maar op het moment suprême is je inspiratie ver te zoeken. En wat moet je toch aan je man, moeder, vader, broer of zus geven? Onderstaande tips leiden je naar het perfecte verlanglijstje. Deze cadeautjes wil iedereen op kerstochtend wel onder de kerstboom vinden!

Kerst wish list (bron: shutterstock)

Een armband vol herinneringen

Je begint met één bedel en voor je het weet zit je overal aan iedereen uit te leggen welke je van wie hebt gekregen en welke herinnering eraan verbonden is.  Een bedelarmband is iets waar je nooit op uitgekeken raakt en misschien zelfs wel lichtelijk verslavend! De armband zelf is vaak de grootste investering, dus dit is de perfecte kandidaat voor je wishlist. De komende jaren ben je zoet met het sparen van de mooiste bedeltjes. Zo weet je ook direct wat je de volgende verjaar- en feestdagen aan je familie en vrienden kunt vragen!

A collection of moments

Het leven draait niet alleen maar om spullen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat we ons geld beter kunnen besteden aan ervaringen. Natuurlijk wil je wel eens iets moois voor jezelf of een ander kopen, maar een cadeautje waarbij je wat met elkaar gaat doen is veel waardevoller. Gaaf toch om samen met je gezin een dagje naar de Efteling of een klimpark te gaan? Maak mooie foto’s en druk deze af voor in een fotoboek of op een Shine lite cover. Heb je gelijk iets extra’s voor op je wishlist.

Bucketlistboek

Nu het toch Kerst is, kunnen we ook alvast nadenken over het nieuwe jaar. Heb jij altijd al eens een taart in iemands gezicht willen gooien? Je man willen kussen onder de Eiffeltoren? Een dansje in de regen willen doen? Of een koe melken? Dan ben je de perfecte toekomstige eigenaar voor dit Bucketlistboek. Het Bucketlistboek staat boordevol dingen die je echt ooit gedaan moet hebben, 500 challenges om precies te zijn. Sommige onderdelen zijn gemakkelijk af te vinken, voor andere challenges zal je veel moed in jezelf moeten verzamelen. Durf jij de uitdagingen aan? Zet deze musthave dan met een dikke stift op je lijstje!

For the husband

Je man en zijn auto zijn vaak onafscheidelijk. En dan nog maar te zwijgen over z’n smartphone. Maak een combi van deze twee door hem een telefoonhouder voor in de auto te geven, zodat hij veilig onderweg zijn mobiel als navigatie kan gebruiken of handsfree kan bellen.

 

Heeft hij eigenlijk alles al en is een telefoonhouder voor in de auto voor hem niks nieuws? Dan is een Virtual Reality Bril wellicht een idee. Deze hype zal in 2017 alleen nog maar groter worden en als hij er nu misschien nog geen behoefte aan heeft, dan over een tijdje wel. En anders maak je de kids er vast ook heel blij mee!

 

Welke cadeautjes leg jij onder de kerstboom?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge