21 juli 2015

Sexy Birkenstocks Yara, paradox of niet?

Ik ben zo blij met mijn nieuwe Birkenstocks, model Yara (link). Ik vind Birkenstocks altijd al heerlijk lopen. Eigenlijk draag ik ze standaard zodra de temperatuur het toelaat en mijn tenen er niet afvriezen. Omdat ik ’s ochtends erg vroeg naar mijn werk ga doe ik er zelfs lekker sokken in. Die doe ik dan wel uit hoor, zodra iedereen wakker genoeg dat het ze opvalt.

Birkenstocks Yara zwart lak

Birkenstock

Het voetbed van Birkenstocks zit gewoon zo lekker! Comfortabel voor je voeten en goed voor je rug. Ik vind het daarom echt een mama-schoen, en dat bedoel ik op zo’n manier dat het niet oké is dus. In my defence: ik droeg zomers al standaard Birkenstocks, ver voor ik moeder werd. Volgens mij is mijn oudste paar 9 jaar oud. Niet kapot te krijgen. Goed, ze zien er wel een beetje versleten uit, maar nog best een handige festival-slipper hoor!

Yara

Een nadeel is dat Birkenstocks gewoon niet zo sexy zijn. (Vooral niet als je er sokken indoet…) Ook schop je de slippers weleens uit als je niet voorzichtig bent. Er zijn een aantal modellen die een bandje om de enkel hebben, maar de Yara heeft het op zo’n manier dat het (naar mijn mening dan) nog best sexy is.

 

Bestellen

De Yara is verkrijgbaar in de kleuren zwart (glans), wit (glans) en bruin (habana). Klik de link om ze via internet te bestellen.

 

 

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge