Samenwerken

Disclaimer: Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking! Mailen met een voorstel mag altijd, maar het zou kunnen dat ik niet direct terugmail. Dit blog is niet mijn baan, maar mijn hobby. Ik werk vier dagen in de week, als data scientist bij FourPoints. Betekent niet dat ik geen samenwerkingen doe, maar ik ben wel wat kieskeuriger dan ik vroeger was. Gewoon door tijdgebrek. Ook zou het goed kunnen dat ik niet (direct) terugmail. Komt ook gewoon door tijdgebrek.

Wil je zeker weten dat je reactie krijgt? Mail dan naar influencermarketingbureau We Sell Stories:

loes@wesellstories.nl

Samenwerken

Als ‘alweer een nieuwe moeder‘ ben ik altijd op zoek naar leuke en nuttige dingen voor mezelf en andere mama’s. Veel producten, merken, winkels en websites kom ik natuurlijk zelf tegen als moeder, maar bedrijven kunnen mij ook benaderen. Ik sta open voor dingen als reviews, gesponsorde posts en winacties, maar pas op: ik heb een sterke voorkeur voor verantwoorde, gezonde en politiek correcte dingen.

Bezoekerstaantallen

In juni 2019 had ‘Alweer een nieuwe moederblog’ 16,5K unieke bezoekers met 34,5K paginaweergaven. In juli waren dit 37,5K bezoekers en 77,8K paginaweergaven. De artikelen die in 2019 gepubliceerd werden, werden per stuk gemiddeld 1835 keer gelezen in de eerste maand na publicatie.

Samenstelling bezoekers

demografie-alweer-een-nieuwe-moederblog

 • 50% van de sessie’s is van terugkerende bezoekers
 • 25% van de bezoekers heeft meer dan 1 sessie per maand
 • 95% van de bezoekers is vrouw
 • 25% van de sessie’s is afkomstig uit Google

Mogelijkheden voor samenwerking

 • Advertorial
 • Gesponsord artikel
 • Review
 • Banner

Voor informatie meer informatie over de mogelijkheden en tarieven verwijs ik naar mijn mediakit op de bloggerslijst of neem contact met me op: evandermeijde@hotmail.com.

Social Media

Facebook:   6300+

Twitter:   1450+

Instagram: 14.500+

Bloglovin followers: 319+

Contact

Wil je met me samenwerken of meer informatie? Neem contact met me op: evandermeijde@hotmail.com

2 reacties

 • Reageren Anna Vehof 11 februari 2016

  Beste Elisabeth,
  Wat een leuke blog heb je! Zou je het leuk vinden om een keer, of misschien vaker voor OpgroeiGids.nl te bloggen? Vooralsnog bestaat de beloning uit publicatie van je blog op onze FB pagina (wij gaan naar de 9.000 volgers toe). Je zou als BoeiendeBlogger af en toe iets kunnen bloggen (dan krijg je een Bloggers rechten op de site). Wij vragen dat de blog 1 week exclusief op OpgroeiGids te lezen is, daarna kun je hem op je eigen blog zetten.

  Graag horen we of je geïnteresseerd bent en of we je mogen bellen (wat is je telefoonnummer?)om e.e.a. te bespreken. Je mag mij natuurlijk ook bellen 0641821950 of skypen anna.vehof

  • Reageren Elisabeth 11 februari 2016

   Ik ga er over nadenken. Leuk aanbod!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge