Over dit blog

In het kort

  • Positiviteit
  • (Baby)voeding & gezondheid
  • Handige tips en leuke dingen

Voor zwangeren en mama’s van kindjes in de leeftijd van 0 tot 4.

 

Alwéér een nieuwe moeder blog

Dit mamablog bestaat nu ongeveer een jaar. Het is mijn persoonlijke blog, met verhaaltjes over mij en mijn zoontje Jim (november 2014). Het begon als hobby, ik had niet de ambitie om echt professioneel te gaan bloggen. Vandaar ook de naam: alweer een nieuwe moeder blog. Alwéér één, ja! Toch werd ik tot mijn eigen verbazing al vrij snel fanatiek. Op het moment plaats ik tussen de 20 en 30 artikelen per maand.

 

Al sinds het begin stel ik me op deze manier voor op mijn blog:

“Ik ben Elisabeth, (kersverse) moeder van Jim (november 2014). Sinds zijn geboorte ben ik helemaal verslaafd aan tijdschriften, websites en blogs over het moederschap. En, ik kom er eerlijk voor uit, ik voel de behoefte om mijn ervaringen te delen. Dus why not? Alweer een nieuwe moeder blog.”

 

Positiviteit als uitgangspunt

Ik ben voedingskundige en heb daarom een voorliefde voor gezonde voeding. Ik schrijf veel artikelen over borstvoeding, andere zuigelingenvoeding, babyvoeding en gezonde voeding voor je baby, dreumes en peuter. Deze artikelen wissel ik af met alles wat ik tegen kom dat handig is voor een nieuwe moeder als ik. Van informatieve boeken, kinderwagens, kleding die geschikt is om borstvoeding in te geven tot speelgoed. Deze informatieve artikelen wissel ik af met mijn persoonlijke ervaringen als nieuwe moeder. Ik richt me op moeders die, net als ik, kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wat het onderwerp en de boodschap ook is, ik probeer het áltijd positief te houden!

 

Ken je deze artikelen al?

Op zoek naar wat leestips?

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge