31 oktober 2016

Nieuwe maand nieuwe challenge: cadeautips voor baby, dreumes en peuter

Cadeautips voor baby, dreumes en peuter – Deze maand wilde ik dagelijks een groenterecept delen dat kinderen wél lusten. Dat is gedeeltelijk gelukt. Bijna iedere dag heb ik een nieuw recept gedeeld, en slechts één keer lustte Jim het niet. Alleen de laatste week liep het een beetje in de soep eigenlijk. Ik had een vriendin te logeren, en we hebben het ontzettend leuk gehad, maar het koken schoot er een beetje bij in. Rogier heeft het wel gedaan hoor, maar hij had het wel gehad met foto’s maken zei hij, haha.

traktatieHeader

Aan de ene kan vond ik het wel een mooie manier om dagelijks te bloggen, maar aan de andere kant was het wel héél véél werk. Daarom, in de maand november, zet ik mezelf een nieuwe challenge, maar wel eentje die iets minder tijd kost.

Cadeautips voor baby, dreumes en peuter

Jim wordt alweer bijna twee. Bovendien komen sinterklaas en kerst er ook weer aan. Ik ben druk bezig met zoeken naar leuke en geschikte cadeaus, net als vorig jaar en dat jaar ervoor eigenlijk. En wéér spit ik lekker andere mamablogs door voor reviews en ideeën. Eigenlijk doe ik dat zelf te weinig, reviews schrijven van spulletjes die een succes zijn bij Jim. Komende maand gaat daar verandering in komen. Ik ga dagelijks Jims meest geliefde speelgoed en gebruiksitems delen!!

 

Als je nog goede tips hebt voor cadeau’s voor een (bijna) 2-jarige hoor ik het graag trouwens. Ik zie namelijk een heleboel leuke dingen, maar wat nou het áller-állerleukste is voor Jim vind ik lastig te om te bedenken…

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren Kirsten 31 oktober 2016

    Ik vind voor een jongen zo’n werkbank met hamer, schroevendraaier, zaag, enzovoort wel leuk 🙂
    Kirsten onlangs geplaatst…Mijn blogschema vanaf 7 novemberMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge