4 oktober 2016

Nationale borstvoedingsweek: 31 persoonlijke verhalen over borstvoeding

Nationale borstvoedingsweek – Deze week is het in Nederland nationale borstvoedingsweek. Een mooi moment om borstvoeding nog eens extra in de spotlight te zetten. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik vaak over borstvoeding geschreven. En dat niet alleen, velen van jullie deelden jullie persoonlijke borstvoedingsverhaal in een gastblog. Het leek me een mooi idee om al deze mooie verhalen nog eens in het zonnetje te zetten.

pixabay happy baby's

Persoonlijke verhalen over borstvoeding

In totaal verschenen er 25 gastblogs over jullie persoonlijke ervaringen met borstvoeding. Hele positieve, maar helaas ook de wat minder fijne ervaringen.

Gelukkig waren er ook genoeg positieve verhalen.

En ik deelde natuurlijk regelmatig stukjes van mijn eigen ervaringen met borstvoeding.

En zelfs mijn vriend deelde hoe híj dat hele borstvoeding gedoe als papa nou ervaarde!

 

Inmiddels ben ik zelf gestopt dus, maar ik hoop in de toekomst aan een volgend kindje weer borstvoeding te geven. Tot dat gelukt is zal er wat minder van mij over borstvoeding op mijn blog verschijnen. Maar als jij graag jouw persoonlijke ervaring deelt zou ik het heel leuk vinden als je een gastblog schreef! (Bekijk deze oproep voor meer informatie).

 

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageren (Lori) Mama's Jungle 4 oktober 2016

    Ojaa leuk! Daar heb ik ook nog een gastblog over geschreven 🙂 ik ga ‘m weer even opnieuw delen, leuk.
    Over een paar weken komt nummer twee en ik hoop zo dat ik weer lang mag voeden (L)
    (Lori) Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Bevalling tips partnerMy Profile

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge