18 juni 2016

Oeps, vaderdag vergeten!

Oeps, vaderdag vergeten! – Dit klinkt eigenlijk veel erger dan het echt is hoor. Ik ben vaderdag niet echt vergeten. Ik heb gewoon cadeautjes geregeld voor Rogier. Drie leuke vaderdag cadeau’s uit dit lijstje, en Jim heeft zelf iets geknutseld op het kinderdagverblijf. Maar ik heb dus iets anders gepland voor deze zondag. En niet iets voor het hele gezin. Iets voor mezelf…

Vaderdag knuffel

Een lekkere vaderdag knuffel (vorig jaar)

Met moederdag wilde Rogier eigenlijk gaan werken. Het is dan uiteraard druk bij de Buitenplaats Plantage, waar hij als kok werkt. Dus ze hadden gevraagd of hij extra wilde werken. Dat wilde hij wel, maar het mocht niet van mij. Logisch toch? De enige dag in de week die we met zijn drietjes zijn is zondag, en anders zou ik op moederdag ook gewoon ‘aan het werk zijn als moeder’. Dat vind ik heel leuk hoor, maar het is gewoon net even wat zwaarder als je alleen met je kind bent en niet met twee ouders.

En toen probeerden ik met een hele vriendengroep een datum te prikken om gezellig een dagje te wandelen en uit eten te gaan. En was zondag de 19de de enige dag dat iedereen kon. Nou ik had een maand geleden echt niet bedacht dat dat vaderdag was….. Oeps! Foutje.

Ik geloof niet dat Rogier het heel verschrikkelijk vindt trouwens. Hij heeft namelijk geen standaard papadagen in de week, daarvoor werkt hij teveel. Dus als hij dan eens een papadag heeft, eens in de paar maanden, vindt hij dat eigenlijk wel heel leuk. En bovendien ben ik er gewoon ’s ochtends met het onbijt, dus komt het met cadeautjes geven ook wel goed. Maar hij vindt het wel oneerlijk.

En daar heeft hij wel een punt natuurlijk, het is oneerlijk. Maar aan de andere kant, zo vaak ga ik niet iets in mijn eentje doen. Meestal ben ik gewoon thuis, bij Jim. Of aan het werk natuurlijk. En voor Rogier is het veel makkelijker om ’s avonds nog even wat te gaan doen, na zijn werk. Ik ben dan namelijk thuis om op Jim te passen. Hij is laat klaar, dat is niet altijd leuk natuurlijk, maar dan kan hij wel makkelijk even blijven hangen voor een drankje, of naar de kroeg doorschuiven.

Het valt allemaal wel mee dus. Denk ik. Al ga ik zeker zorgen dat het volgend jaar niet zo gaat.

 

 

Wat hebben jullie gepland voor morgen? Oh en vergeet morgen niet mijn Instagram en Facebook te checken, want er staat een hele leuke winactie gepland!!!

 

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageren Ilse van Kreanimo 20 juni 2016

  Vaderdag was hier in België vorige week…

  Het is toch alle dagen een beetje vaderdag 😉
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Gepersonaliseerde cadeautjes: Kreatieve Kronkels deel 4My Profile

 • Reageren Merel 20 juni 2016

  Per saldo streept dat elkaar wel weer weg ?

  Wij hebben een ontbijt met cadeaus gedaan, daarna ging ik doodop op bed liggen om pas twee uur later wakker te worden. Was eigenlijk een dag als normaal, gelukkig vond hij het alsnog fijn.

  Hoop dat het wandelen leuk was!
  Merel onlangs geplaatst…Werkloos of thuisblijfmoeder?My Profile

 • Reageren Channa 20 juni 2016

  Hier is het manlief die dit soort acties uithaalt… vind het soms wel jammer maar ligt er maar net aan hoeveel waarde je aan bepaalde dagen hecht. Vaderdag vind ik dan ook weer niet heel speciaal 😉
  Channa onlangs geplaatst…Van schatje naar een pittige tante in een weekMy Profile

 • Reageren Mama Lifestyle Blog 19 juni 2016

  Wij vinden vaderdag en moederdag eigenlijk niet zo bijzonder. Ik koop alyijd wel een cadeautje voor mijn vriend en mijn vader en ik ga altijd even langs mijn ouders. Ik vind het eigenlijk een verplichting en daar houd ik niet zo van. Ik ga zo lekker een uurtje sporten en daarna dus naar mijn ouders. Verder doen we rustig aan, want we waren gisteravond uit eten en de kinderen lagen pas om 21.30 in bed. Veel plezier vandaag met je vrienden!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een intens liefdesverhaal met tragische afloop…My Profile

 • Reageren Linda 19 juni 2016

  Ik heb niet veel gepland. Ml is heel de middag weg en pas na het eten thuis. Zijn vader komt morgen thuis uit het ziekenhuis, dus daar ga ik wel even heen.
  Doen eigenlijk nooit veel met moeder/vaderdag. Kadootje voor schoonouders wel, maar voor onszelf niet. Elaiza snapt het toch nog niet, komt wel als ze naar psz/school gaat later.

 • Reageren Nanouk 18 juni 2016

  Aaaah joh het is maar Vaderdag 😉 wij doen er niet aan. Ook niet aan Moederdag. Het is iedere dag Moederdag en Vaderdag 😉 Veel plezier morgen!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge