2 november 2016

Een speelgoedhamer met licht en geluid. Ja. Dus.

Speelgoedhamer met geluid – Het zal niet iedere ouders favoriet zijn: speelgoed met geluid. Het kan behoorlijk irritant zijn, op de achtergrond, dat is zeker waar. Vaak zijn de geluidjes erg hoog en schel, en veel te hard. Zelden zit er een knopje op om het zachter te zetten. Maar toch… Ze vinden het zó leuk!

hamer-mmet-licht-en-geluid-collage_edited

Geluid…

Jim heeft verschillende speelgoedjes waar geluid uit komt, liedjes, woordjes, de meesten zijn educatief. Zo van “omhoog… omlaag…” of met tellen of iets dergelijks. Of een sirene op een politiewagen of ambulance, dat begrijp ik ook nog. Er is alleen één ding dat echt gewoon nergens op slaat. No pun intended. Jims speelgoedhamer met licht en geluid.

Een speelgoed hamer met licht en geluid ja!

Dat ding maakt een gek geluidje als je ergens op slaat. Allerlei verschillende geluidjes. Volgens mij zit er geen enkele logica in welk geluidje wanneer. Maar Jim vindt het dus echt geweldig. En het blijft leuk. Overal op slaan, hard, zacht, ok liever harder. Ook op zijn eigen hoofd, vaak te hard en dan natuurlijk een kusje halen…

Lachen.

Dreumes humor zeker… maar goed, het blijft leuk. Ook als Jim een huilbui heeft omdat hij niet op de Ipad mag kan dat hamertje hem aan het lachen maken. En daardoor vind ik het ook wel weer een leuk ding.

Keus genoeg

Ik heb een voorbeeldje opgezocht om via internet te bestellen, maar je kan zo’n ding vast in iedere speelgoedwinkel halen. Of bij de kringloop, er zijn vast genoeg ouders die hem kwijt willen. Wij hebben de onze van de buurvrouw gekregen. Ze vond haar kleinzoon er te groot voor geworden. (Lees: ze werd gek van het geluid) Dus wij mochten hem hebben.

 

Bedankt buurvrouw!!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge